Hirdetés
Aktív témák
-
Lacyka
aktív tag
Cool&Quiet, - Nem melegszik annyira, ergo nem megy a hűtő ventije(passzív). Netezésre, filmnézéshez ideális. Igaz ez nem valami jó link, de ezt találtam hirtelen: http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=113472&arc=f
Bár neked enm igazán számít, vízhűzésnél nincs hang. Ja Geil Value-t vettem dual channelben.
. A következő a vidikártyacsere lesz x850xt-re. 
-
Lacyka
aktív tag
nemnem. jól írtam 1005-ön járatom C&Q. Egész jó az a proci, bár azt hittem a kingstonokból többet is ki lehet hajtani. Ja nem nagyon szeretnék hydort, Olyasmi eheim kellene, mint a tied. Ja mí g el feleljtem: Emberek! A ram továbbra is eladó. Legalább írjatok valami ajánlatot!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A következő a vidikártyacsere lesz x850xt-re. 
nemnem. jól írtam 1005-ön járatom C&Q. Egész jó az a proci, bár azt hittem a kingstonokból többet is ki lehet hajtani. Ja nem nagyon szeretnék hydort, Olyasmi eheim kellene, mint a tied. Ja mí g el feleljtem: Emberek! A ram továbbra is eladó. Legalább írjatok valami ajánlatot!
. Attól függetlenül nekem megfelel. Grat a a venicehez, mennyin hajtod? Off. Nem tudsz szerezni vízpumpát korrekt áron - esetleg? 
Maximum 20K?