Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LucasGrant
aktív tag
válasz nightshadow #16276 üzenetére
Valamikor az MCI megegyezik a valós képfrissítéssel, mert csak köztes képkockát rak be, feketét pedig nem.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz charlie1975 #15963 üzenetére
Megéri már 4K Tv-t venni most is, nem 2évre veszel Tv-t, és már árba lejjebb vannak mint tavaly ilyenkor egy magasabb kategóriás FHD.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz Soos95 #15771 üzenetére
Hát ha ekkora a max keret, akkor a 42LB650V is elég karcsún fér bele, nem hogy a 42LB671V. LB671V a local dimmingal, a jobb panellal, magic-el, mélnynyomóval, cinema screen designal tud többet, ér annyival többet amennyivel drágább mint a 650es, de nem fog beleférni a keretbe. Szóval kompromisszumot kell kötnöd
-
LucasGrant
aktív tag
válasz blakey #15726 üzenetére
Igaz, hogy a Philipsnek van neve, de az emlitett modell full Orion, semmi koze a Philipses, ha megnezed a Tv hatuljat latni fogod, vagy a menüjét, meg megnezzed utanna az Oriont es latni fogod h detto ugyanaz. Sajnos a Panasonic is beállt ebbe a sorba az A300as modellel.
-
LucasGrant
aktív tag
-
LucasGrant
aktív tag
válasz viharkabat #15464 üzenetére
Az IPS-be is van matt (pl. LW5590) , meg fényes (pl. LB870V), ugyanígy van a VA-nál is, pl. Samsung AntiGlare az matt pl. F6100, , vagy a csillogós, UltraClear pl. F7000.
-
LucasGrant
aktív tag
-
LucasGrant
aktív tag
válasz haslam #15368 üzenetére
100Hz azt jelenti, hogy a Tv számol ki köztes képkockát, ezáltal folyamatosabb lesz a mozgás.
Ez a funkció nem kopik ki a Tv-ből, az idő múlásával.
Nem tudom, hogy hol akarod venni,van e rá garancia, vagy inkább mennyiért, attól függ, hogy megéri e az árát, így nem friss modellként. -
LucasGrant
aktív tag
válasz membrandj #15178 üzenetére
LA660S local dimming, mélynyomó,.magic, vs LB650 webOS, magyar hangalpú keresés, nem formáz HDD-t PVR esetén, több fényerő, plusz ez szubjektív, de nekem az LB650 designba nagyon bejön. Plusz az LB650V be már T2es tuner van.
Én az LB650et mondom, ahogy jönnek a webOS frissítések, funkciókban is egyre többet fog tudni az LB650. De az LA660S kiváltója inkább az LB670 /671 / 679. -
LucasGrant
aktív tag
válasz FuRiONight #14879 üzenetére
Örülj neki, hogy olcsóbb idén azért az összes gyártó meglehetősen jó áron dobta piacra a 2014es Tv-it, plusz a UHD Tv-k is törnek előre, azert ennek is köszönhetőek szerintem a jó árak. Most az 50LB671 mellé sok helyen jár 500Gb HDD, az egy jó akció.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz @matthew@ #14267 üzenetére
Minden LCD-nél előfordulhat, hol kisebb, hol nagyobb eséllyel, meg szerencse is kell.
Hát azért, ha már ennyit költesz akkor azért a 100Hz hez ragaszkodj, ennyi pénzért tudsz venni egy jobb, valós 100Hz es 47" t vsgy ha kicsit teszel hozzá mert kicsi a 47" akkor 50" is játszik. -
LucasGrant
aktív tag
válasz blakey #14261 üzenetére
Első körben én is ezt tartottam logikusnak, és megnéztem élőben és meglepödve tapasztaltam, hogy ez nem így van. Nekem tényleg jobb volt, ugyanolyan tartalom mellett az UHD mint a felső kategóriás FHD, ezek 2013as modellek voltak, 2014be lesznek belépő kategóriás UHD Tv-k is, majd azokat is meg kell nézni. De a tavalyi modelleknél, az én szemem ezt az eredményt hozta, meg a 2014es magaskategóriás UHD is ezt hozza nekem.
-
LucasGrant
aktív tag
-
LucasGrant
aktív tag
válasz badrian250 #13917 üzenetére
LB620V kisebb kategória jóval, ez kilóg a sorból, az a LA6130 kiváltója, 42LB580V még szerintem nincs abban az árban, hogy egy 2013as magasabb kategória helyett azt válaszd, ha a smart a lényeg akkor inkább már, LB630V, ha meg kell 3D is meg smart, akkor a tavalyi 42LA660S jobb választás, mint a fenti 2.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz einfuhlung #13911 üzenetére
A K400 on kívül még a Rapoo E2700 is jó alternativa szerintem, kisebb kompaktabb mint a K400, de mindegyik jó.
-
LucasGrant
aktív tag
Igen az LS570 be nincs beép WiFi, vagy AN-WF100 vagy Lan kábel, 575 be bevan építve. Ez volt az uccsó széria amin volt még VGA, szóval a HDMI mellett még VGA val is összetudod kötni, ha régebbi géped van.
MHL-t ugyanúgy támogatja az LW4500, csak az MHL adapternek adni kell tápot. -
LucasGrant
aktív tag
válasz Piftuka #13764 üzenetére
A LS3450 meg a 2013as LN5400 egy kategória, nagyon nincs különbség, viszont a 32LS570S már teljesen más tészta, Edge Led, az összes csatlakozó lefele illetve oldalra néz ki, benne van a Trumotion, ami által a mozgás folyamatos és egyenletes, ennek a 2013as kiváltója az LN575S ami a beép WiFi vel, a Direct Led el és az ujabb Netcast 4.0 val másabb, meg a Miracastal stb, ennek meg a 2014es kiváltója, a 32LB5800.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz badrian250 #13747 üzenetére
50Hz et nagyon könnyen ki lehet szúrni, bármiféle folyamatos gyorsmozgás van szaggat a kép. Engem nagyon zavar, ha kell küldök videót privátba ahol jól látszik a difi.
Én is azért játszok a Tv-n, sima mezei átlag felhasználóként, és be van kapcsolva a Trumotion, ami ugyebár az inputlagon nem segít, de őszintén megmondom én nem veszem észre, biztos valami nagy gamert zavarna, meg szőrnyülködne az óriásivá nőtt inputlag miatt, de nekem jó
De egy átlag játékos egy 80-100as inputlagot se tart furának szerintem.
Kérdés, mekkora kocka vagy? -
LucasGrant
aktív tag
válasz badrian250 #13741 üzenetére
W650 csak 50Hz es, érdemes azért megnézned élőbe őket, mégis Neked mik az első benyomásaid egyikről másikról, mindegyikről lehet pro és kontra dolgokat mondani, de elsőnek nézd meg szerintem élőben.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz L!NK->Q3 #13639 üzenetére
Itt a kettő közül a 42LN575S a nyerő. Csak az LN575S be van Trumotion, az LA6130ba nincs. Az LA6130 támogatja a DLNA-t viszont csak kábelesen, AN-WF100 as wifi donglet nem kezel, illetve PVR-t se tud meg stb. Vagy ha megtudod oldani a wifi hiányát, és nem kell a miracast akkor ott van még kicsivel olcsóbban a 42LN570S (ez kezeli a wifi donglet), és ezen 2-n kívül megegyezik a 42LN575S el.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz ANDROID??? #13613 üzenetére
10e el drágábban ott van a 42LA660S, ami már valós 100Hz-es meg magasabb kategória, ez meg csak valós 50Hzes amit linkeltél, LG az 2013as az már olcsóbb nem lesz, Sony az majd lesz olcsóbb is.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz L!NK->Q3 #13605 üzenetére
Azért mert Hyundai, képminőségbe se az igazi, legalábbis engem kicsit se győzött meg, de ha megnézed élőben Te is látni fogod miröl beszéllek. Azért mert mindegyikre rá van írva, hogy Smart attól függetlenül, okos funkciókban teljesen eltérnek egymástól. Hát ezek közül én mindenképpen a 42LN575S t mondanám, a trumotion miatt is, meg ha a smart is fontos akkor is jó választas.
-
LucasGrant
aktív tag
-
-
LucasGrant
aktív tag
válasz #91574272 #13476 üzenetére
LA740S -> LA860V: Smart részbe erösebb CPU/GPU több memória, premium Magic távirányító, USB 3.0 csatlakozók lefele oldalra néznek, hátrafele nem, beépitett kamera. Meg képminőségben is jobb.
LB650: Kb. Az LA640S 2014es kiváltója, új WebOS oprendszer,bépítet blutooth, direct ledes megvilágítás.
LB730: a tavalyi LA740S kivátója, webOS, 2 távirányító már, direct led viszont van már local dimming.
Samsung H6400aa az egy minimálisan ráncfelvart F6400as.
Ha sorrendet kéne állítani, én ezt mondanám,.LA860, LB730, LA740
-
LucasGrant
aktív tag
válasz Mr President #13291 üzenetére
W650-es csak 50Hz-es, a többi már valóa 100Hz-es, képminőségben ezek közül az ET60at meg az LA660S t mondanám.
-
-
LucasGrant
aktív tag
válasz makaveli666 #12888 üzenetére
Szerintem is jobb, főként a természetesebb színek miatt.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz makaveli666 #12885 üzenetére
Ezt érdemes szerintem megnézned, LG 42LA690/691S, smartba ez a 2 gyártó ami játszik, nekem speciel az LG kezelhetősége jobban bejön, ott van pl. a Magic Motion Remote is, meg áttláthatóságba is jobb, ettől függetlenül a 2D s képe is jobban bejön nekem a természetesebb színek miatt. A 3D esetén a passzívat pártolom én, az olcsósága a nem vibrálása, és a Dual Play miatt.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz aram01 #12749 üzenetére
De az elindított filmet, nem úgy látod, hogy két közel megegyező kép van vagy egymás mellett vagy egymás felett-alatt? Mert ha igen, akkor megnyomod a 3D-s gombot, kiválasztod a megfelelő ikont, és tudod nézni 3D-ben.
( Ha SBS-es vagy TAB-os 3D tartalmat nézel, ott nem szükséges a 3D BD lejátszó. )Vagy valamit félreértek ?
-
LucasGrant
aktív tag
válasz nightshadow #12716 üzenetére
Előbb amúgy full általánosítottál, gyakorlati tapasztalat nélkül, ,,mivel a LA620S 200Hz MCI, meg az LA640S is is ugyanaz,, -> ezért képfrissítésbe megegyeznek.
Pl. LN570 100Hz MCI, LN5400 100Hz MCI, nálad ezek ugyanazok mivel 100 és 100, gyakorlatban marhára nem!
Azt is megírtam, Trumotion esetén, hogy BFI vel nem lesz folyamotos a mozgás, és a köztes képkocka kiszámolás-ból az következik, BFI-től nem lesz az, és még írhatnám... stb. stb. -
LucasGrant
aktív tag
válasz nightshadow #12714 üzenetére
Sokan velem együtt azt is leírták, hogy pl. az LA620S/640S 100Hz-es, lehet látni, hogy milyen szépen dolgozik a Trumotion benne, ez a funkció se véletlenül van benne.
(Részemröl egy időre skippelem ezt a témát)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Óra topik
- Akvarisztika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest