Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trcvk663
tag
válasz
LucasGrant #11589 üzenetére
Köszi! Meglesem. Te melyiket ajánlod a beírt készülékek közül?
Megnéztem a monitoromon, balról jobbra haladja a 100hz.mp4 videón a szövegek egyre jobban "ugrálnak".
-
w333
félisten
Üdv mindenkinek !
Az miért van hogy EH6030 Motion Plus Egyedi : 10 / 3 beállítás, és (digi szolgáltató) digitális és HD csatornákon is néha a gyorsabb jeleneteknél olyan mintha picit akadna (beremegne a mozgás)
az a baj hogy elég sűrűn csinálja és néha nagyon idegesítő tud lenni, szerencsére usb -n keresztül divx és mkv filmeknél nem nagyon tapasztaltam, csak a tv csatornákon
Van valami megoldás ? és összes képjavító ki van kapcsolva
-
viharkabat
aktív tag
válasz
Kabel15 #11588 üzenetére
Abba azért érdemes belegondolni, hogy a monitor, amin az efféle gyönyörűen promózott 200 Hz-es mozgásokat nézzük, az maga hány herzen ketyeg. Az enyém például 60-on
Így kicsit olyan, mint amikor 35 éve a színes tévét hirdették a fekete-fehér készülékeken: Ugye látják a különbséget!? Nem látják? Na látják! -
krystman
őstag
válasz
Hfield22 #11591 üzenetére
Nekem, Panasonic tv van ledes, igaz 50" ebbe is van wifi. Szerintem nem rossz tv. Szolgáltatásokban sem. A média része is jó szinte minden formatumot visz. Képe jó egyáltalán nincs túl nyomja a szín rajta mint némelyik tv én. Smart részéből meg csak a YouTube ot használom. Az meg jó neki szerintem. Osszegsegeben nem nagyon tudok rá rosszat mondani.
-
szabjan
tag
válasz
LucasGrant #11589 üzenetére
Sziasztok.
Nemrég van egy 42 LN570S TV-m. A hertz-ek folyamát elvesztettem nálatok..., hogy ami 100 Hz az nem is biztos ésatöbbi...
Lejátszottam ezt az mp4 tesztvideót gépről. Folyamatosan megy a négy sáv. A balról hatmadikon a betűk tetején látni némi hullámzást. Nagyon kicsit.
Ez most konkrétan akkor mit jelent?
Továbbá kiírta a TV hogy valami 580 megás frissítést akar telepíteni. Rányomhatok nyugodtan?
Én parázok néha az ilyenektől...
Köszi előre is... -
LucasGrant
aktív tag
-
Kertor
csendes tag
válasz
LucasGrant #11590 üzenetére
És a 32la660s-ről mi a vélemény? A geeks.hu-s tesztben 26ms input lagot mértek, az már nekem megfelelő lenne.
-
SirKero
őstag
Üdvözlet.
A 80k alatti árkategóriában a Samsung - UE-32F5000 most a best buy vagy van tőle jobb vétel is? -
Hfield22
csendes tag
LED TV témakörben kérdezném a szakértőket, hogy a kb. teljesen azonos árkategóriában szereplő
Panasonic TX-L39E6E
Samsung UE39F5300
Közül mi szól a Panasonic mellett/ellen? (egy pluszt találtam, hogy wifis)
Egyáltalában mi a vélemény a Panasonic ilyen kategóriás LED tévéivel kapcsolatosan? -
LucasGrant
aktív tag
válasz
Kertor #11585 üzenetére
Hát nálam a 100Hz a folyamatos mozgást jelentí, és olyan modellt nem fogsz találni ami ezt tudja és se nem 3D-s se nem Smart-os. Én szerintem ami most ebben a méretben egy jó választás, az az LG 32LN575S, jó képe van, már benne van a DVB-S tuner ha ez számítana, DLNA, PVR, meg ugye a smart de az nem volt szempont. Fenti videót töltsd le és nézd meg ezen a modellen kikapcsolt Trumotionel, illetve bekapcsolva, ahol gyönyörűen folyamatos lesz. Vagy bármilyen Tv-n ami szimpatikus, ha szaggat akkor tutti 50Hz-es.
-
trcvk663
tag
válasz
LucasGrant #11554 üzenetére
Várom a videót és a javaslatodat is.
-
Kertor
csendes tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék tv-t venni, amit leginkább Playstation-özésre és sport(foci) nézésre használnék
Igényeim:
-32"(ez fix, ennyi helyem van)
-alacsony input lag(<30ms)
-valódi 100hz
-smart, 3D abszolút nem fontos, nem használnám egyiket sem
Az lenne a kérdésem, hogy van-e a 2013-as felhozatalból olyan ami kielégítené az igényeim, vagy várjak a 2014-es tv-kre, hátha ott lesz ilyen? -
superg
senior tag
válasz
crazyzozy #11583 üzenetére
Panashopokban biztos,euronics, tesco,
MM-ben nincs -
crazyzozy
tag
hol lehet működés közben panasonic tv-ket megtekinteni?
-
crazyzozy
tag
sziasztok!
Valakinek tapasztalata?
panasonic TX-L42DT60
-
bod101
aktív tag
Sziasztok!
Erről valakinek van véleménye: Toshiba 40l6363dg.
Köszi! -
noolie
újonc
válasz
nightshadow #11511 üzenetére
De jó tényleg
a három tv közül valószínűleg akkor utóbbi, általad linkelt lesz a legjobb. Sonynál jobban tetszett...
-
nismoka
addikt
válasz
viharkabat #11578 üzenetére
Majd karácsonykor.
-
nismoka
addikt
válasz
viharkabat #11576 üzenetére
A listán vannak olyanok is a nagyobb kategóriákban ami olcsóbb lesz mint a lista alapján.
-
nightshadow
veterán
Sony KDL-50W829 review [link]
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok!
Elnézést a hozzá nem értésért. Olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy LED TV-t és használnám a DVB-c tunert. Van egy splitter a falon, mert egy CRT-hez is megy a DIGI kábel. Van egy olyan kábelem aminek mindkát vége olyan mint amit csak simán a TV-be kell dugni. Milyen kiegészítőt vagy kábelt kellene vennem hogy a spitterre rá tudjam csavarozni. Köszi előre is.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
kaktuszka01 #11567 üzenetére
Képbe internetbe szerintem nagyon jó, 3D-be nem, mert azt nem tud
, ennek a 3D-s változata, az LA620S, ami mindenben megegyezik az LN575S-el, csak ugyebár már 3D-s, és kapsz hozzá, 4db 3D szemüveget is.
Smart rész: Magic Motion Remote támogatás, opcionálisan hozzá tudod vásárolni az AN-MR400-at, kezel billentyűzetet, egeret is, Flash-t HTML5-t böngészőbe. Vannak VOD szolgáltatások, Fuso, HBO Go, ... LA620S esetében van 3D VOD videotéka is demó filmekkel. Extra funkciókba, van Miracast, WiDi, 2nd Display, Univerzális távirányító mód, ha veszel hozzá Skype kamerát akkor már támogatja a mozgásvezérlést is, stb, stb, Szerintem jó ár/érték arányú Tv. -
akela91
addikt
válasz
viharkabat #11569 üzenetére
Számolj Euróval dollár helyett, és kb annyi lesz.
-
akela91
addikt
-
kaktuszka01
csendes tag
válasz
LucasGrant #11566 üzenetére
igy van kep, internet, 3d ? mennyire jo ár-érték arányban más tipushoz hasonlitva.....
koszi... -
LucasGrant
aktív tag
válasz
kaktuszka01 #11565 üzenetére
Szerintem korrekt Tv nagyon, képbe is és szolgáltatásokba is, vagy mire lennél pontosan kíváncsi, kép, smart stb. ?
-
kaktuszka01
csendes tag
sziasztok , LG32 LN575S
mi a véleménytek erről a ledről....?
koszi -
superg
senior tag
A 6500 túlzás hogy matt,inkább félfényes.Gyárilag tényleg túlszínezett ,a filmmód egész jó de még ott is túlzásban van a piros mindenkinek kissé rózsaszínes bőre van.Illetve a zajszűrés túl erős ezeket ki kell kapcsolni vagy lejebb venni.A lényeg hogy kézi módszerrel is elég szépen be lehet állítani természetre a színeket.
Nekem ips monitorjaim vannak ezért akartam inkább mélyebb feketés va panelt és meg is vagyok vele elégedve ,színre be lehet állítani,felhősödést szinte egyáltalán nem tapasztaltam,nemigaz hogy jobban felhősödne mint az lg.A betekintési szög jobb mint vártam belefér némi nézési szög észrevehető fakulás nélkül.Persze látnom kellene egy lg 690-et mondjuk amit még venni akartam,de nekem ez megfelel úgyhogy maradok ennél,pedig elég nagy visszküldős vagyok.
Smartban biztos jobb az lg mert ez a samsung távval küzdeni kell,Bet365-öt tényleg mobilba hozza be,de megnéztem az unibetet már rendesen behozza,csak ezek a flash oldalak egyébként is megfektetik nem igazán való ezekhez.
dlna-n nekem csak lejátszik még megállítani sem tudom nemhogy beletekerni
de képminőség volt az első abban ok.F5000 pl sokkal szarabb betekintési szögben is meg nem tudtam beállítani úgy hogy a sötét részleteket is lássam meg ne legyen fakó,azt vissza is küldtem. -
feco100
tag
Sziasztok!
Erről a tv-ről mi a véleményetek? Megéri az árát?
-
trcvk663
tag
válasz
És a felsorolt TV-k közül szerinted melyik a legjobb választás?
-
tixem
addikt
Közben lehetőségem adódott kitolni a keretet kicsit. 32"-on melyik a legjobb TV 80 ezer Forintig bezárólag?
Ezt néztem ki [link]
Fullhd miatt néztem elsősorban ezt, a többi 32-es "csak" hd ready. Illetve van még ez [link] elég noname-nek tűnik, de hát ezek is veszik valahonnan a panelt. Kiállítva egész tűrhető képe van, a philips sajna nincs kint.
-
parkr
őstag
válasz
arra a videóra én is kíváncsi lennék!
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
SG3rg0 #11555 üzenetére
Igen az LG jobban tükrözödik, de ezáltal sokkal mélyebb színekkel is dolgozik mint egy matt panel. Mindegyikbe 2magos proci van amúgy, de ez a legmellékesebb, LG jobban áll a támogatásokkal, pl. Bet365.com-ot vagy a sportingbet-et a Samaung csak mobil verzióba tudja megnyitni, LG meg rendesen asztal nézetbe is, de pl. böngészöbe is nagyobb felbontással dolgozik az LG stb. stb., szóval amit MM-be mondtak nem igaz. Flash verzióba mindegyik márka ugyanazt a verziót támogatja amúgy, de mégis vannak különbségek.
-
SG3rg0
őstag
válasz
LucasGrant #11553 üzenetére
Ettől a tükröződéses dologtól félek az LG-vel kapcsolatban.
MM-ben azt mondták hogy a 6500-be 2 magos proci van és a media állományokat a Samsumg viszi legjobban.
Tehát Smartba jobb a Samsung.
Az LG a flashel hogy van? Live streamokat lehet vele néni? -
LucasGrant
aktív tag
válasz
SG3rg0 #11551 üzenetére
Mindegyikk jó Tv, de én sokkal jobban szeretem az LG IPS panelját, mert természetesebb színekkel dolgozik, nagyobb a látószöge, 3D-be is nálam a preferáltabb technológiával dolgozik, a polarizáltal. Plusz smartba is nekem jobban kezelhetöbb az LG, szóval nálam az LA691S a nyerő. De ezt a 2modellt szinte bárhol megtudod nézni élöbe is, és összehasonlítani.
-
mosquetoo
tag
Sziasztok láttam egy tv-t akciosan 0%thm el atesco ban arra lennék kíváncsi h megéri e az árát.
Lg42ln5400 és tobnyire filmnezes, football mecs és pc re is lenne majd kötve.
Mi a véleményetek róla?
Vagy esetleg tudnatok ajánlani hasonpo árban jobb alternatívát? -
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Most ez a két tipus mellett vacilálok.
LG 42LA691S 3D SMART CINEMA SCREEN
Samsung UE40F6500SSXXH 3D SMART LEDSzerintetek?
-
trcvk663
tag
Tisztelt Fórumozók!
TV vásárlás előtt állok, ezért kérem ki a véleményeteket, hogy melyik TV lehet a jó választás. TESCO jöhet szóba áruhitel miatt, az ár max. 150 k, nem lényeg a 3D:
LG 42LA6130
LG 42LN5400
SAMSUNG UE40F5700
SAMSUNG UE40F6320
SAMSUNG UE40F6100Olvastam itt 50 Hz-ekről, meg 100 Hz-ekről, teljesen tanácstalan vagyok... Szívesen vennék egy tesztvideót, melyen láthatnám a tv-ken kipróbálva a különbséget (már ha a fenti márkák között van különbség).
Remélem tudtok segíteni.
Tisztelettel -
LucasGrant
aktív tag
válasz
zoziuser #11546 üzenetére
Hát ez a direct led, divat 2éve kezdödött újra, de ez a fajta megoldást mindenki a belépő kategóriába használja, kivétel nélkül. Ez a direct led megoldás messze nem az amit mondjuk használnak egy felső kategóriában. Ebben a szegmensben én sokkal jobbnak tartom az Edge Led-et, nem mondom, hogy rossz a Direct megoldás, mert nem az, de nem is úgy müködik mint egy felső kategóriás megoldásban ami hátulról van megvilágítva és nem keretböl.
-
zoziuser
csendes tag
válasz
LucasGrant #11544 üzenetére
A Direct nem jobb mint az Edge Led ?
-
Zedz
addikt
válasz
LucasGrant #11542 üzenetére
Érdekes, hogy ~210 ezer forintról van leárazva 140-150 környékére. Mi lehet ennek az oka? Csak nem az össznépi elégedetlenség?
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
zoziuser #11543 üzenetére
Ha már 230e-ig elmész, és inkább a nagyobb méret felé húzol akkor nézd meg ezt - 47LA620S -, igaz, hogy ebbe benne van szintúgy a 3D meg a Smart is, viszont az LN5400-as gyors mozgás esetén nem lesz folyamatos, viszont a 47LA620S az már igen, és akkor a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad
Vagy még pont egy árba van ezzel az LA640S (641S) is, ami mélységre vékonyabb mint az LA620S, viszont keretbe vastagabb, a 2 között a különbség a Direct vs. Edge Led. -
zoziuser
csendes tag
válasz
LucasGrant #11539 üzenetére
200-230-at. Ép most olvastam a prohardver tesztjét a 47 LN5400-nak ( és nem a spórolás végett, de) a képére tök jót írt meg a háttérvilágítás módja stb. is jónak tűnik az meg, hogy vastagabb ezért 1-2 cm-vel, meg nem a legújabb design ... hát és nincs 3D, meg smart?
-
LucasGrant
aktív tag
-
mr_garfield
újonc
Sziasztok,
32-es Led TV-t szeretnék venni (egyelőre Samsung-okat nézegettem)
csak TV- és filmnézés-re kellene (játék, netezés stb nem érdekel) → igazából csak a képminőség érdekes, nem kell Smart, sem 3D
Később szeretnék GoPro HERO 3 akciókamerát, szóval jó lenne, ha annak felvételeit is jó minőségben lehetne nézni rajta (high-frame rate: 1440p48, 1080p60, 960p100 és 720p120 )
Szeretnék segítséget/tanácsot kérni, mivel nem értek a témához.
pl. F5000-et néztem, de elbizonytalanodtam, hogy a 100HZ (ami ráadásul úgy hallottam valójában 50-nek felel meg) elegendő-e.. Vagy 32-enél jó az is? inkább 200Hz kellene?
200Hz-t 6-os szériában látok, az viszont már mind 3D-s. Van olyan is, ami nem 3D-s(nekem az fölösleges funkció...)
Tudtok valamit ajánlani? Esetleg más márka?Köszi szépen!
-
T_Stark
őstag
Üdv!
Elgondolkodtam hogy a monitoromat TV-re cserélném.
Mit érdemes venni (minél olcsóbban, de mondjuk max 100K körül) ami monitorként is megállja a helyét?
Legalább 80 cm, Full HD-s kell hogy legyen. Főleg általános használatra lenne rákötve a gép, meg persze filmezésre. Semmi extra. Játék sem számít. Mire érdemes itt figyelni, vagy milyen konkrét típusokat nézzek? -
zoziuser
csendes tag
válasz
LucasGrant #11536 üzenetére
Ha jól értem akkor a kiváló képminőséghez ha akarom ha nem meg kell vennem az összes kiegészítő szolgáltatást ( 3 D , smart, stb.) ?
-
Zedz
addikt
150 ezer forint körül milyen LED TV-t tudtok ajánlani? Szeretném ha 1080p lenne a felbontása, nem lenne benne 3D. Játékra nem, csak film nézésre lesz használva. A méret pedig jó lenne a minimum 42".
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
zoziuser #11535 üzenetére
Hát ezek közül, ami nálam játszik, az a 42W805 illetve a 42LA660S képminőséget szem előtt tartva. Mindegyik IPS panelos, ami nálam a nyerő, viszont én annyira nem szeretem a matt panelos Tv-ket, és a W805 az az, véleményem szerint a plusz plexi miatt dinamikusabb színekkel dolgozik az LA660S, nálam az a nyerő, vagy inkább a designosabb LA690S.
-
zoziuser
csendes tag
Sziasztok
40-42" -os tv vásárlása van terítéken részemről. Ami fontos a kép minősége, az összes többi tényleg harmadlagos. Nincs térlátásom ( poén nélkül: papírom van róla) 3 d nem érdekel, smart funkció abszolút nem érdekel, ps egyéb számítógépes játékot soha nem fogok rajta játszani. Csak tv és filmnézés és ennyi. Étkező konyhában lenne tehát nem pont szemből , kissé szemmagasság felett nézve használnánk 2-3 m távról. Ezek a szempontok alapján pl. a Sony 40W605b vagy a Sharp LC-40H11 értelmes alternatívája lehet-e egy drágább pl. 40W805 vagy Lg 660-asnak stb. ? digitális adásra és IPTV-re egyaránt van lehetőségem. Köszi előre is a véleményeket -
Zedz
addikt
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani valami jó webshopot, korrekt árakkal? Köszönöm!
-
Damien.
tag
Erre a tv-re gondoltam. Sony KDL42W650
Szerintetek ez jó választás full hd filmek nézésére és játékra (PS3 és majd PS4)?
Meg persze Blu Ray filmekhez.
Várom a véleményeteket a tv-ről. Ebben az árkategóriában szerintem jobbat nem találok. -
jokeman
aktív tag
Sziasztok, mit ajánlanátok az alábbi igényekhez?
Általános tévézés, nagyobb arányban filmek , sorozatok Full hd felbontásban nézése.
Néha napi pár óra pc játék , esetleg későbbiekben ps4....
3D nem kell, árkategória 200-300 közt, többet nemigazán szeretnék költeni feleslegesen.Méret max 50" ami elfér, nézési távolság 2 méter 27 centiméter
Köszönöm előre is. -
Damien.
tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni.
Tv vásárlás előtt állok és a legjobb választás miatt kérem a segítségeteket, tippeket.Ami biztos, hogy LED TV-t szeretnék 117 cm körül.
Full HD-s legyen, szép képpel, és leginkább filmezésre és PS3 (később PS4) amire használnám.
A tv adás digitálisan jön hdmi kábellel most is.
Számomra ami szóba jöhet márka SONY, Panasonic, Samsung, talán LG.
170-180 ezer körül nézelődhetek.
Várom a tippeket.
A 3D nem fontos nekem de minden megoldás érdekel ha tudtok valami jót.Előre is köszi.
-
kopee1980
tag
válasz
#75912448 #11519 üzenetére
Ennyi pénzért már legyen 100Hz. A konkurens gyártók ebben az árkategóriában és 40-42" méretben árulnak 100Hz-es TV-t.
A W650-hez képest annyival tud többet, hogy nem egy hanem két USB port van rajta? Ez kerül + 50.000 HUF-ba?
De persze az igaz, hogy ára majd lejjebb fog menni idővel.
-
-
nismoka
addikt
Az első teszt a W650 utódról, nagyon ajánlott minősítést kapott. Több bemenet, kicsit még jobb fekete, input lag továbbra is a legjobb a piacon. [W705 teszt]
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
noolie #11510 üzenetére
Ezekkel a kritériumokkal, mint hogy smart, folyamatos kép, és ez az árkategória, főként 2 gyártó rúg labdába, az LG illetve a Samsung. Philipsnek illetve a Sony-nak drágábban vannak ilyen Tv-i.
Hát 3D-be kettő különböző, technológia harcol, LG esetében paszív/polarizált, Samsung esetében meg az aktív, én speciel polarizált párti vagyok, met olcsó, világosabb a kép, és nem vibrál.
40F6400-nek az LG alternatívája az LA620S vagy LA640S ami árba megeggyező lesz vele és, aminek ugyanolyan folyamatos lesz a képe, Amit ugye valószínű láthattál az F6500, annak az LG megfelelője a 42LA660S, vagy ha ezt az árat nézzük már akkor itt már jelen van a Panasonic 42ET60 illetve a Philips 42PFL6008, ami 2 tök jó Tv, viszont a smartba többet fognak tudni a koreaiak.
Szerintem próbáld ki a smart részét mindegyiknek, Samsungnak a tapipados távirányítójával, LG-nek meg a magic remotejával, én speciel sokkal gyorsabban tudok írni magiccel meg menübe kalandozni, ha meg mégis kicsit számít, a 3D akkor biztos összetudod hasonltani valamelyik boltba.
Ha hosszabtávra veszed, és kacsingatsz a magasabb ár felé, és fontos a smart, akkor ezket nézd meg a boltba és hasonlítsad össze őket mint smart mint képminőségbe, Samsung F6500, LG LA660S/690S, mindegyik már egy erős középkategória. -
dorika87
őstag
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni (mert lényeges különbséget leírásban nem találtam), hogy a Panasonic TX-L39E6E, a TX-L39BL6E a TX-L39B6E és a TX-L39EM6E között mi a lényeges különbség?
Annyit sikerült már kiderítenem, hogy az E6E-nek slim dizájnja van a BL6E-hez képest, ami állítólag 2014 év elején jött ki. -
noolie
újonc
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok, de nem vagyok egy nagy tv szakértő. A plafon 160000-huf kb. Első körben kinéztem magamnak a Sony kdl32w650-et. De láttam élőben (neten keresgélek) és kicsi. A nagytesó is ott volt (42w650). Ennek a méretével már meg voltam elégedve, viszont ott volt mellette egy samsung (sajnos nem emlékszem, hogy melyik tipus, 190000huf volt) és elszomorodtam, mert durván szemmel látható volt a különbség a képfrissítésben (Samsung javára elég csúnyán). Persze itthon lehet hogy tátva maradna a szám sonytól is, de ott szembetűnő volt a különbség.
Szeretnék egy hozzáértő és objektív véleményt kérni a két típusról; melyikkel járnék jobban SAMSUNG UE40F6400 (nem biztos h ez volt az) és Sony KDL42w650.
Illetve, ha ebben az árkategóriában valaki tudna jobbat ajánlani, annak örülnék.
LED, Fullhd, smart, nagyon szép kép, 100 egynéhány centi. Ennyi lenne a lényeg. 3D nem érdekel.
A magasabb képfrissítés, ezáltal szebb folyamatosabb kép, az élénkebb színek a 3D technológia "hátterei", a 3D hordozza magával vagy találok "úszó" képű és fent sorolt tulajdonságoknak megfelelő tv-t 3D nélkül is?
ahh most jut eszembe, hogy 400hz cmr volt a látott samsungnál, f6400nál pedig 200hz van írva. Valószínűleg nem ezt láttam. Nem tudom.
Nem tudok dönteni, ezért kérném a segítséget. Hosszabb távra venném a tv-t és nem akarok melléfogni.
Előre is köszönöm a választ. -
vg
addikt
Tegnap este a három hónapos Samsung TV-m hátuljából elég erős kellemetlen amperszag áradt. Kézzel nem éreztem semmi melegedést a hátulján. A készülék biztonságos áramingadozás elleni kapcsolóra van kötve. Amúgy a készülékkel semmi baj. Ilyenkor mi van?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mobil flották
- EAFC 26
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest