Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Alapvetoen az ara miatt igen. Nekem meg a HDMI sem jo, mert az sincs egyik monitoron se. Sot DVI is csak az egyiken, szoval DVI-->D-SUB atalakito mar igy is kell
Mikor legutoljara neztem, akkor 10-12k korul talaltam DP-->DVI atalkitot, azota lehet valtozott, most gyorsan keresve nem is talaltam.
Okes nem surgos a dolog, csak idoben elkezdtem nezelodni
Ezek a GTX 650Ti 2GB-ok lehet megoldanak a problemamat: pelda
Gyengebb, mint a GTX560(Ti), de nekem nem max egy 2x AA kell (amiben viszont pont jobb az 560-nal, marmint elsimitasban), aztan a folosleges objektumokat max kinyomom ha nem birja.Hat igen, procival is gondba vagyok, i5/i7, azon belul milyen legyen, annyit tudok, hogy jelenleg elvileg 3 magot kepes kihasznalni az iR, lehet, hogy mar az i5-2300 is eleg lenne, azt hiszem az i7 lehet agyuval verebre
Megkerdezem majd P.B.-t is koszi a tippet
AMD/Ati vonalat nem akarom eroltetni, bar az Eyefinity elvileg eleg jol mukodik az iR-rel, megiscsak az nVidia a hivatalos szponzor, valszeg arra gyurjak a szoftvert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon Kindle
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest