- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
Nézd meg Catalyst-ban érzékeli-e a második monitorodat.
Ha nem akkor fordítsd meg az átalakító mini Displayport részét és úgy dugd be (Egy kis pöcöknek kell felfelé néznie, akkor jó).
A félreértés elkerülése végett az Apple mérnökei olyan jól tervezték meg a mDP csatlakozót, hogy azt két fajta képpen is be lehet dugni de csak az egyiknél van kép.Ha ezek nem segítenek akkor írj és mondom tovább....
-
Zügynök
tag
Sziasztok,
keresek szakértőt Eyefinityhez. Van egy hd 7870-em, rajta egy monitorral. A kártyának van két mini displayport csatija, vettem egy sapphire aktív displayport to DVI átalakítót, rákötöttem egy másik monitort, az egyikbe bedugtam, nos ezen a világ minden kincséért sincs kép. Van valami , amit még be kell állítani, vagy a kábel rossz?
-
anytime
őstag
válasz
proci985 #690 üzenetére
Igen, nezem az Nvidia segedprogiban es ket monitor eseten bizony, a surround nem is aktiv (szurke hatter) lehetoseg.
Ket monitorral nyilvan nem lenne elmeny, hisz a kavaosztas pont kozepen lenne, de kivancsisagbol nyilvan, kiprobaltam volna.
Remelhetoleg nyarra osszejon a penz a harmadik monitorra. -
daneeeeee
aktív tag
válasz
monchichi20 #691 üzenetére
A kérdés fogós, függ attól milyen felbontású monitorokkal tervezel Eyefinity/Surroundot. Nálam már szűkös volt néhány helyen a GTX680 2GB-ja, de ez 5760*1200 felbontásra értendő. Ezért én HD 7970 (alias R9 280X) használok a 3GB VRAM miatt.
A GTX680/770 pariban van amúgy a 7970/280X párossal addig amíg ki nem fogy a VRAM-ból utána szépen elhal.A Surround és az Eyefinity közül egyik sem jobb a másiknál, innentől szimpátia dolga az egész.
-
monchichi20
aktív tag
Hello.
Érdeklődnék hogy melyik lenne a jobb 3 monitorhoz R9 280x (toxic) ,vagy 770 Phantom 2gb (4gb jobb volna tudom de még nem találtam nálunk)meg a Nvidia surround menyivel jobb mint az eyefenitiy?
-
proci985
MODERÁTOR
2 monitor egykent nem fog menni, nvidia tudomasom szerint csak harom kijelzot tud surroundban kezelni, ezefinity sokkal megengedobb.
egyebkent elegnek elegnek kell lennie, max picit lejjebbveszed a reszletesseget. egyebkent widescreengaming jo hely megnezni adott jatek tamogatasat.
-
daneeeeee
aktív tag
Szia!
1. Bőven elég lesz (pontosan mit is dolgoznál
)
2. 2 monitor esetén nem kell semmit sem állítani az azonnal kiterjesztett módban lesz. 3 monitor esetén az Nvidia meghajtóprogiban kell a surround-ot engedélyezni illetvbe beállítani a monitor sorrendet ha az rossz.
3. 2 monitorral szerintem nem az igazi a játék, de elvileg mennie kell ha a játék is támogatja a több monitoros megjelenítést.
4. Alapvetően elég lehet de az RTW illetve aR2TW nem támogatja az IL2 Stalingard pedig még nem jelent meg szóval nem tudni az előzőek mindenesetre nem támogatták
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Holnap erkezik a masodik monitorom (DELL U2312HM - konfig az adatlapon).
A masodik monitor a munka miatt kell, sot tervezem, hogy meg iden vasarolok meg egyet beloluk es azt hiszem ott lesz a vege a konfignak, vagy megsem ...
Kerdeseim:
1. A jelenlegi VGA-m (GTX670) eleg lehet a ket - harom monitor meghajtasahoz, munka eseten? Itt arra gondolok, hogy harom monitor, harom kulonbozo tartalommal futna.
2. Gondolom, ebben az esetben a win kepernyokezelo menujeben kell csak allitanom?
3. Termeszetesen kiprobalnam jatekra is a ket monitort (bar igaz, hogy a kavaosztas ekkor kozepen lesz, de ez csak egy proba), ebben az esetben munka utani kepernyovaltashoz eleg az, amit proci95 feljebb irt?
4. Tehat, elerkeztunk a 3-ik monitor kerdesehez. Jatekra, eleg lehet ez a VGA? Ha nem, akkkor mi a minimum ami ezekhez a monitorokhoz es egy IL2 Stalingrad es RTW, TENYLEG akadasmentes futtatasahoz kellene?Koszonom szepen, udv:
A -
daneeeeee
aktív tag
válasz
proci985 #686 üzenetére
De jó hogy írtad ezt az SLI-s dolgot majdnem rossz tanácsot adtunk Baltoafarkanak!
Baltoafarkas: A legolcsóbb megoldás az ha eladod a GTX570-et és ahogy Proci is írta veszel az árán egy HD 6950 vagy HD 6970-et. Azokon már 2GB RAM van szóval ez a problémád is megoldódik.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#90933760 #671 üzenetére
valtozo.
van, ahol harmadolodik a sebesseg (nagyon ritka eset), van ahol szinte semmit nem lassul. altalaban olyan kb fele-ketharmada szokott lenni a sebesseg sajat tapasztalatok szerint, de ez sokmindentol fugg.
GTX570 viszont egyedul nem tud harom kijelzot meghatjani. a Stalker SoC GUIje meg nagyon hulyen van megoldva eyefinityvel, bar megy.
-
törölt tag
[link]
Ja hát most ezt a tesztet nézem mert 6870-em volt régen (ua mint 5870) és 38-ról 3-ra leesik a képkocka, de az 1 Giga vram kevés itt, mert a 2 Gigásnál már a 38-ról csak 14-re esik le. Persze ez itt DX11 csuma grafika nekem ennyire nem kell. De ehhez attól még kellene egy 6870CF teljesítményű kari, kicsit kevesebb is elég. És mindenképp 2 Giga vram. Hát ezt az 570 nem éppen hordozza magában...Stalkert el lehet tolni 25 képkockával, ha már nem szaggat akkor jó. Ez nem az a kimilizett fps játék hogy annyira számítson. 20 alatt bajos már, mert ott már láthatóan szaggat.
-
törölt tag
-
törölt tag
De elég zavaros volt.
Vagyis értem én, az adott fHD kép két széléhez hozzáadja a többit. 3x annyi (vagyis +2x) képpontot kell kiszámolni erre akartam kilyukadni. Tudom hogy nem 1080p csak azért mondom hogy három 1080-as monitor lesz szóval 5760x1080.
És körülbelül mekkora teljesítménycsökkenésre kell számítani? -
xFLOWEx
tag
válasz
#90933760 #675 üzenetére
eyefinitynel vagy nvidia surroundnal is a felhasznalt monitorok szamat beszorzod az epp aktualis vagy nativ felbontasukkal vagyis : 3* fullhd. Eleve nem is lehetne futtatni a programokat 3 monitoron 1080p-ben ugyanis az nem eyfinity felbontas hanem egy monitoros. Nem harmadolodik semmi hanem 3* tobb lesz a horizontalis felbontasod..mivel a szoftverek nativan nem eyefinityre vannak optimalizalva ezert annyi tortenik hogy az adott +hor felbontasra szepen lerendereli a tobbeltkepet a szoftver vagyis tobbet latsz szelteben es nem ugyanazt mint fullhdben csak extramagas horizontalis felbontasban.. remelem nem volt tul zavaros a leiras
-
törölt tag
válasz
#90933760 #674 üzenetére
Tehát pontosítva 1920x1080 és ugyan azokkal a beállításokkal, szóval ha most van 50 képkockám akkor három monitorral nem csak a harmada lesz? Végül is igaz, mert pl NPC-k ha ugyanúgy csak középen vannak a két szélén nem akkor eleve kevesebb számítási kapacitás kell. Nem tudom, ezért kérdem.
Egy E8400-am van 4.2 GHz-en meg egy GTX570. DX9-es játékok, főleg Stalker amivel játszom. Csuton van, jelenleg 50-70 képkocka átlagba. Ha kicsit le kell venni a grafot annyira nem gáz, de lehetőleg ne kelljen nagyon visszavenni meg felbontást módosítani kisebbre. 1280MB vram elég? Most olyan 600 körül eszik.
Életképes vagy el lehet felejteni? Nem tudok jobb gépet összerakni sajnos, a monitorok is olcsóba lennének ezért gondolkozom rajta. -
törölt tag
Minden ugyan az marad csak + 2 monitor. fHD
-
törölt tag
Üdv.
Ha most X képkockám van jaátékban, akkor három monitorral lehet úgy számolni, hogy harmada lesz csak?
-
SkyS1gn
félisten
Portraitben csak úgy tudom beállítani a monitorokat állóra ha mind egy irányba néz? A felső káva "vékonyabbsága" miatt forgatnám egyiket így másikat úgy, de nemtudom catalystban beállítani, csak ha mind egy irányba néz.
-
SkyS1gn
félisten
Olyat lehet csinálni hogy váltok asztal mód és eyefinity között?
Asztalon a 3 monitort használnám külön, de játéknál átváltana eyefinityre.
-
partxxx
tag
amit ajánlok, hogy olyan monitort vegyél amit láncba lehet fűzni DP-n keresztül, mert így könnyen tovább bővíthető, nem drága, célszerű
monitorok
(1 DisplayPort (version 1.2a) 1 DisplayPort out (MST))GPU és CPU limitre nem tudom mennyire erőforrás igényes, de
GPU
+
CPUszerintem már elég, várd meg mások véleményét is
-
bigrock
addikt
válasz
sellerbuyer #661 üzenetére
Köszi szépen a szakvéleményt. Az eredeti kérdésemre is tudsz ilyen szakszerű választ adni?
-
sellerbuyer
őstag
Az IP kamerákat is tök feleslegessé teszi a DVR, mivel weben fullosan adminisztrálható és általa vezérelhetőek a kamerák. Na szóval egy szónak is száz a vége, nálad azért kell az öszvér, teljesen felesleges és bazidrága, macerás és instabil megoldás, mert már van egy kiépített rendszer és ehhez kell igazodni, nem lehet nulláról építeni egy normálisat, költségkímélőt, biztonságosat és stabilat. Olyan szinten törhető lesz a rendszered, (főként ha kívülről is akarod adminisztrálni), hogy el sem tudom mondani, de hát mindig él ugye a remény, hogy a rosszfiúk ezt nem tudják. Meg hát nem is kell törni, meghal az majd magától is szépen, ahogy kell.
-
bigrock
addikt
válasz
sellerbuyer #659 üzenetére
Nem igazán értesz.
NVR=Network Video Recorder, azaz hálózati rögzítő IP kamerák részére. DVR=Digital Video Recorder, digitális rögzítő, analóg kamerák részére.
Nekem van: 4 db. NVR-em. Ezek nem tudnak képet megjeleníteni, csak rögzíteni, nincs rajtuk video kimenet. Ezért ezt a 4 db. NVR-t jól összekötöm LAN-ba, és 1 db. kliens PC-ről, 4 monitor kimenettel megjelenítem az összes, rögzítőre csatlakoztatott IP kamera képét. Ilyen célhardver nincs. (vagy nem tudok legalábbis róla...) Ezért kell nekem megépítenem. -
sellerbuyer
őstag
Nem igazán értelek. Amiről én írok, az teljes értékű cucc. Szó sincs NVR-ekről, hanem DVR-ekről írtam. Monitort beledugod és ennyi a megjelenítés, mindent be lehet állítani a cuccon magán (hány kamera képe legyen egy monitoron, estébé-estébé).
Ma már semmi keresnivalója PC-nek biztonsági rendszerben, ha Windows-os, akkor pláne. Nincs olyan célfeladat, ami PC közreműködését igényelné, csak biztonsági rés, semmi egyéb. Nekem ez a véleményem.
Én a biztonsági őrség helyiségében üzemeltetem a cuccot, az összes kábelt oda vezettem be, ott helyeztem el a tápokat is, és kb. ennyi. A rádiós rendszernél ugyan ez a helyzet, csak kábel nélkül ugye és a tápot meg kell oldani helyben, a kameráknál.
-
bigrock
addikt
válasz
sellerbuyer #656 üzenetére
Teljesen igazad van, mert ezek az NVR-ek már működnek a rendszerben. Én ezekhez a digitális rögzítőkhöz akarok építeni megjelenítő kliens PC-t, hiszen azok csak képrögzítőként és feldolgozóként működnek, ráadásul nem abban a helyiségben ahol a biztonsági őrnek a kameraképeket néznie kell.
-
sellerbuyer
őstag
Ha biztonsági rendszerhez kell, akkor egyáltalán nem éri meg PC-t építeni. Egyrészt nagyon sok pénz, másrészt nagyon sok macera.
Sokkal tisztább, stabilabb és olcsóbb megoldás kifejezetten biztonsági kamerákhoz készült digitális rögzítőt venni, ami annyi kamerát kezel, amennyire szükség van. Könnyen felprogramozható, bekonfigolható és eleve ráköthető annyi monitor, amennyire szükség van (olyan típust kell venni).
Ráadásul ezek még tudnak jó pár plusz extra funkciót, amit a PC-s megoldás nem feltétlen, vagy csak nagyon nagy macera árán, pl. riasztó rendszert kezel, szabotázsvédelem, stb. Emellett ugyan úgy távmenedzselhető neten, stb. Sokkal jobb megoldás. Teljesen értelmetlen ma már PC-t használni ilyen feladatokra, ezt az ősi PC-s megoldást az idő és a technológia már rég túlhaladta.
-
bigrock
addikt
Üdv Mindenkinek!
Olyan megoldást keresek, amire visszaolvasva nemigen találtam a fórumban választ:
4 monitoros rendszert kellene építenem. A paraméterek:
4 db. full HD LCD monitor (vagy TV) lenne a megjelenítő, ezek típusa, paraméterei megegyeznek. Egy PC-ről kellene meghajtani mind a négyet. Egy olyan video alkalmazáshoz kellene, ahol monitoronként 24 db. IP kamera képét jelenítem meg, H.264-ben, azaz mind a CPU-nak, mind a VGA-knak elég erősnek kell lenniük a feladat ellátásához. Oprsz: WIN7 Prof x64.
Jelenleg ez a megoldás 2 db. PC-ről működik, de ezeket le akarják selejtezni és egy db-ra kiváltani.
Tudnátok erre javasolni megfelelő műszaki tartalmat?
Köszi előre is! -
daneeeeee
aktív tag
válasz
Gulyás Obed #653 üzenetére
Szia!
Nézzük sorba:
1, Nem kell hozzá külső program a videokártya meghajtóprogramja (AMD Catalyst driver) alapból támogatja, windows 7-esen is tökéletesen menni fog
2, Lehetőleg olyan monitorokat szerezzél amilyened most van. Ha az nem megy akkor ami nagyon fontos, hogy a mérete (col) illetve a felbontása (FullHD) egyezzen meg. Nem mondom, hogy ezek nélkül nem menne de lényegesen jobb az élmény ha ezek egyeznek. A válasz idő annyira nem fontos tényező itt.
-
Gulyás Obed
csendes tag
Sziasztok
Lehet kérdeztek már hasonlót korábban de nincs sajnos egy napom hogy végigolvassam a bejedzéseket, ezért örülnék ha valaki összefoglalná gyorsan.
Arról érdeklődnék hogy van nekem 2db apphire radeon hd 5870 eyefinity 6 edition 2gb-om. Van egy samsung 24"-os full HD monitorom amely 2ms-os. 3 képernyős módot akarok csinálni. A kérdéseim az hogy szoftverileg kell-e hozzá valamilyen extrém program vagy a Windows 7 64bit-em elég hozzá. A Másik kérdésem hogy a másik 2 monitor még nincs meg, kell-e valamire figyelnem a másik 2 monitornál? Értem itt az hogy gondolom jó ha a másik 2 is legalább Full HD-s. De van-e valami hasonló meghatározás a kontrasztarányhoz és a méretarányhoz (a jelenlegi 16:9-es). A válaszidő menyire lehet kevesebb a másik 2 monitornál? Válaszotokat előre is köszönöm. -
daneeeeee
aktív tag
válasz
sellerbuyer #650 üzenetére
Kíváncsi vagyok tényleg menni fog-e csak analógokkal. Majd írd meg, hogy mire jutottál
-
JoinR
őstag
válasz
sellerbuyer #649 üzenetére
Nem értem mi bajod, leírtam hogy nem fogsz 4 monitor kimenetet csinálni 1 dvi-ből de azért sok sikert
-
JoinR
őstag
válasz
sellerbuyer #644 üzenetére
És honnan tudod ezt, hogy lehetséges? Ha működne, akkor talán nem ilyet árulnának, hanem amivel megy mind a 4 egyszerre, nem váltogatva.
A Dual DVI-D sávszélessége tudtommal max 2560x1600-as felbontást támogat 60Hz-en. Ha működne is, max ilyen felbontáson, nem hiszem, hogy ezt akarod.
4 D-SUB-os monitorral ráadásul különösen nagy fejfájás 2+ monitor meghajtása (aktív dp to vga átalakító nem olcsó). -
daneeeeee
aktív tag
válasz
sellerbuyer #644 üzenetére
Szia!
A videokártyádon az alábbi kimeneteknek kell lennie:
Ha 4 monitort szeretnél a 770-hez kötni akkor azt az alábbi módon lehet csak megtenni: [link]
Tehát egy DVI nem tud kiszolgálni négy monitort, ehhez mind a négy csatlakozóra szükség lesz. Viszont elvileg nincs ennél a technológiánál semmilyen megkötés csatlakozókra a D-SUB is mehet (eyefinity-nél nem lenne ekkora szerencséd).
Arra viszont ügyelj, hogy egy digitális bemenetnek mindenképp kell lennie, a többi lehet analóg.
A Te esetedben tehát a 2db DVI to VGA, egy HDMI toVGA és egy Displayport to VGA átalakító (ez esetben AKÍTV) kell.
-
sellerbuyer
őstag
Sziasztok!
Adott egy GTX770-es VGA DVI-I és DVI-D és HDMI kimenettel.
Ha jól tudom, akkor a DVI-D kimenetéről meg tudok hajtani 4db monitort. Ez hogyan működik? Vennem kell egy olyan elosztót, ami az egy DVI-D csatiból négyet csinál? Ráadásul csak D-SUB csatlakozós monitoraim vannak.Tehát összefoglalva: egyetlen DVI-D csatiról szeretnék meghajtani 4db D-SUB csatis monitort úgy, hogy a játékok is menjenek rajtuk rendesen és a videó vágás is. Mi a teendőm?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
daneeeeee #639 üzenetére
v_sync emlekeim szerint be kettes allasba, ott fixalja 30fpsre a maxot. utanna addig kell visszavenni a grafot, hogy a minfps is 30 folott legyen, utanna jo volt nekem, legalabbis egy kartyaval. Eyefinityvel nem volt idom/turelmem vele szorakozni.
BMW001: koszi! ha majd megint eloveszem akkor kiprobalom.
-
ung.mario
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok. HDMI-re van kötve egy tv, és dvi-re egy monitor. Az a gondom, ha elindítom a játékot akkor a tv-n jelenik meg, és a monitoron kellene. Hol tudom ezt beállítani? Windowsban a monitor az elsődlege, és az ati vezérlőprogramjában is. Játékban nem találok erre irányuló beállítást, sőtt a játék a monitor felbontásában megy. hd6790-es videokártya, win 8.1, Call os Duty Ghosts játék. Köszönöm a segítséget
-
MPowerPH
félisten
Koszonom mindenkinek.
Pont erre volt szuksegem.
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
MPowerPH #630 üzenetére
Megtaláltam a megoldást: Flawless Widescreen
-
xFLOWEx
tag
válasz
MPowerPH #630 üzenetére
javaslom a flawless widescreen vagy a widescreen fixer programok beszerzeset, es hasznalatat. Ha vmi nem megy nativ tamogatassal alapbol eyefinity-n, akkor ezek a programok segithetnek, sokszor igen nagy hatasfokkal. Ha ez sem eleg akkor itt kell korulnezni, vagy az adatbazisaban a jatekoknak, vagy keresni egy topicot a forumban ami ezt taglalja.Ez a harom dolog az esetek 99%ban megoldast nyujt, a maradek 1%-ban a program olyan szinten nem tamogatja a multi monitoros megoldast hogy, akkor kuka... en nem is tudom mikor futottam ossze ilyen szarral mar bocs
talan a hawken cockpit nezettel volt gond(ugye ue3 engine..jo szar a support multiscreen-hez) ott kompletten at kell irniuk a sracoknak a multim. felbontasra a belso nezetet mert sose lesz jo maskulonben es mokolni kellett igy is az ini fajlban egyket dolgot hogy menjen nemileg normalisan.... Nagyjabol hirtelen ennyi
ezzel boldogulnod kell mar innentol
-
MPowerPH
félisten
Hali!
Far Cry 3-hoz van valami eyefinity profile, ami a kepet rendberakja? Mert sajna alapjaraton eleg sz@r...
-
szijartg
őstag
Es a displayport to dvi kabelek mennyire aktivak?
4000-5000ft-os kategoria! -
szijartg
őstag
Hol tudnek venni aktiv displayport atalakitot dvi-re?
Valaki tudna segiteni? -
SkyS1gn
félisten
Csak eyefinitynél működik az hogy 1 háttér van 2 monitoron? Kiterjesztett asztalnál ugyanazt rakja be mindkettőre kétszer.Épp meglett
És azt hogyan lehet hogy a monitor káva ki is takarja tényleg a hátteret, az egyik szélétől ne kezdődjön a kép a másik oldalon egyből?
-
daneeeeee
aktív tag
Cris99:A mantle-ről biztos hallottál már
. Elvileg az alatt már nem nagyon lesz cpu limit (a közvetlenebb hozzáférés miatt), szóval ha BF4-es vagy akkor ez a probléma nem fog téged érinteni. Az más kérdés, hogy nekem már most GPU limites minden.
Azon nem kell meglepődni hogy az R9 brillírozik a magasabb felbontásokon, ezeket a kártyákat oda tervezték -
SkyS1gn
félisten
válasz
proci985 #611 üzenetére
Meglepődtem ahogy 2 monitorral 3840 x 1080-on is ultrán ment ugyanúgy, fps-t nem is néztem, de 3-al is menne ultrán szerintem.
Sima 290-et láttam, ő is ultrán tolja, és az nem is az X
Meg meglehet rángatni.
-
proci985
MODERÁTOR
viszont más kérdés, hogy nézegettem titan tesztet, fpsben a sajátom talán egy hajszálnyival jobb volt eyefinityben. de az se tudott többet mediumnál
.
cserébe mediumon három kijelzőn eszméletlenül jól néz ki, három napig az állam keresgéltem rajta. fHDban ment volna ultrán is, de hármon mediumon egyszerűen teljesen más volt immerzióra. akkora különbség meg szvsz nem volt látványra, ami indokolta a harmadolt fpst.
persze, volt valami sztori, meg ilyenek, de én annyira emlékszem, hogy három napig egy dzsungellel benőtt városban bolyongtam és hatalmas élmény volt
.
---
viszont a kettőnél gyanús, hogy procilimitem volt, pont úgy, mint az egynél. dx11 saját tapasztalat szerint magasabb FoVre nem kér annyival több procit, mint a 9-10 ahol eddig néztem.
-
proci985
MODERÁTOR
itt sincs...
sajátom 250kmről jött egy boltból, mert akkor épp a sapphire ki volt fogyva mindenhol, xfx meg volt épp két helyen. delocoknál meg amire nem volt ráírva, hogy aktív, arra passzívként tekintettem.
viszont akkor neked nem kell. én meg előtte anno két éve feltúrtam a netet, amíg meglettek a "biztosan működik" eredmények.
-
proci985
MODERÁTOR
Általában az összes eyefinity tutorialban le van írva. Amit én írtam logoutra, annak is okkal része, mert könnyű elrontani. Egyébként olyan 6k körül már általában van sapphire, a VGA/kijelzők árához képest ez szvsz még elfogadható.
Egész PH!n van max 50 három vagy többkijelzős setup tippre, szóval azért nem nagy a piaci penetráció.
Cris99: úgy gondoltam próbáld ki, aztán ha nem, akkor irány a bolt átalakítóért
.
de tényleg új és úgy néz ki végre ez a limitáció már nincs meg. ami szuper, mert nekem is postával kellett a kábelt rendelnem
daneeeeee: remek!
mondjuk a hub az még mindig kegyetlen drága, bár egy eyefinity6 setuphoz csak az állvány már horror árkategóriába tartozik.
-
SkyS1gn
félisten
"With Eyefinity on the R9 290X you can use any combination of the display connectors on the video card to setup your Eyefinity configuration. For ours, we utilized the two DVI ports, plus the DisplayPort to create our 3x1 Eyefinity configuration. We also tested the HDMI port along with the DVI ports, and this worked as well."
Brilliáns!
-
szumo
senior tag
válasz
proci985 #597 üzenetére
Igen passzív átalakító.
Hát akkor a következő körben, ha odajutok, akkor be kell fektetnem egy aktív átalakítót.
Ezt valahogy a gyártók, elfelejtik közölni.
Azért szerintem manapság már nem olyan nagy dolog egy 3 kijelzős rendszer ahhoz, hogy ilyen nagy misztikum legyen. Csak működésre bírni nem olyan egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest