Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitpalace
senior tag
válasz
#75912448 #11470 üzenetére
Viszont még annyit kérdeznék, hogy az mitől van bizonyos filmeknél (lehet az összesnél így van nem néztem végig mind a 150 filmet) hogy a magyar szinkronos hang szépen pontosan megy a filmmel, de ha átteszem angol hangsávra, akkor ott siet a hang a képhez képest. Ez csak tv-n van így gépen teljesen szépen megy az is! Viszont kipróbáltam bátyám régebbi samsung tv-én és ott neki is rendesen megy a hang nem siet. Ugyan arról a HDD-ről lett nézve, és szerintem tuti csak beállítás kérdése lehet, mert nem hinném hogy egy fényévekkel jobb tv-n nem megy rendesen.
üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Sorozatok
- Milyen monitort vegyek?
- Google Pixel topik
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest