- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz
kelzsoca #10325 üzenetére
Nem nagyon tervezem hosszasan ismerkedni a CM forrásával . Továbbra sem rajongok érte , de ennyi időt rászántam a dologra.
A zavar forrása az volt , hogy a make fájlok kicsit máshogyan vannak csokorba szedve a cm esetében , mint az aosp esetében . Az utolsó fordítás ami kipróbálható , már a terveknek megfelelően fordult . A wifi megoldása az volt amit korábban apeelme kollégának is írtam a wifi interface neve . A többi wifi rész érintetlen cm forrásból fordult.
A rom teljes egészében a cm forrásából fordult (na jó a device folder az nem cm, a gyári komponensekből pedig a szükséges fájlok kerültek bele, ril , kodekek stb) , a tesztelés végett került bele a gyári kernel ami külön mókolás nélkül használható a cm esetében is , csak be kell kapcsolni a vmsplit_2g opciót és kell egy prelink map amit meg a gyári rom alapján az isprelinked segítségével meg lehet csinálni. Természetesen ugyanúgy használható egyedi kernellel is a cucc . Az biztos , hogy lehet hibát találni , amit lehet finomítani , javítani . Az biztos , hogy a cm -es pályafutásnak vége amire kiváncsi voltam azt megtudtam , Még egy oc teszt verzió felkerül , hogy aki tesztelni szeretné az tesztelhesse aztán részemről a cm projekt letudva , meghagyom nektek . Azt gondolom tesztverziónak teljesen jó ,aki kiváncsi rá kipróbálja . Nem hibátlan , de nem is szórja teli hibákkal a logcatot , nem is a tökéletes rom megalkotása volt a célom vele.Aki szeretné oc -s verzióban is tesztelni az a cyanskateoc.zip fájlt töltse le a joestone.prisonblock.hu oldalról .
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Bundle topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest