- LG LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roba
tag
Sziasztok!
Új gépem van (adataimnál) catalyst 8.6 van fent és nem értem, hogy miért nem indulnak el a 3dmarkok (03,06). Betölti a kezdő képet róla aztán várhatok, de nem csinál semmit. ctrl+alt+ del, feladat befejezése után tudok kilépni belőle.Windows Xp van fent egyelőre, pld cod of honor 2 demo elindul és müxik.
Segítsetek mi lehet az oka?
THX!
Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.
-
Roba
tag
válasz Szabi2121 #10374 üzenetére
Szia Szabi2121!
Az eredményed teljesen normális, külföldi tesztben is kb. ennyit futott a 4850 hasonló géppel. Megnyugodhatsz, az enyém Catalyst 08.6-tal: 11729 P. Nyeld már le azt a gombócot, hogy a Geforcok 3dmarkokban jobbak. Gaméknál a 4850 még a gef. 9800 gtx+-t is elkalapálja, és nem a 3dmarkokkal játszol!
Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.
-
Roba
tag
válasz fradi81 #11247 üzenetére
Hy!
Az Ati kártyáknál a 3Dmarkok futtatásához szükség van egy Hotfix nevű kiegészítésre, csak így indulnak el.
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BMW topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- További aktív témák...