Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- LG LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
szatomi30 #26777 üzenetére
TPT-zhetsz is, de nem kell. (Látom nem úszom meg...)
Mit szeretnél csinálni? Csak custom romot akarsz? Akkor minek rootold? Nyitott bootloaderes a telefon: felteszed a recovery-t, mondjuk:
ÍGY.
Ha megvan, akkor a rom leírásánál leírt lépések:
rom az sd-re
recovery indítása (bekapcsolás közben hang LE gomb nyomvatart)
format system
wipe data (factory reset
install zip > choose zip from sd >> yesVár.
Kész. -
hpeti2
aktív tag
válasz
szatomi30 #26771 üzenetére
Ha új romot akarsz felrakni gyári telóra, akkor miért nem választasz egy egyszerűbb módszert? Letöltöd a kiszemelt ROM-ot az sd kártyára, majd TPT-vel átpartícionálod a telód + felrakod az egyik újabb CWM-t (ez egy lépésben történik). Utána a recovery-ből telepíted a zipet és kész. Kb 5 perc alatt kész vagy.
-
domesz
aktív tag
válasz
szatomi30 #26476 üzenetére
Én CWM-ből telepítem mindig. Mindig wipe+format és így biztosan nincs gond.
Egyébként ez lett a befutó Swedish Snow RLS7 Igaz 2.3.5 de Holo Launcherrel nekem tökéletes, és már most látom milyen kedvezően hat az akkumra
-
-
Komplikato
veterán
válasz
szatomi30 #15565 üzenetére
Nézd meg jól, nem e rozsdásak a lábai (érintkezői) a kártyának egy erősebb tiszta alkohol vagy IPA segíthet, csak le ne tüdőzd. És nézd meg nem e görbült a kártya, óvatosan vissza lehet egyengetni. Nem csak az függ a kártyától van e térerő, de fura módon az is mekkora ... Egyéb opció haldoklik a végfok a telefonban, de annak nagyon kicsi az esélye.
-
dkpisti
tag
válasz
szatomi30 #12627 üzenetére
T-mobile: [T-mobile gen2! frissitő]
Szolgáltató oldalán megtalálod.
(#12629) ^Clown: Jó a design meg minden ,de szívja az akksit kegyetlenül...
duppla..
-
dkpisti
tag
válasz
szatomi30 #12627 üzenetére
T-mobile: [T-mobile gen2! frissitő]
Szolgáltató oldalán megtalálod.Amugy gen2 a telo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest