Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zcool
aktív tag
Sziasztok! vettem a mai nap egy finlux lcd tvt. Gondon az volna ,hogy mindosszesen negy csatorna jon be a sokbol. Valami titkositas van rajta, vagy nem is tudom. Valaki talalkozott mar ilyen fele problemaval?
-
törölt tag
válasz
muranyig #30792 üzenetére
A telekomból vennéd, és milyen távolságra? Mert ha nem kb. 1 méterről akarod nézni a 43"-os UHD-t, akkor FHD-t érdemes venni, és legalább 6-os szériásat. Most ott 150-ért van az LG 49LF632V.
ptcruiser Sony Bravia KDL-50W755C , Samsung UE48J6200
-
slemo
tag
Hali
TV vásárlás előtt állok. Az esetek nagy részében filmnézésre lenne használva SD (a régi filmek miatt) és HD minőségben. Később PS4 vagy Xbox.
3D nem érdekel és a netezés sem cél. Méretben 50-55". Minél szebb legyen a képe SD-ben is. Az ér max 300k
Segítségeteket előre is köszönöm. -
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Melyik Tv-t érdmesebb megvenni? Kép minősége számít.
LG 49LF630 / 632 vagy Panasonic 50CS520eKöszönöm
-
imcsoo
aktív tag
Köszönöm a segítségeket!
És én a nyíregyi tescoba voltam, kopp első voltam szóval semmi ilyen nem volt, bár utánam ment a közelharc rendesen...
-
blakey
titán
-
imcsoo
aktív tag
Sikerült beszereznem egy LG 43lf632v-t, első normális tv-m szóval valami jó tanács vagy olvasmány a beüzemeléshez? Esetleg hogy Samsung S4-el miket lehet vele mókolni?
-
amadeus11
senior tag
Ez ízlés dolga is. Samsung LCD tévémen anno minden képjavító funkciót kikapcsoltam , mert a fostosságot növelte, de a Sony-n nem árt pár dolgot bekapcsolni, alacsony szinten járatni. Nálam be van kapcsolva a pontzajtszűrés, mert ez a tárgyak körüli pontzajokat jó hatékonysággal tünteti el, a reality creation zajszűrője is 10-es fokozaton eltünteti a digitális zajokat. Igaz egy nagyon kicsit itt is veszítünk a részletességből, de korántsem annyit, mint a Samsungnál. A Sony tévémen nem találkoztam olyan fostosodással, mint Samsung LCD-ken.
-
amadeus11
senior tag
-
ProfBako
tag
Sziasztok
Felmerült egy lcd tv vásárlás ötlete 125cm full HD-s tévéket néztem, de nálunk csak régi analóg kábeltévés adás van.(és egy pár évig biztos az is marad)
Valakinek van tapasztalata hogy, hogyan nézne ki egy ilyen adás egy HD-s tévén?
Mert állítólag rosszabbul mint a régi képcsöves tévén.
És valamelyik márkának jobb a kép feljavító elektronikája? -
zzeN
aktív tag
Üdv!
Megérett már egy TV csere a nappaliban, egy 104-es pana helyére kéne egy új. A két bútor között 120 cm van, szóval a mostaninál kellene valamennyivel nagyobbnak lennie, de férjen is be. 3D nem kell, Usb nem ártana ha lenne rajta (már ha csinálnak a nélküle egyáltalán).
-
ptcruiser
csendes tag
Szép napot mindenkinek!
Segítséget tippet kérnék.
50" körüli TV vásárolnék.
Mind sokan mások engem is inkább a kép minősége mint a csiribirik sokasága ami érdekel bár jól tudom egy nem elválasztható egymástól, ha van hát van.
Természetesen FHD amit keresek UHD ógy érzem még várat magára max 2 évet.
Forrásként PC, USB, HDD és digitális kábel TV , digit SAT és földfelszíni digitális ( ez utóbbi 3 még képlékeny új szolgáltatás keresés miatt).
Felhasználás az általános tv műsorok ( természeti tudományos és technikai), USB és PC esetén filmek.
A Wifi és esetleg lan ha már smart és csiribiri akkor legyen de nem kizáró ok a hiányuk.
A keret mondjuk legyen 200 ezer huf.Például ezt a két típust néztem.
Apropó esetleg van lényegi különbség Pro-Kontra.
LG 49LF632V
LG 49LF630VElőre is köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólását.
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok!
Holnap szeretnék egy tv-t venni magamnak és ezt a 2-őt néztem ki magamnak: Samsung UE43J5500 vagy az LG 43LF632V a jobb tv, ha az árakat most nem nézzük? -
hdman
őstag
Srácok, kellene egy olcsó TV a hálóba, ezt néztem ki: UE40J5100AWXXH
Igazából az érdekelne, hogy valaki megpróbálta-e már, hogy milyen formátumokat eszik meg USBről?
A nappaliban egy LE50A656 van, ahhoz képest milyen lehet a képminősége? Köszi
-
ricsi0307
senior tag
Közben kiderült mik lesznek ténylegesen akcióban így két típus van: Philips 32PFH4100/88 illetve
LG 32LF561V
Szerintetek melyik legyen? -
F-ECT$
titán
válasz
szakalistvan #30765 üzenetére
Gondolom csak személyesen, rohadt nagy mákkal lesz rá esély. Egyébként ajánlott kategória ez az LG, van olyan jó, mint a 43J5500? (Plusz garanciát lehet hozzá venni a Tescoban?)
-
Buko01
tag
Sziasztok, valaki ismeri ezt a típust, ha igen tudna írni róla egy két infót?
Az expert-nél egy elég jó akció van , most 99.999 Ft-ba kerül.
Köszi
-
pimmi
senior tag
Samsung 43J5500 vagy lg 43lf632v
köszi
-
ricsi0307
senior tag
Üdv mindenkinek. TV vásálás elött állok viszont nem tudom milyet vegyek. Egy régi képcsöves lesz leváltva szóval bármit veszek az biztos, hogy előre lépés lesz. Árban max 60-70-et költenék rá és ha lehet legyen FullHD és lehessen külsővinyoról filmet lejátszani. Mivel itt a blackfriday holnap így az emagon szemezgettem ahol a Philips 32PHH4200 felelt meg eddig a legjobban ez lesz akcióban 62-ért viszont ez csak HD. Szóval tudtok valamit ajánlani? Remélem nincsenek nagy igényeim ebben az árkategóriában.
-
Sziasztok.
Black friday-en szeretnék új tv-t venni, ha ténylegesen akcióban lesz.
Emag pl milyen garit ad és a többi webshop.
Szóval jelenleg honnét érdemes rendelni, ahol gyári garanciát adnak? -
nszabolcs
tag
[link]
Valaki tudna ebben segíteni? -
Tomi0703
addikt
Erre valaki?
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Black Friday alkalmából nincs valami kihagyhatatlan vétel 50 col-ra?
Jövőre tervezném a cserét, de ha most lenne valami kihagyhatatlan vétel, lehet nem haboznék...
Köszi szépen a segítséget előre is!
-
mys84
csendes tag
Igen még kapható
-
dokee78
félisten
-
mys84
csendes tag
Sziasztok!Tv vásárlás előtt állok.A külső is fontos,de persze a belső is!3 tv közül nem tudok választani samsung ue55f8000 vagy samsung ue55f9000 vagy samsung ue55ju6800!Előre is köszi mindenkinek a segítséget
-
blakey
titán
-
nismoka
addikt
válasz
#94529552 #30735 üzenetére
Attól még a beépitett lejátszó nem natív 24p-vel megy. Ez abból is kiderül hogy ha automata 24p-felismerésre van rakva a tv akkor itt nem vált automatikusan true cinema-ra, míg ha ilyenkor HDMI forrásról kapja a 24p jelet akkor átkapcsol magától true cinema 24p módra.
-
BBéci
legenda
válasz
Dr. Student #30726 üzenetére
Általában igen, de ezt csak olvasmányaimból tudom, mert soha nem játszottam se tévén, se monitoron. Inkább sportolok, filmeket nézek vagy könyvet olvasok.
-
pimmi
senior tag
abban kérnék segitséget, hogy pendrivon milyen anyagot vigyek lcd full hd teszteléshez hogy az sd adást csekkoljam, milyen formátum, és milyen felbontás, ha valaki leirná érthetően, mert nem igazán értek hozzá hogy mit másoljak rá, köszi
-
BBéci
legenda
válasz
Dr. Student #30722 üzenetére
A monitorokat alapvetően állóképes, ábrák ,egjelenítésére tervezik, azokhoz elegendő az LCD-k 300 soros mozgóképfelbontása. Tévékhez viszont kevés, azt növelik képkocka interpolációval és/vagy háttérfény villogtatással, úgy jön létre a sok, akár 1200 Hz.
-
fartfun
tag
Sziasztok!
az alábbi TV-ről tudnátok írni véleményt, 125ezerért megéri, vagy ebben az árkategóriában akadnak jobbak(játékra nem lesz használva)?
SAMSUNG UE 43 J5500
Köszönöm a segítséget! -
Dr. Student
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
Szeretnék vásárolni egy TV-t 32" vagy max. 40" kifejezetlen számítógéphez és azon belül játékra, de természetesen munkára, irodai munkára, tanulásra, böngészésre is használnám.Nem tudom eldönteni, hogy a 40" tv nem lenne-e túl nagy mondjuk egy word dokumentáció megírására.
maximum 150/160.000 Ft körül ára gondoltam.
Azt sem értem, hogy miért van az, hogy a monitorok jelentősen drágábbak.
Hasonló áron már egy nagyon komplex tudású TV-t tudok venni.60Hz az monitorok általános frekvenciája, viszont láttam TV-knél, hogy 200/400/800/1000/1200 hz is elérhető árban van, erről valaki kifejtené a tudását vagy véleményét?
60Hz monitor vagy 1000 hz TV ? Köszönöm!
-
tsgkmr
csendes tag
Esetleg erről mi lenne a véleményetek: LG 43LF5400?
-
nszabolcs
tag
Helló!
48 colos 4k-s 3d-s tv-t szeretnék venni, milyet tudnátok ajánlani?
Köszi! -
flash7
tag
Sziasztok!
A munkahelyemen tv-ket szeretnének venni, hogy a forgalmazott termékekről kiállításon videókat játszunk le, pendrive-ról. 32" vagy 40"-ban gondolkodnak a vezetők. A kiállítás beltéri lesz (AgrárGépshow)
Mik lehetnek az ajánlott tv-k erre a felhasználásra?
Előre is köszönöm a segítségeket.
Üdv -
tsgkmr
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni az új TV kiválasztásában. A régi plazma halálán van, ezért kell újat vásárolni. Kb. 3 méteres távolságról néznénk, 3D nem szempont (nyilván a legtöbben van). A méretén sokat gondolkoztam, sima SD adások is mennének rajta miközben a TV Paprikát nézzük, de háttértárról is lejátszunk nagyfelbontású filmeket. 43-47-es méretnél azért nem szeretnék nagyobbat. Olyan 160, max 200e körül gondolkozunk. Nagyon megköszönném, ha ajánlanátok pontos típust. Gondolkoztam az LG 42LF652V-n, bár annál nagyobbat el tudnék képzelni, esetleg a Samsung UE48H6400. De eléggé laikus vagyok a témában.
-
Acheron
őstag
válasz
miroon #30712 üzenetére
Igazából bármelyik számodra szimpatikus, 100 x 100 Vesa szabványú konzolt választhatod, a MM -nál pl ezek közül: link
Ebből a felsorolásból pl ez, vagy ez lehet jó - a minőségükről sajnos nincs tapasztalat. Nekem az elsőhöz hasonlóval van feltéve egy 32 colos a hálóban, azzal semmi gond nincs. No jó, mivel rövid a szára, és a TV közel van a falhoz, egy USB bedugásához el kell fordítani, majd vissza, de ez vállalható.
-
werttzui
addikt
Sima sd adásokhoz hd tvt, vagy már a full hd tv-n se lesz rosszabb a kép ? Érdemesebb belefeccölni?
A 4 k-egyelőre távolinak tűnik. -
miroon
aktív tag
válasz
xy2003 #30100 üzenetére
Sziasztok!
Nem tudom,hogy jó helyen járok-e,de nem találtam jobb topicot.
Van egy ilyen kis tv-m. Szeretnéd feltenni a falra egy VESA konzollal, milyen ajánlanátok hozzá? Hálószobába menne. Első sorban,ha van lehetőség az edigital vagy esetleg a mediamark kínálatából érdekelne valami. Itt áttudom venni személyesen, ezért lenne jó.
Köszi a válaszokat!
Nem tudom miért válasznak ment, bocsi
-
WhiteKiSs
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok és bármennyire nézegetem, hasonlítgatom a tv-kez nem tudok döntést hozni...szóval 40-43" közötti tv-t keresek...leginkább filmek nézése laptoprol, de néha egy kis játék is. Könnyen össze lehessen kapcsolni a telómmal (Iphone) és legyen hozzá mozgásérzékelős távirányító. 3D nem fontos. Eddig samsung ue40h6400 van kinézve de hátha tudtok valami jobbat. Köszönöm! (Tudom, hogy lehet venni távirányítót külön is) Árban 150e körül
-
blakey
titán
-
Land
veterán
válasz
Osynho #30704 üzenetére
Tudja a 24p-t, amit kinézett. Ezt kritériumot is felvesszük a listára.
Amúgy mely fórumon tudnak nekem választ adni a következő kérdésre?
Haverom néha játszana is TV-ről, ezért fontos az alacsony input lag is. Illetve UHD TV esetén ha "csak" Full HD felbontáson játszik a TV-n, akkor kisebb az input lag, mint UHD felbontás esetén?
-
NB2
aktív tag
Sziasztok!
4 éve van egy ilyenem:
TX-P42CX3E - 106cm-es HD plazmatelevízióérdemes-e lecserélnem LED-re ha "csak" max 130-at költenék rá? vagy örüljek, hogy még plazmát nézhetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- XPEnology
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest