Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Riasztó topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Übergyors Samsungnak próbál látszani egy hamisított NVMe SSD
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkink
aktív tag
Sziasztok.Fentebb kértem egy kis segítséget,azt hittem jobban pörög ez a topik vagy csak hétvége van azért kaptam kevés infót?!Na mindegy ezt néztem ki Samsung UE40F6500 olvastam róla pár leírást,de kíváncsi lennék pár hozzáértő válaszára hogy mennyire jó választás.Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
szata.68
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Barátnőmnek szeretnénk egy új TV-t.
Összesen annyi a kikötés,hogy pendrive-ról tudjon lejátszani filmeket.
Én ezt néztem ki: LG 32LB5610 =65.340Ft
Jó vétel szerintetek? Amennyire értek hozzá (nemigazán ) jónak tűnnek a paraméterei,meg ami szimpatikus nekem az az MHL. Az ár még fontos,mert nem kell minden áron,de ez olcsónak tűnt,és ennyiért (vagy ha érdemes akkor kicsit drágábban is) megérné leváltani a régit.Előre is köszi,ha valaki segít
-
FAQtyA
tag
válasz #94529552 #16694 üzenetére
Ezt találtam:
Van-e jogunk az elállásra, ha a megrendelt terméket a kereskedő üzlethelyiségében vagy vevőszolgálatán (átvételi helyén) vesszük át?
Általában van, amelyhez az alábbiakat kell figyelembe venni. Az elállási jog a távollévők között megkötött szerződések esetén illeti meg a fogyasztót, azaz a szerződésnek távolsági eszköz útján (ilyen az internet is) kell létrejönnie. Online vásárlásnál a szerződés létrejöttéhez szükséges ajánlatot (ez a megrendelés) a fogyasztó, míg az elfogadó nyilatkozatot a kereskedő teszi meg. A korábbiakban kifejtettek értelmében az automatikus visszaigazolás nem tekinthető jogilag kötelező elfogadó nyilatkozatnak, hiszen ez a rendszerüzenet formájában tett visszaigazolás kizárólag a szolgáltatót terhelő jogszabályi kötelezettség teljesítését jelenti, amely a fogyasztó megrendelésének, azaz jognyilatkozatának beérkezését igazolja. A kereskedők a visszaigazolás elküldését követően a gyakorlatban egy újabb e-mailben vagy esetleg telefonon értesítik a fogyasztót a megrendelés elfogadásáról és a teljesítés körülményeiről. Ez az újabb email vagy értesítés már elfogadó nyilatkozatnak minősül, és a fogyasztóhoz történő megérkezésével a távollevő felek között érvényesen létrejön a szerződés. Amennyiben tehát a kereskedő ebben a második e-mailben vagy telefonon értesíti a fogyasztót, hogy a termék a boltban vagy az ügyfélszolgálaton átvehető, a szerződés létrejöttnek tekinthető, és a fogyasztót megilleti az elállási jog, függetlenül attól, hogy adott esetben a fogyasztónak az üzletben történő átvételkor elvileg lehetősége lenne a termék megvizsgálására.
Forrás:
http://www.magyarefk.hu/hu/hasznos-tudnivalok/internetes-vasarlas/elallasi-jog-hianya.html
-
-
jeno852
tag
sziasztok segítséget szeretnék kérni először lesz SAMU Smart tv-m és ADSL netem van itthol. konkrétan Invitel.
ha bedugom simán az UTP kábelt a tv-be akkor ott is be kell írni a felhasználónév+jelszó kombót, vagy hogy működik ez pontosan?
konkrétan ez a típus: Samsung UE32EH5300 Smart LED TV
a modemem: DSL-360R Dchard féle firmware update-el.
please valaki segítsen nagyon fontos lenne ezt tudnom ezen múlik hogy megvegyem e vagy ne -
condy
senior tag
válasz aronpapa #16685 üzenetére
Nem kellett külön szinkronizálni? Vagy nem kell hozzã valami szoftverfrissítés. Nekem is "suhintós" tãvirányítóm van, de úgy emlékszem, hogy anno kellett egy két setup hozzá.
Bár én nem rágódnék rajta, hanem csinálnék egy gyári beállítások visszaállítãsát, és kezdeném előről.[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
törölt tag
válasz icecave #16665 üzenetére
Nem ismerek üzletet ami szombat-vasárnap is szállítana. Péntektől leadott rendeléseket hétfőn dolgozzák fel, tehát kedd-szerda kiszállítás.Hétvégén nyitvatartó üzletekből személyesen el lehet hozni, de akkor nem él a 14 napos visszaút lehetősége.
Talán Atom tv-re emlékszem, hogy kérésre kinyitnak hétvégén is.
szkink, milyen ár állna közel hozzád? PL. ez?[link][ Szerkesztve ]
-
szkink
aktív tag
válasz nightshadow #16653 üzenetére
Köszi.De az ár nem igazán áll közel az elvárásomnak
-
w333
félisten
válasz nightshadow #16672 üzenetére
Ez így van ... én 30-40GB-s MKV -at játszok a Samu beépített lejátszóval
Csont nélkül kb. mindent lejátszik, és az a dúrva hogy pont ugyan olyan gyorsan olvassa be (indítsa el) mint pl. egy 1.5GB filmet, szóval kb. 3mp a betöltés ...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
nismoka
addikt
válasz nightshadow #16674 üzenetére
Nekem vannak VHS kazettáim is, soha nem fogom megnézni őket már csak magnó hiánya miatt sem de nem ez a fő ok. Divx et meg lehet pc-vel nézni ha nagyon kell.
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz nightshadow #16672 üzenetére
Azért a killa sample-t viszi [link], igaz a tipus nem ugyan az.
Divx meg minek a mai világban?[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz aronpapa #16667 üzenetére
eMAGnál érdemes lehet figyelembe venni:
- A termék kiszállítása csupán a DPD HU futárszolgálaton keresztül lehetséges, mivel Magyarországon még nem rendelkezünk raktárral, illetve bemutató teremmel. A már megrendelt termékeket kiszállítjuk Bukarestből Budapestre a DPD HU futárszolgálatnak. A kiszállítás jelenleg díjmentes.
- Termékeink jelenleg bolti garanciával rendelkeznek, így a javítás csakis általunk oldható meg. Továbbá, szervízünk Bukarestben található, így háztól-házig garanciát biztosítunk.Nekem van ismerősöm egy másik 3 betűs futárszolgálatnál, s mindig mondja, hogy hogyan dobálják a tévéket, meg a többi csomagot tartalomtól függetlenül. Pár kézen átmegy, mire Bukarestből ideér.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz icecave #16644 üzenetére
Sajnos nem sok webáruház van, ami már hétfőn-kedden kihozná (ez is szempont).
Másik topikban kezdtem a kérdezősködést jobban, de mivel a LED-eseknél kötöttem ki, így itt folytatom.Esetleg ami igen, ott ez a választék:
Philips 42PFH5609/88 SMART LED
Megvenném az LG 42LB650V-t is, de nem találtam webshopot, ami eléggé hamar kihozza. Tudom, ennek nem kellene számítania, de igazából bár anyukámnak hótmindegy lenne, milyen TV, én azért nem akarok belenyúlni a legrosszabba, még a szoros "határidő" ellenére sem.
-
KGEE2
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsotokat kérjük, tv vásárlás előtt állunk, mivel a régi képcsöves kipurcant (rózsaszínben látjuk a világot ).
Az alábbiakat néztük ki:
Samsung UE40H6100
Samsung UE40H6200
Sony KDL-40W605
Általános tv nézés analóg adáson és upc boxon keresztül, dvd&hdd felvevőről visszajátszás, hordozható vinyóról filmek nézése, és talán xbox kineckttel (szintén tervbe van véve).
Ti melyiket ajánlanátok, illetve ebben az árkategóriában van még versenyző?
Előre is kösz[ Szerkesztve ]
-
jojoe85
újonc
Sziasztok! Nemsokára szeretnék egy újabb és nagyobb tv-t vásárolni! A méret amiben keresgéltem az a 42" és olyan 180 ezer Ft-ig. Jelenlegi kiszemeltem az LG LB630V típusa. Minden tanácsot és véleményt örömmel veszek, jó e ez, vagy mire ügyeljek? Amire használnám, Full hd filmek nézése, NAS hálózatba kötve.
-
aronpapa
tag
Elvileg a Magic Remote tudja a gesztus vezérlést.
Mit kell tennem, hogy ez a funkció "mukodj"-ön is? -
jozs6200ax
aktív tag
Üdv emberek !
Led tv-t szeretnék vásárolni , ebben kérném a segítségeteket . Keretem rá max 100.000 ft , éppen 1-2 ezerrel több az még belefér. 32" maximálisan elég és wifi csatlakozás is szempont. Tudom már írtak többen is tippeket ,de sajnos nincs időm átfutni a fórumot most . Előre is köszönöm -
nagyúr
válasz pappkarcsi #16655 üzenetére
X360-on GTAV-t nyomtam rajta, de nem vettem észre semmi különöset.
FPS játékokat gyűlölöm konzolon, 1 db-om sincs szóval ezt nem tudom
-
pappkarcsi
senior tag
válasz nightshadow #16656 üzenetére
Akkor bevisszük és játszunk rajta kicsit...
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
nightshadow
veterán
válasz pappkarcsi #16655 üzenetére
Annak a tévének teszt hiányában nem ismert az input lagje, így PS4-hez eléggé zsákbamacska.
-
pappkarcsi
senior tag
Sziasztok!
Ez mennyire lehet gáz egy sötét szobában használva? HYUNDAI HYUFL50272 126 cm-es LED televízió
Amire használva lenne:
- Playstation 4
- 1080p filmezés usb-ről vagy hdmi-n gépen.A válaszokat előre is köszönöm!
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
hrvp
aktív tag
válasz nismoka #16645 üzenetére
Egyedül azt sajnálom, hogy ekkora lépcső van a méreteket tekintve 42->50 (W7, W8 alá nem szívesen adnám)
Nekem a 46"-os méret lenne az ideális, 50 már nagyon csiszre férne csak el, és ott van pl a 48H6400, már most 200k körül megy bolti garanciával, nem hinném, hogy egy 50W705 akár év végéig lemenne ennyire alacsony árra. -
szkink
aktív tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni,tv-t szeretnék vásárolni a közeljövőben,utoljára 2000-ben vásároltam készüléket de úgy döntöttem itt az idő váltani tudnátok pár készüléket ajánlani az elvárásaimnak megfelelően?Amit előre is köszönök.Tehát: Full hd,valós hz,3d (passzív),led,wifi,usb,min.107 átló,gyönyörű képminőség,hangzás és smart nem lényeg,használat: néha pc játék de inkább filmezés és hétköznapi felhasználás (pc-vel összekötve) szánt összeg 150k.Remélem nem hagytam ki semmit a segítségért köszi. -
Trak
addikt
válasz nightshadow #16648 üzenetére
Ez megint olyan, hogy kinek mi éri meg...
Valaki 200 ezret sem adna soha egy tévéért, valaki pedig sokkal többet is.
Valóban kicsit drága az a 42-es Philips amiről szó van, de ha olyan a képminősége, mint a tavalyi 7 ezres szériának, akkor az pariban van a Sony-kkal, nem néztem teszteket, de lehet, hogy az új smart rendszer már jobb lett, és legfőképpen ott az Ambilight. Ami vlakinek megint nem ér semmit, valaki pedig hajlandó érte kifizetni +20-30-40 ezret is. Ahogyan én is.
Félek is, hogy mi lesz 5-6 év múlva, remélem megmarad a Philipsek minősége még akkor is, vagy ha nem, akkor eladják az Ambilight szabadalmat mondjuk a Sony-nak''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nismoka #16645 üzenetére
X9-ről már elmondtam a véleményem, én olyat nem vennék, feleslegesek oda azok a hangszórók, adott áron mást vennék szerintem...De ez a tény nem fenyeget, mert szerintem 500 ezernél többet nem fogok kiadni egy TV-ért soha...Bár ha egy lottó 5-ös beüt lehet...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Anyukámnak szeretnék egy TV-t. Mivel nem tudom, a felhasználási céljára melyik jobb (LED vagy LCD), így mindkét topikba beírom az igényeket és reményeim szerint a hozzáértők elmondják.
Sok fontos paraméter nincs:
- 100+ cm képátló
- USB vinyóról szeretnék filmet lejátszani neki, tehát ha mkv-t, ilyeneket vinne, jólenne, akkor meg lenne oldva az 1080p-s filmek lejátszása.
- legyen rajra scart, mert a "tányéros tv" beltérije csak ilyennel van felvértezve
- talpa legyen, ne lába, kicsi a TV asztal, ha kétoldalt van a lába alul, nem férne ráEnnyi, nem kell 3D, meg mindenféle hülyeség, ezek a fontosak.
Keret 120-140k között.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Trak
addikt
válasz nightshadow #16636 üzenetére
Nem vitatkozom a Sony remek képminőségével, ez tény. Tavaly fel évig tartott míg eldöntöttem, hogy melyik tévét vegyem, a végére a 3 versenyző a Sony W905, a Samsung F8000 es a Philips PFL8008 maradt. Mindegyikrol nagyon jókat írtak mindenhol, a tesztekben is, a saját vélemények is ezt tükröztek, ugyhogy nehéz döntés elott álltam. Végül a Samsung kiesett, sosem volt a szívem csücske a márka (valoszinuleg mert évekig a másik koreai márka termékeivel dolgoztam, es a Samsung volt mindig a fő "ellenség" ) es a masik kettő jobban tetszett. Gyönyörű képe volt a Sony-nak, de a Philipsnek is legalább olyan jo, de abban van Ambilight es nekem a design-ja is jobban tetszett, ezert végül ez nyert. Jok a Sony-k, de hónapokig néztem őket egymás mellett 7 es 8 ezres sorozatú Philipsekkel, es azt kell mondanom, hogy ezeknek a közép-felső kategóriás Philips-eknek van esélye versenyezni a többiekkel. Vannak nehézségeik, lehet, hogy menüben, menü gyorsaságban jobb a Sony, de képminőségben nem feltétlenül, es en ujra csak ezt választanám.
Sajnos az alsóbb kategóriában viszont nem tul jok, 6 ezres sorozat alatt szerintem nem biztos, hogy érdemes megvenni. Az idei modellek viszont nem tudom milyenek, azokkal mar nincs tapasztalatom. Csak ez miatt írtam, nem kell leírni a Philipset közép es közép-felso kategóriában, meg annak ellenére sem, hogy ez mar nem az a Philips ami régen volt.Szerk: bocs a helyesírásért, telefonról nem a legjobb ilyen hosszút irni...
[ Szerkesztve ]
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
tomp
félisten
-
yellowcake
csendes tag
válasz nightshadow #16618 üzenetére
Köszi az infokat! F6100 lett végül, csak egy mérettel nagyobb (40").
-
B-L-A-C-K
titán
"Nagyon elmentetek a Sony imádat felé."
Mint ahogy előttem leírták jól sikerültek az ide Sony sorozatok, legalábbis képminőségben most elég ajánlott darab, amit tesztek, illetve felhasználói tapasztalatok is megerősítenek. Itt meg ugye ha már ajánlunk valamit a jelenlegi legjobbat próbáljuk adott összegekért, így rengeteg esetben evidens hogy most a Sony-t hallod, jövőre már lehet mást fogsz.
-
nightshadow
veterán
-
nismoka
addikt
válasz nightshadow #16636 üzenetére
Igen, 300ezerbe már belefért volna a Sony 50W8xxB is, igaz nincsenek a hátulján szines ledek. Jó tudom az nem fér el. Tény hogy a philipsek kevés figyelmet kapnak, egykor a kedvenc márkám volt ha ez hihetetlenül hangzik is.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
Ha a képminőséget nézzük, gyakorlatilag a Sony 42W829-be már nem nagyon lehet belekötni. Én egyszerűen pénzkidobásnak tartom 300k-t kiadni egy 40"-42"-es tévéért márkától, képminőségtől függetlenül.
Nagyon elmentetek a Sony imádat felé.
Van alapja, mert idén egyszerűen jól sikerült a W7-W8 modell. A Samsung 6-os sorozata inkább csak a tavalyi ráncfelvarrása, persze ettől még jó választás. A Panasonic idén elcseszte a középkategóriát az 50Hz-es buggal. Az LG pedig nálam egyből kiesik az IPS panel miatt.
[ Szerkesztve ]
-
ng0ofy
KORREKTOR
Sziasztok!
Kb. 20 éve láttam olyat, hogy a TV-n ment egy adás és a négy sarokban 4 másik TV adás () élő képe és választhattam, hogy melyik kerüljön a főképernyőre. Arra vagyok kíváncsi, hogy ez hogyan működhetett. Biztos vagyok abban, hogy nem a TV tudta ezt a funkciót. Még ma is csak annyit tudnak a picture in picture TV-k, hogy két tuner esetén a két TV adás megy egyszerre valahogy elosztva. Egyszerűbb TV-k két bemenet adását mutatják egyszerre. Azonban amit én láttam, ott 5 adás ment egyszerre és nem volt tudomásom róla, hogy lett volna több szolgáltató (:
Hogy oldották azt vajon meg?
-
Trak
addikt
válasz nightshadow #16629 üzenetére
Nem értek egyet... Ha olyan az a Philips, mint a tavalyi modellek, akkor nem jobb a Sony nála. Nagyon elmentetek a Sony imádat felé. Persze az is lehet, hogy en vagyok kicsit elfogult a Philips 7 es 8 ezres sorozat felé
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
DerDer
tag
Sziasztok,
Üzletbe szeretnénk betenni egy 4k-s TV. Pc-vel lenne összekötve és játék menne rajta. 45"-50" közöttit keresek, de lehet az 50" már be se fér a helyére. Kizárólag nappali fényviszonyok mellett üzemelne, napi 8-10 órát.
Ami fontos tehát:
-Minél szebb kép nappali fényviszok mellett
-Alacsony, vagy átlagos input lag. (max. 40 ms alatt gaming/pc móban)
-Férjen bele a büdzsébe (~bruttó 500e)Ami egyáltalán nem fontos:
-3D
-Smart funkciók
-hangminőségA pc-ből mini display port-on keresztül jön ki a jel, okoz bármilyen minőségromlást vagy (lényegesen) magasabb input lag-ot egy mini dp -> hdmi átalakító?
Ebben a méretben nincs nagy választék, a Samsung közül ezt néztem ki: UE48HU7500
Az LG 49UB850V-nek nagy az input lag-ja. A Sony KD49X8505BBAEP -ről pedig nem találtam tesztet.Mit gondoltok a Samsungról? Bruttó 430 ezerért már be lehet szerezni.
-
nagyúr
-
B3ny00
aktív tag
válasz nightshadow #16594 üzenetére
enis ott szoktam vasarolni mindig (sony center) jo kis akciokat ki lehet fogni.
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
FAQtyA
tag
válasz B-L-A-C-K #16626 üzenetére
Mint korábban írtam, sajnos nem tudok nagyobbat elhelyezni Ez kiskanállal befér az adott helyre. Tudom, hogy jóval nagyobb kellene, de akkor bizony még költhetek néhány százast bútorcserére is. Egyébként csak 270 KHUF lesz. Akkor is nagyon gáz, tudom... Lehet bolond vagyok, de a paramétereit tekintve jónak ítéltem. Ha meg nagyon nem nyerő, akkor meg ott van a 14 napos elállási jog.
-
nightshadow
veterán
válasz Kiralybali #16625 üzenetére
Az a különbség, hogy az egyiknél lemaradt az "A" betű. Samsungnál ennek van jelentősége: 32H5000. Ami utána van esetleg betű, az lényegtelen.
Egyébként a "H" betű jelöli, hogy 2014-es modell.
B-L-A-C-K Ahhoz képest a Sony 42W829 nincs is túlárazva.
[ Szerkesztve ]
-
Kiralybali
tag
Sziasztok!
Mi a különbség az UE32H5000A és az UE32H5000 között??
Az egyikre oda írták 2014-es modell, a másik is az? Az A betű az egyik végén mit akar jelenteni?
Balage
-
FAQtyA
tag
Köszönöm az eddig nyújtott segítségeteket, és a sok-sok itt leírt információt!
Megrendeltem a Philips 42PFS7509/12 TV-t. Remélem nem döntöttem rosszul. Majd elválik!
Ha esetleg valamilyen "esemény" lesz, arról majd beszámolok.
Még egyszer köszi!
-
Gicz
addikt
válasz nightshadow #16622 üzenetére
Az igaz, hogy az f6100-at venném ezek közül, ebben nincs hiba
-
Gicz
addikt
válasz nightshadow #16618 üzenetére
viszont ha azt nézzük, hogy a 100hz lényege a jobb mozgóképfelbontás, akkr a black frame insertion jobb is ilyen szempontból. mivel nem számol ki képkockékat, nem lesznek artifaktok a kiszámolt képkockán, plusz nem lesz szappanoperaeffekt sem mellékhatásként.
-
FAQtyA
tag
Ha már relatíve sokat költök a TV-re, szerintetek van értelme ennek az UHD-nak?
42PUS7809/12
Nem lehet, hogy ennek az FHD képe is szebb? Vagy mivel ez még gyerekcipős felejtős?
-
nightshadow
veterán
válasz yellowcake #16617 üzenetére
Ez viszont azt jelenti, hogy az ezt a technológiát használó, 200Hz-el reklámozott TV-k natív képfrissítése is 100Hz, nem?
Nem. A konkrét képfrissítést általában márkánként és típusonként lehet megmondani tesztekre hivatkozva. Pl. Sonynál a 400Hz-es tévék a valódi 100Hz-sek.
-
yellowcake
csendes tag
válasz nightshadow #16612 üzenetére
Köszi, pár ilyen leírást én is elolvastam, azért telt el egy óra a két hsz között Ha jól értem, akkor ez a Black frame megoldás megduplázza a frekvenciát, legalábbis látszólag. Ez viszont azt jelenti, hogy az ezt a technológiát használó, 200Hz-el reklámozott TV-k natív képfrissítése is 100Hz, nem? Javítson ki valaki ha tévedek, erre egy leírás sem tért ki amit olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok,
pár éve vettem egy Pana plazmát, aminek úgy érzem megérett a cserére. Egy LG 3D-s Smart LED TV-t szeretnék. Beütöttem ezt a pár szót a google-va, és arúkereső szerint 130-140e forinttól vannak már 106cm-esbe. Hát kicsit meglepett, azt hittem jóval drágábbak. Vagy ezek valami kifutó modellek?
Tud valaki segíteni, egyáltalán merre induljak el? -
nightshadow
veterán
válasz yellowcake #16607 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz anonymus89 #16610 üzenetére
Ott is van ilyen, bár igaz hogy az elektronika korrigálja (más készülékeknél is valamilyen szinten) és csak akkor látszik ha a TV nem kap jelet, de akkor is létező dolog. Értem ezt az alatt ha pl rámész egy olyan HDMI portra ahol nincs rácsatlakoztatva semmi, akkor ott látszik, viszont ha már érzékel valami megjelenítést a készülék szépen eltűnik. Így jelenleg az egyik legjobb feketéje az idei modellek közül a Sony-knak van.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz anonymus89 #16608 üzenetére
Ez a LED hátránya, ilyen az összes LED TV-nél tapasztalható, csak van ahol nagyon látszik, és van ahol alig észrevehető, azonos típusnál is lehetnek nagy eltérések.
-
anonymus89
addikt
válasz nismoka #16580 üzenetére
Olvasgatva csak ezen oldal hsz-eit mik ezek a foltok?
Nekünk egy LG LH5000-es tv van itthon jelenleg annak pl. a bal alsó sarkánál van olyan, hogy világosabb kb 20cm átlósan.
Samsungéknél is valami hasonlóról van szó?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
yellowcake
csendes tag
válasz nightshadow #16589 üzenetére
Illetve, az még mindig nem egészen világos, hogy hétköznapi használat (TV adás, DVD minőségű filmek) mellett miben nyilvánul meg a valódi 100Hz előnye az 50Hz-el szemben.
-
yellowcake
csendes tag
válasz nightshadow #16589 üzenetére
Világos, köszi.
-
FAQtyA
tag
válasz LucasGrant #16604 üzenetére
Akkor sajnos olyat is kell vennem
-
Új hozzászólás Aktív témák