- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
newmoonlight #41002 üzenetére
Nem hülyék vagy süketek vagytok, hanem más az ízlésetek. Illetve ezt valószínűleg az MK3 hangja is befolyásolta, hisz ahhoz szoktatok hozzá.
Nem hallottam a MR824-et, de van fogalmam róla, hogy miről beszéltek. Amikor én Behringer 8.75"-ről váltottam Adam 7"-ra, akkor hasonló dolog történt. Semmi mély pedig ott az a két bazi reflexcső. Persze benne van az is a pakliban, hogy az Adam kisebb és ahhoz képest se megy elég mélyre. De amit lead rendesen, az is kevés volt. Mélyládával használtam, amit feltekertem az égbe, ugye annak is elég dinamikus hangja van. Aztán később megszoktam ezt a dinamikus mélyet, és elkezdtem normálisan használni, ezután a másik hangja volt rossz.
Persze ez nem jelenti azt, hogy a meg kell szokni a "jót", csak nálam így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest