Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parkr
őstag
válasz
nightshadow #11994 üzenetére
200hz MCI akkor nem 100-nak felel meg? (LA620)
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
nightshadow #11996 üzenetére
Megnézem, bár az ára már igencsak necces...
Közben erről vélemény? Tescoban 130 ezer akcióban. Gari miatt gondoltam rá, mert helyben lenne:
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
nightshadow #11994 üzenetére
Igen,ettől féltem én is.... Az F6500 már kicsi nekem.
Gondolom amúgy simán lehetne olyan tv-t is venni 155 küröl,ami valós 100Hz,117-119 cm,de nem 3D-s és nem Smart,ha a gyártók nem akarnák mindenképpen ránksózni azt,amit sokan ki sem használnak.....
Szerk: mármint jó dolgok ezek,de 3D-t max elvétve néznék,netre meg ott az okosteló meg a szgép... Én így vagyok vele.
Szóval az LGLA620 sem 100Hz. erről olvastam egy vitát,ezért vagyok bizonytalan.
Mondjuk ez az LG elég népszerű,top termék és ahogy nézem nagyon megvan a vevők 90%-a elégedve vele. Szerintem az lesz akkor,a régi után megteszi mindenképpen..
-
nightshadow
veterán
válasz
pFEFErohni #11988 üzenetére
Jól tudom, hogy az új braviák a hivatalos tévéi a vbnek!?
Mintha én is olvastam volna valahol.
-
Mr.Rain
senior tag
Heló!
Tv vásárlásban kérnék segítséget:
Maximum 155 ezer+szállítás a keret,és egy min. 106 cm-es tv kellene.
Az álmom egy olyan tv lenne,amilyet ezeddig nem találtam : NINCS 3D,NINCS SMART TV ,de van valós 100 Hz és 116-119 cm-es.
Létezik manapság ilyen,vagy mindent a 3D-k meg Smartok uralnak? Nekem egyik sem kellene...
Ötletek?
Ha 155 ezerért nem tudtok valós 100 Hz-eset,ami nagyobb,mint 106 cm,akkor 90%,hogy az LG 42LA620S-et veszem.Köszi előre is.
üdv.
-
MoRT2195
tag
Hello!
Mostanában szeretnék TV-t venni, bár azt is csak részletre akarok/tudok, de sok helyen 0% THM van, szóval ezzel nem lesz gondom. A kérdésem pedig az, hogy olyan 100-150 ezer forintért mit ajánlotok? Ami a lényeg, hogy minél nagyobb legyen, és természetesen FULL HD felbontásban.
-
pFEFErohni
tag
válasz
nightshadow #11987 üzenetére
Nahopp!
Köszi az infót! Kíváncsi leszek mikor lesznek kint Mmben vagy valahol! Jól tudom, hogy az új braviák a hivatalos tévéi a vbnek!? Mert akkor tuti lesz akció is rájuk!
-
nightshadow
veterán
válasz
pFEFErohni #11986 üzenetére
Pedig már rábeszéltem magam a 2014es modellre...
A 2014-es W829 az nem IPS paneles, hanem VA.
blakey: Szerintem sokkal fontosabb, hogy a középkategóriában úgy néz ki, hogy dobták az IPS panelt. A felső kategória kevés embert érint.
-
blakey
titán
válasz
pFEFErohni #11984 üzenetére
Nézőpont kérdése, A VA-n belül a PSA egy nagyon jó panel és az szerintem sokkal használhatóbb, mint az IPS. Egy ilyen kategóriájú tv-nél nem használnék IPS-t. Élőben még nem láttam így véleményt sem tudok alkotni róla, de szerintem elég gyenge eresztés.
-
blakey
titán
válasz
nightshadow #11982 üzenetére
IPS?
-
nightshadow
veterán
Sony KDL55W955B review: [link]
"There’s just no sugarcoating this: the KDL-55W955B is the worst-performing Sony Bravia flagship HDTV we’ve reviewed in terms of picture quality. It’s a disappointing departure from the excellent heritage of high-end Bravia TVs, all because of the use of IPS-type LCD TV panel that’s notorious for shallow blacks – perhaps it’s a strategic decision by Sony to funnel potential buyers towards the company’s 4K Ultra HD models?"
-
Garada
őstag
Plazma korszak remélem már végleg halott
-
tomama
aktív tag
Sziasztok!Samsung tv-t hogy tudjak telórol irányítani milyen progit kell letölteni?
-
Klara_
őstag
Az LG xxLN5406 IPS paneles?
-
dorika87
őstag
TV Udvar tényleg nagyon felejtős. Ők is nagyon félre akartak vezetni:
Először tőlük is ezt a választ kaptam: "Tisztelt Érdeklődő! A tv-re 2 év gyári garancia van.
Aztán én ezt válaszoltam nekik: "Köszönöm a választ!.
Ebben az esetben ha a tv-vel bármi probléma adódik akkor az LG Magyarországhoz kell fordulnom?"
Ők ezt válaszolták vissza: "igen"
és amikor megkérdeztem, hogy megegyezik-e a garanciajegy az LG Magyarország hivatalos honlapon is megtalálható mintájával, akkor már hirtelen így reagáltak.
"Nem.Mi gyári EU garanciát adunk a tv-hez ami a tv- dobozába van csomagolva."Szóval nevetséges az egész. Félre akarják vezetni az embert, mert nem hiszem, hogy ezt két emailben nem tudtuk volna tisztázni, hogy a termékre nem gyártói hanem EU garancia van.
Nagyon körül kell nézni mielőtt az ember végleg egy bizonyos bolt mellett dönt.
Főként akkor ha tényleg gyártói garanciát szeretne.
Biztos vannak nagyon jó bolti garanciával is rendelkező boltok, de ahhoz előbb el kell nyerniük a bizalmamat.... nem úgy mint a TV udvar.Csak gondoltam megosztom veletek a tapasztalatomat, mivel sokan vannak itt tv vásárlás előtt-közben
-
dorika87
őstag
válasz
superg #11974 üzenetére
Köszi. Akkor inkább maradok a digitalko-nál.
Electropark is érdekes bolt számomra. Legalább is ezt szűrtem le a mai levelezésünkből. Előszőr a következő választ kapom tőlük amikor garancia után érdeklődtem:" Igen, a termékhez kapott garancia levélben foglaltak szerint fordulhat vele az LG szerviz hálózatához."
Amikor csatoltam nekik a jotállás mintát és érdeklődtem, hogy ilyen hivatalos garanciát biztosítanak-e, akkor már hirtelen a következő választ kaptam: "Sajnos a magyar beszerzésű termékeink elfogytak.
Pillanatnyilag külföldi beszerzésű készülékek vannak raktáron, melyeket viszont európai garanciával tudunk biztosítani (az időtartam megegyezik, de javítás esetén a terméket mi visszük és hozzuk a külföldi szervizbe.)"Tehát ezek szerint már ők is felejtősek, ha valaki Lg hivatalos garanciát szeretne a leendő tv-hez.
-
dorika87
őstag
válasz
Gombinyó #11969 üzenetére
Köszi. Élő chaten beszéltem egy kollégájukkal, aki azt mondta, hogy nincsenek a hivatalos szerződéses partnerek között az említett boltok, Hivatalos partnerük a honlapon feltűntetett Euronics, Media Markt és Edigital. De szerinte ez nem kizáró ok arra, hogy ne lehessen valóban hivatalos LG garanciájuk az említett üzleteknek.
Ezért írtam pár boltnak, akikkel leveleztem, és az állították, hogy gyártói garanciával forgalmazzák az lg tv-ket, és megkérdeztem, hogy ők hivatalos magyarországi Lg gyártói garanciát adnak a tv-kre (Electropark, TV Udvar, Digitalko, Marketworld) és becsatoltam az lg honlapján található jótállási jegy mintát. -
Pubi86
újonc
Sziasztok!
Édesapám vett egy Toshiba 40L6363D típusú smart Led Tv-t. Szeretnék hozzá egy webkamerát venni (Skype), de nem találtam sehol sem leírást, hogy csak saját márkájúakat ismer-e fel, vagy pedig bármilyen márkájú webkamera megteszi. Tudnátok ebben segíteni? -
Gombinyó
őstag
válasz
dorika87 #11968 üzenetére
LG magyar support vagy 06-40-54-54-54.
-
dorika87
őstag
Van tapasztalatok az Electropark és a TV udvar webshoppal/üzlettel?
Leveleztem velük és azt mondják náluk is gyártói garancia van az LG tv-kre. Direkt rákérdeztem, ha meghibásodik a termék akkor az Lg-hez kell fordulni garanciális szervizelés ügyben. Úgyhogy elég korrektnek tűnnek és jó áraik is vannak. -
_Smooth
senior tag
válasz
LucasGrant #11956 üzenetére
Na szuper, pont ezt a kategóriát kutatom én is.
Van valakinek véleménye/tapasztalata (akár mind2-ről, de legfőképp) ezzel a 47PFL4398H Philips-szel kapcs?
Jelenleg is egy kis Philips-ünk van (32PFL5406H - nem FHD verzió 5xxx széria).
TV-t nem nézünk rajta, max nagyon ritkán (csatornákat botrányosan lassan vált egyébként, illetve bármi másra is rém lassan reagál). Már több, mint 3éve megvan, elég megbízhatónak bizonyult. LED-es és úgy nagy bajom nincs is a képminőségével, de a felhősödés idővel egyre zavaróbbá vált.
Ennek ellenére, azt mondom, ha más gond nincs vele, ebben az árkategóriában nekem ez tökéletes.
Ha ez a 4398-as ennél jobban teljesít, akkor engem meggyőzött.Amúgy cégnél is van egy 42-es 4xxx széria 3D már egy éve (bár nagyon ritkán használjuk), ott nem vettem észre zavaró dolgokat a képben.
Érdemes ebben gondolkozni a fenti "igények" alapján, vagy gondolkozzak inkább LG-ben?
Samsung kiesett, mert a 47" is nagyon minimum... inkább 50-est vennék, csak közben az asszony kikötötte, hogy ha már új TV, akkor 3D.
(egyébként még Ő is lát különbséget a passzív és aktív 3D között - anélkül, hogy befolyásolni akartam volna - teljesen laikusként. Csak felvette egy LG szemüvegét, és bár lenyűgöző a demo filmjük, igen látványos, azért a minőséget rögtön megszólta)
Ettől függetlenül, abszolút használható - főleg, amilyen ritkán használnánk -
Kabel15
aktív tag
válasz
Corsaroe.gt #11944 üzenetére
Szia!
Ha van digitális tévé adásra lehetőséged akkor minden képen olyat válasz. Ezekhez a műsorokhoz már kéne a full HD szóval 1920x1080. Méretben pedig 40-42" kéne 2,5m hez. Én jelenleg ekkorát nézek 1,5m és 3m ről.
Szerintem megéri nagyobbra spórolni. Élőszőr én is 32" néztem aztán 40 és végül 42" vettem.
Szerintem nézd meg a Samsung F5000 40" ban már kapható 100.000ft környékén. Van a családban egy ilyen 32" ban, semmi gond nincs vele. -
Kabel15
aktív tag
válasz
peteralbert7 #11934 üzenetére
Sony W805 öm van. LG paneles csak az elektronikát gyártja a sony.
Belső lejátszó kezel mindent. BD ISO-t nem de azt egyik tévé sem. Ahhoz kell egy külső lejátszó vagy számítógép. Belső lejátszóval csak 1 kis rövid filmet néztem. Az is vissza adta a 3D de maradok a BluRay változatnál, ott van menü meg extrák. És főleg 24p. -
FR33
aktív tag
Érdekel valakit samsung UE40F6640? pár napos védőfólia rajta csak kipróbálva volt 1+2 év gari ( gyári gari - MM )még nem regeltem be.
Lehet lesz egy nagyobb így nem is használom. Priviben ajánlatot adhattok. köszi -
T_Stark
őstag
Az LG42LA620S vagy a Samu 40F6400 felhősödik jobban?
A Samu-nál előfordulhat olyan, hogy elveszti a kapcsolatot a TV a szemüveggel? Biztos hülyeséget kérdezek, de na(Még mindig nem tudtam dönteni, ha így haladok soha nem lesz TV-m
)
-
Hfield22
csendes tag
válasz
dorika87 #11948 üzenetére
Nem kell kapcsolós átalakító, felesleges. Ezzel próbáld:
http://orfeusz.unas.hu/spd/unas_519816/21-polusu-scart-dugo---6-rca-ki-es-be-SCART11
Ez egy scart-rca átalakító. Egyik oldala scart, másik oldala 6 db rca (3 bemenet és 3 kimenet). Sima sztereó hang átviteléhez a 6 db rca-ból csak az egyik feketét és az egyik pirosat kell használni. Ez a sztereó jobb és bal. Fel vannak iratozva. Persze a többi 4 felesleges.
-
szaki1986
tag
Sziasztok!
150, max 160 ezerig milyen min. 46-os TV-t ajánlanátok?
Felhasználás: minimális TVzés, főleg HD filmek és sorozatok számítógépről lejátszva, illetve játék.
Ami fontos, hogy jó képe legyen. Nem kell se SMART, se 3D. A hang is lényegtelen, van házimozi rendszer.
Ezeknek a feltételeknek mi felelne meg?
Én a SAMSUNG UE46F5000-t nézegetem, jónak írják. Vagy esetleg vmilyen LG, Philips lenne jobb? -
Batib
őstag
válasz
Gergő170 #11952 üzenetére
A tv DLNA megosztást tud kezelni. Ehhez fel kell telepíteni a szgépre egy DLNA mediszervert és beállítani a megosztást. A tv-n be kell állítani a hálozatot és ekkor a forráslistában megjelenik a mediaszerver. Ajánlott mediaszerver a Serviio vagy a Samsung sajátja az Allshare (Samsung link). Emellett vannak még mások is.
-
Gergő170
aktív tag
Helló!
Egy samsung UE32ES6100WXXH tv-m van, és hálózaton keresztül szeretnék filmet nézni (úgy hogy a film a számítógépen van). Ez hogy oldható meg? Mert elvileg van valami olyan lehetőség, hogy képeket, filmeket, zenéket tudok megosztani a tv-vel.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Powerpityu
csendes tag
Sziasztok!
Van lényeges különbség 400 és 600Hz között?
Samu F6500 és F6650 a két alany. -
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Idősebb házaspár megkért, hogy nézzek nekik utána egy tv-nek, amit az egyik nagy bevásárlóközpontban láttak JVC 40"-os full hd lcd TV. Én nem nagyon ismerem a márkát, illetve nem is nagyon találtam róla a neten véleményeket, így beajánlottam nekik egy SAMSUNG UE42F5000 típusú TV-t. Minimum 102-107 cm kell nekik, viszont 120 ezer ft a plafon, amit TV-re tudnak költeni. Létezik ennél a tv-nél jobb ebben az árkategóriában?
Köszi -
Corsaroe.gt
csendes tag
Sziasztok!
Első tv vásárláshoz szeretnék tanácsot kérni, nem vagyok otthon a témában.
A körülmények: 3 éve élek albérletben tv nélkül, meguntam nagyon a laptopon filmezést.
2-2,5 méterről néznénk egy viszonylag sötét galérián.
Használatot tekintve usb-ről filmnézés, ismeretterjesztő csatornák.
Smart, wifi nem lényeges.
Árban max 70e körül lenne jó, de akár inkább alatta. Ilyen árfekvésben kicsit gyengébb márkák 32 colos hdready készülékeit találtam. Mennyivel jobban érné meg fullhd-ra spórolni egy hónapot, esetleg nagyobb képátlóra?
Minőségi elvárásaim igazából nincsenek, mert nincs viszonyítási alapom, nem használtam még hosszabb távon led tv-t.
Ezek alapján fogadnék tanácsokat, esetleg konkrét márkát/típust, vagy ha szükséges, egyéb kérdéseket a körülményekre vonatkozóan. Talán még annyit hozzáfűznék, néhány hónapon belül csatlakozna hozzá egy xbox360.
Köszönöm! -
dorika87
őstag
Most lehet hüllyeséget fogok kérdezni, de sajnos nem értek hozzá a google-ben meg nem találtam rá rendes magyarázatot. A TV-n a következő csatlakozók vannak specifikáció alapján: Kompozit bemenet
Komponens bemenet (Y,Pb,Pr) + Hang. Ezek rca-t akarnak jelenteni? Mert azzal tisztában vagyok, hogy digitális audio kimenet van rajta (optikai) de az sajnos nekem nem lesz jó, mert nincs olyan eszközöm amin lenne optikai csati. Ezért érdekelne, hogy pontosan mit is jelent a komponens bement + hang? Mert akkor lehet meg tudnám oldani a régi házimozival való összekötést egy LA620s tv-n rca kábel segítségével? Tényleg nem igazán értek ehhez, azért is kérdezem hátha tudtok ebben valami okosságot... nagyon érdekel engem mit jelent az a "+ hang"? -
mighawk
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Televízió vásárlás előtt állok és szeretném ebben a segítségeteket kérni. Próbáltam magam nekiülni és megtalálni a legjobbat, de egyszerűen túl hatalmas a választék, hogy könnyedén rámondjam bármelyikre is, hogy a legjobb.
Prefererált márkák: Samsung és LG, de akár egyéb javaslatokat is megfontolóra veszek.
Árkeret: Max 450 EUR/140000 Ft. (jelenleg külföldön tartózkodok)
Képátló: 39-42"
3D: nem kell egyáltalán
Smart funkció: mindenképp szükséges.Első megközelítésre kettő típust választottam ki, melyek a:
Samsung UE40F6270
LG 39LN5758Tudtok ezekről véleményt mondani? A tesztek szerint mindkettő nagyon jó, egyedül az LG-nél említették néhol, hogy a hangminőség nem tökéletes.
Esetleg van más típusok, melyeket tudnátok ajánlani?Előre is köszönöm a segítségeteket!
Mighawk -
F_Zolee
nagyúr
válasz
LucasGrant #11923 üzenetére
Amúgy erről a tv-ről van tapasztalatod is?
-
Kabel15
aktív tag
válasz
peteralbert7 #11931 üzenetére
Én 1,5m ről nézek 3D ben egy 42" tévén passiv 3D-t semmi gond nincs vele.
Szerintem a legtöbben úgy fikázzák a passiv 3D-t, hogy nem néztek még végig rajta 1 filmet sem. Nekem volt aktív és passiv 3D-s tévém is. Nem veszek észre különbséget a 2 között. -
peteralbert7
tag
válasz
nightshadow #11930 üzenetére
Van itthon samu 40" 3d-s tv és nincs bajom az aktivval,viszont a passivot még nem próbálatm.Tetszik a samsung éles képe,a szineivel sincs bajom.Tényleg csak az a kérdés,hogy a passziv 3d-nél van-e szembetűnö felbontásbeli különbség/az elméletit ismerem/.Kb 2 méterről filmezek fekve általában.
-
nightshadow
veterán
válasz
peteralbert7 #11929 üzenetére
A Samsung az aktív 3D-s, a az LG pedig passzív. Hogy a te szemeidnek melyik jön be, azt neked kell kipróbálni. A Samsung valódi 100Hz-es, s kontrasztban, feketében, jobb mint az LG. Az LG-nek viszont jobb a betekintési szöge az IPS panel miatt.
-
peteralbert7
tag
válasz
nightshadow #11928 üzenetére
Köszönöm.És abban tudnál segiteni,hogy LG 42la620s vagy a Samu ue40f6320 lenne-e a jobb választás?A tv általános használatra lenne,sok full hd film,sd műsorok,és 3d-s filmek is(ezek jobbára este mivel a kislány nem viseli el a szemüveget),kevés játék és a tv-t használnám monitornak.Előre is köszi.
-
nightshadow
veterán
válasz
peteralbert7 #11927 üzenetére
Apró eltérés a káva kivitelében. A hangvezérlés hiánya a 6320-ban és ezzel összefüggésben a 6320-hoz csak egy távszabi van
-
peteralbert7
tag
Sziasztok.Abban kérném a segitségeteket,hogy mi a különbség a samu ue40f6320 és az ue40f6400 között.Guglizok már egy ideje de csak annyit találtam,hogy a 6320-ban nincs hangvezérlés.
-
superg
senior tag
válasz
jilian #11925 üzenetére
Kihagynám,a színek eléggé egyedi példánytól függőek.Kontraszt fényerőt meg tesztképek alapján be lehet lőni
-
superg
senior tag
max004-nak itt válaszolnék.Szóval la690(ilyesmi lehet a 660s is) vs F6500 különbség képminőségben
A már sokszor említett feketeemcsak érezhetően mélyebb fekete(1000vs 3000 kontraszt),hanem a 690-et sarkokban bevilágítás dísziti,igaz ha a lehető legkisebbre vesszük a fényerőt és a micro dimminget is bekapcsoljuk,akkor jobb lesz,de azért még így is kicsit látható.Szerintem sokakat nem zavarna.De esti mozizásnál mélyebb homogénebb fekete hozzá tud adni rendesen az élményhez.
A micro dimming egyébként ezeknél az LG-knél még elég kezdetleges,kevés zóna és elég lassú is,ips feketéjén azért javít valamelyest de működhetne jobban is.
Gyári szinek,beállítások jobbak az lg-n samura szerintem egy kalibrálás is ráférne,igazából csak a mozi mód használható.
A bevonat is más.A fényes bevonatú LG-n sokkal "tisztább"a kép a fehér és világosabb képeknél különösen látszik,cserébe csillog, nappal fekete jeleneteknél magadat is láthatod a tv-beDe még egy éjjeli lámpát sem tűr el este.Samu amolyan félfényes, kevésbé tükröződik.
SD tv-adás mintha szebb lenne LG-nél,nekem mondjuk a samu is teljesen jó,kicsit mintha zajosabb lenne.
Képminőségben nagyon más különbséget én nem láttam,nekem a mozgókép mindkettő elég jó,3d-t nem próbáltam.Én monitorban ips panelt használok, nekem azért volt extra élmény a jó fekete ezért a samu marad.
De az Lg sem rossz, biztos van akinek az jobban bejön. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
LucasGrant #11921 üzenetére
És milyen az pontosan ami jó hozzá?
-
superg
senior tag
válasz
BeriHampeR #11915 üzenetére
Digitalko
1 év gari ne zavarjon meg, mert regisztrálni kell és akkor +2 évet kapsz
Jó cucc egyébként már ha olyan mint a 40-es kistestvére.nekem az van meg lgLA 690,főleg esti mozizásnál kijön az előnye a mélyebb, meg szerintem ami ennél is fontosabb a homogénebb feketének.
Kicsit mattosabb bevonatot kapott nem az a full csillogós.Színei viszont pontatlanabbak,gyárilag de szépen be lehet állítgatni.
Szerk:Amint látom most ajándék hdmi kábel +5000 ft vásárlási utalvány,bár ez kicsit trükkös utánna kell olvasni -
F_Zolee
nagyúr
-
Powerpityu
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem két tv-t:SAMSUNG UE40F6500 180.000 Ft , SAMSUNG UE40F6650 200.000 Ft
A kérdésem az lenne, hogy megéri azt a +20k-t a 400Hz és 600Hz közti különbség?
Én gépről szoktam filmet nézni és néha játszani is, ez mérvadó?
Valamint vannak Dual Core procival szerelt tv-k (talán ezek is azok)és ilyen smart meg olyan smart képességek.Ezek mennyire lényeges szempontok?
Bocsi de tv ügyben elég laikus vagyok -
superg
senior tag
válasz
BeriHampeR #11904 üzenetére
40 col fölöttieknél már házhoz jönnek,de csak ha gyári garanciásat veszel.
-
BMS
őstag
sziasztok
samsung ue32f5000 tv-m van ami full hd-s és van egy xbox-om ami valamiért nem látja rajta a hd-t pedig eddig volt meg minden most meg a konzolbeálíltásoknál csak dvi-van nincs 1080p sem pedig nem húztam ki semmit(onnan vettem észre,hogy nincs hang)..ez mitől lehet..ha nem ide kellett volna írni akkor elnézést kérek
-
Gombinyó
őstag
válasz
BeriHampeR #11904 üzenetére
Ezt se tudom. Többek közt azért is vettem 220voltba, mert az van a közelben, ha bármi gond lenne.
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Érdeklődtem másik topikban de nem igazán kaptam választ csak, hogy ne az adott típust vegyem. Engem olyan tv érdekelne amiben van wifi és nem kell külön venni hozzá sticket, hogy használni lehessen. Tudtok ilyet ajánlani? Smart tvk-en lehet normálisan netezni? Van valami hátrányuk ilyen szempontból?
Max 100k-ig érdekelne ha van. -
Gombinyó
őstag
válasz
BeriHampeR #11900 üzenetére
VA panel, egész jó feketével. Valós 100hz és méretben ez volt a legnagyobb amit el tudtam helyezni. Ha 3 centivel szélesebb tv elfér, akkor lehet, hogy 47-es Philipset vagy LG-t veszek, de így értelme se volt nálam hasonlítgatni. Összességében meg vagyok vele elégedve, nem vennék mást most se. 1080p mkv-t meg gyári BD-t nézünk rajta, sportműsorról nem tudok nyilatkozni. A BD-k jól mutatnak rajta és az aktív 3D is korrekt.
Colka79: Kaptam hozzá 220voltos garanciapapírt amin szerepel a 3 év meg Samsung garanciapapírt is, de kérdezz rá a boltnál. Az a biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mobil flották
- EAFC 26
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest