Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zapadi
csendes tag
Sziasztok bocsi, hogy csak így de most nincs sok kedvem leírni újra a témánál meg nem kaptam még választ....
hello tudnátok segíteni?
elkezdtem átpartícionálni a telóm custom recovery alól, a recoverybe lévő dolgokat megcsináltam ott nem volt gond de valamiit elrontottam a link2sd használatakor és most a memokártyán lévő programok csak az alkalmazás kezelésnél látszanak és ha ott megpróbálom átteni a telefonra akkor azt írja, hogy ez a fájl nem létezik.ehhez kérnék segítséget egyrészt valami ötlet,hogy hogyan csináljam vissza mert persze backupot nem készítettem
másrészt abban, hogy a link2sd-ben való munkát valaki letudná részletesen írni, hogy mit, hogy kéne csinálni?(ha ez érdekes akkor a link2sd-ben látszik a partícionált rész viszont azt hiszem valahogy oda raktam át a programokat de a belső tárhelyben foglal helyet és visszarakni meg törölni nem tudom a partícionált részt)
előre is köszi.....
na ezt nagy nehezen helyrehoztam már csak annyi segítség kéne, hogy (tudom, hogy nagyon hülye kérdés),hogy kell backupot csinálni és a link2sd-ben mit kell pontosan csinálni amikor megcsináltam a 2 partíciót recovery alól
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Filmvilág
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4535
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4534
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest