Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
CZ950uj #32478 üzenetére
Márpedig akkor én most már leírom, amiben eddig ellentmondást láttam, nem értettem, de most már tudom, hogy az volt a baj, hogy hittem itt olyanoknak, akiknek nem kellett volna... Szerintem sokat elmond, hogy a HFR kifejezést is Te használtad itt először...
Ugye arról van szó, hogy "50/60Hz-nél nincs nagyobb érték, csak interpolálással... Mert semelyik panel sem tud 50/60Hz-nél többet fogadni..." Csak éppen én itt egy nagyon erős ellentmondást látok: ha nem tudja a panel pl. a 100Hz-et, akkor miért lenne képes az 50Hz-ből interpolált kép (ami ugye legalább 100Hz-et jelent) megjelenítésére? Az interpolációt ugyanis nem "belül" a panel csinálja, az egy nagyon számításigényes, komplex feladat, amit valaminek a panelen kívül kell elvégeznie, előállítania a 100Hz-es képet és azt kiküldeni a panelre. Ha viszont csak 50 különböző képet tud megjeleníteni másodpercenként a panel, akkor semmi értelme az interpolációnak. (Márpedig látható eredménye van.)
A linkelt videóból egyértelműen látszik, hogy van olyan LCD tévé ami képes másodpercenként 120 különböző kép megjelenítésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gyúrósok ide!
- Konteó topic
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest