Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz magedla #8432 üzenetére
Hú, hát ez elég széles keret.
Ajánlottak:
~ 10k: Genius 1255A
~ 15k: Creative T20
~ 20k: Edifier R1600T
~ 25-30k: Creative T40
~ 40k: Behringer MS40 (beépített "hangkártyával")Ezek közül bármelyiket választod, egyre jobbat kapsz, és saját árszintjükön átlag feletti minőséget produkálnak.
Döntsd el, hogy mennyit akarsz rá szánni. A Behringer alá olyan hangkártya kell, amin van optikai vagy koax digitális kimenet, minőség gyakorlatilag nem számít. A legtöbb alaplapin van ilyen, ehhez nem kell hangkártya. A többihez ízlés szerint hangkártya adható (pl Xonar DS, esetleg DX).
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
dudika10
veterán
válasz magedla #8476 üzenetére
A behringerrel se spórolod meg a hangkártya árát, csak ott már be van építve a hangfalba. Ez jó is meg rossz is, később nem tudod lecserélni csak helyettesíteni, viszont kényelmesebb.
A Behringer talán jobb minőségű alkatrészekből van összerakva, de egyik hangfal se tökéletes. Én ha lenne rá keretem valószínűleg a behringert választanám.
Ha nem jön be elcserélhetjük majd 1-1-ben.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
magedla
tag
válasz magedla #8478 üzenetére
Jelentem, hogy megvettem a Behringer MS40-et!
Mindezidáig csak a boltban volt alkalmam meghallgatni.
BB Studio: nagy pirospont. Segítőkész és hozzáértő kiszolgálás, kipróbálási lehetőség. Az öregúr nagyon kedves volt, legalább egy órát töltöttem ott.Holnap neki is esek a tesztelésnek, egyelőre csak zenékkel és HD filmekkel.
Igazán sikeres napot zártam ma, ugyanis beszereztem egy Dell U2311H-t is, így már valóban csak a Sandy alaplapokra várok.True victory is victory over oneself
-
magedla
tag
válasz magedla #8485 üzenetére
Sziasztok!
Hétvégén volt végre alkalmam kipróbálni a Behringer MS40-et.
Tekintve, hogy korábban low-end (2-5k) pc-s hangfalaim voltak, nem hiszem, hogy mérvadó a véleményem, de azért megosztom a tapasztalaimat.
- Méretben megfelelő, bár nagyobbat már nem szívesen tennék az asztalomra. Az ideális hangzás érdekében fülmagasságban saját polcokat kapnak, ez még megvalósításra vár.
- Az összeszerelés minősége kiváló. Ennek ellenére több user review-ban olvastam, hogy a power gomb idő előtt megadta magát, ezért igyekszem óvatosan használni. Ki is kérném a véleményeteket arról, hogy hogyan tudnám tehermentesíteni a gombot? Az megoldás lehet, ha mindig be van kapcsolva és áramtalanítom, amikor nem használom? Lehet ennek káros következménye?
- Hangminőségben számomra mindenképpen egy minőségi ugrás, egyelőre csak pozitívan nyilatkozhatok. Már az elején jeleztétek, hogy egy 2.0-s multimédia rendszertől nem várhatunk annyi mélyet, mint 2.1-es társaiktól. Instrumentális zenékhez, progresszív metálhoz (Dream Theater) számomra tökéletes, de egy Logitech-hez szokott fülnek valóban kevésnek tűnhet.
- Összességében nagyon elégedett vagyok, csodás hangfalak!Még egyszer köszönöm a tanácsaitokat, rengeteget segítettetek!
Üdv: ÁkosTrue victory is victory over oneself
-
dudika10
veterán
válasz magedla #8852 üzenetére
MS40-en van koax, opticai és analóg bemenet is.
Ha digitálisan akarod használni akkor az alaplapon legyen optikai vagy koax ha analógon akkor pedig keress jobbfajta hangkártyával szerelt alaplapot. Gigabyte és Asrock felé nézelődj pl, de itt nehéz általánosítani.
Nagyjából az összes alaplap megfelel magyarul.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz magedla #8854 üzenetére
Digitális használatnál a hangfalba épített "hangkártya" alakítja át a jelet analóggá. Így az alaplap(i hangkártya) tulajdonképpen nem szól bele. Így a hangfalba épített hangkártya minősége a meghatározó.
Analógon az alaplapi hangkártya minősége a meghatározó.A Gigabyte általában egész jó áramköröket integrál a lapjaira ilyen szempontból. Analógon sincs vele semmi baj.
A digitális összekötéshez a kábel 1000 forint alatt van ha nem kell túl hosszú.
Érdemes venni hozzá és kipróbálni, hogy neked melyik tetszik jobban. Elhanyagolható összeg az alaplaphoz vagy a hangfalhoz képest, ennyit szerintem megér.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
-
contaxg
veterán
válasz magedla #9022 üzenetére
Lehet, hogy inkább optikait. Bár a koax sok esetben jobban szól.
Azért lenne jobb az optikai, mert a számítógéptől így galvanikusan le lenne választva a dobozod. Ennek több előnye is lehet. Nem megy át a PC elektronikának, tápnak a "zaja" az optikán ill. esetleges földhurok sem tud így kialakulni.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
trufa12
addikt
válasz magedla #13724 üzenetére
Köszi de ehhez még teszek 30 at és már meg van a z-906 .
:S ami azért 5.1 ben szólaltatja meg a játékokatmeg hangja sem lehet olyan nagyon rossz annak sem :S bár tudom az nem ilyen stúdió cucc
Nekem az olcsón lenne a hangsúly de természetesen tényleg köszönöm a javaslatod mert alternatívának idáig ez is megteszi !
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok