-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
-
NEISSE
tag
Eredeti órajel az 740/1836/1100 a húzott pedig 810/2009/1230.Én viszont arra lennék kiváncsi hogy te a zotacból mennyit tudtál kiszedni hibamentesen?Nekem ez kb a max de lehet vhol vmit nem jól lövök be pl:shader.Nibitor 4.6 írtam a biost vagyis átírtam és utána szokásos Flash.3D markban kb 10%javulás lett az egész szép csak keveslem az én pontjaimat gondolom cpu a gond.
-
Joci??
senior tag
Szia! nem tudom lehetséges de érdekes hogy csak 4000pötyit kapott a quad mikor másnak meg bőven 5000fölött van! és az ís fura hogy nagyon melegszik pedig elég komolynak nevezhető hűtésem van amit az adatlapomon megnézhetsz! 3ghz-en ment a proci de az 1-es mag 90fokon járt 3dmark cpu-tesztje alatt viszont ha a hűtőbordát megfogom akkor meg hideg olyan mint ha nem vezetné jól át a hőt a procitól! valami tipp erre!??
PÜ-be írj mert itt lefognak lőni ha továbbra is ilyeneket irkálunk be!"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Projektor topic
- xDefiant
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája