Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Lacyka
aktív tag
Cool&Quiet, - Nem melegszik annyira, ergo nem megy a hűtő ventije(passzív). Netezésre, filmnézéshez ideális. Igaz ez nem valami jó link, de ezt találtam hirtelen: http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=113472&arc=f
Bár neked enm igazán számít, vízhűzésnél nincs hang. Ja Geil Value-t vettem dual channelben.
. A következő a vidikártyacsere lesz x850xt-re. 
-
Lacyka
aktív tag
nemnem. jól írtam 1005-ön járatom C&Q. Egész jó az a proci, bár azt hittem a kingstonokból többet is ki lehet hajtani. Ja nem nagyon szeretnék hydort, Olyasmi eheim kellene, mint a tied. Ja mí g el feleljtem: Emberek! A ram továbbra is eladó. Legalább írjatok valami ajánlatot!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A következő a vidikártyacsere lesz x850xt-re. 
nemnem. jól írtam 1005-ön járatom C&Q. Egész jó az a proci, bár azt hittem a kingstonokból többet is ki lehet hajtani. Ja nem nagyon szeretnék hydort, Olyasmi eheim kellene, mint a tied. Ja mí g el feleljtem: Emberek! A ram továbbra is eladó. Legalább írjatok valami ajánlatot!
. Attól függetlenül nekem megfelel. Grat a a venicehez, mennyin hajtod? Off. Nem tudsz szerezni vízpumpát korrekt áron - esetleg? 
Maximum 20K?