Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz stefi68 #15540 üzenetére
Na igen, ez feladhatja a leckét, szerintem először keress egy neked megfelelő tévét, majd keress hozzá egy távot. Ugyan nekem nincs ilyen problémám, a tévé tudja az auto ki és bekapcsolást is, viszont sok éve logitech harmony távvezérlőket használok, az enyémen pl érintőképernyő is van, ill oda teszem azt a funkciót, ahova nekem kell, sőt, itt létezik olyan is, hogy egy csoportvezérlés keretén belül (pl tévézés vagy filmezés) ki be, árkapcsolja az adott készülékeket, tehát ha tévézek, akkor médialejátszó ki, műholdvevő be, erősítő HDMI1-re, viszont ha átnyomom filmezésre, akkor műholdvevő ki, erősítő be és a HDMI2-re, emellett a menü funkciók a médialejátszón mennek, de a hangerő az erősítőn mozdul. Igaz, egy ilyen jobb táv 50K, de az 1-2 ezresért megvehetőek is tudnak tanult funkciókat, neked egy olyan kell.
Nem hinném, hogy belefutsz abba, hogy a táv ne ismerné a készüléket.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
-
Jovanny2
őstag
válasz stefi68 #2279 üzenetére
De, szoktam. Olvastam, amit írtál (jó hosszú volt ), csak elmaradt a válasz, részben idő hiányában, és főleg azért, mert nem tudok rá válaszolni. Bocsánat. A TV a falon van, és nem szerelem le, hogy megnézzem a hátulját.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
stefi68
addikt
válasz stefi68 #2276 üzenetére
Közben megtaláltam a hozzászólásaidra szűrve: Samsung ES6100 Expert Picture Settings Calibrations
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Jovanny2
őstag
Az EH elvileg nem felhősödik a LED mátrix miatt (gyakorlatilag kicsit a sarkoknál, ha igaz), az ES-ről meg hamarosan lesz leírás remélem. Szerintem megér +30-at a 6100, de ez szubjektív, nekem fontos a wifi, a 3 HDMI, mert pont annyi kell, a SMART, lehet, hogy Skype kamera is kell később, és azzal a 6100 kompatibilis. Ezt is kiadhatták volna LED mátrixxal, az lenne a legnyerőbb.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.