Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hg75
csendes tag
Hát kipróbáltam én is a CM10-t a használhatóság határait súrolja de sajna alulról....:-((((
Iszonyt lassulások, xy nem válaszol leállítás/várakozás üzenetek tömkelege, dizájn, beállítások, akksi terén jó lenne, lehet a blade már kevés....:'-( -
hg75
csendes tag
Urak egy kis segítséget kérnék...
IA2R- van a telón, és a processzor módok pontosan mit jelentenek eddig ezt még soha nem állítottam most ahogy nyomkodtam kicsit a beállítás menüket felkeltette az érdeklődésemet, hogy melyik mód mit is jelent pontosan mia az előnye hátránya...
Kösz. -
hg75
csendes tag
Kicsit én is belevau a merülős problémába....IA2 első körben nekem is gyorsan merült wifi közben, aztán gondoltam egyet letúrtam.
Majd még egyszer fölraktam újból tisztán, minden appot marketból telepítve. Aztán kezdett volna beállni(2-3 nap), de jött a reborn. Nekem úgy tűnt 4-5 töltés után, hogy kb IA2 szintjét hozza. Aztán nekem s volt egy merülési anomáliám, kiírta hogy feltöltve, reális is volt az eltelt idő alapján, lehúztam töltőről átballagtam a szobába útközben kis kitérővel (egy pisivel). Ugyan nem panelban lakom de nem is kastélyban, de mire beértem a szobába 4%-t esett az aksi töltöttségi szintje alvó állapotban, (csak kikapcsoló gombra ébredt) majd reggelre 10%-t kb 6 óra alatt.
Végül is nem foglalkoztam vele, mert gondoltam van áram a falban munkahelyen is otthon is, bár ha így merül akkor is kibírja estig....
Azóta töltöttem 3-4x, nem volt ilyen "probléma" használatot tekintve normálnak mondanám,
átlagos beszélgetési idő napközben, pár perc mobil net (5-30perc), pár perc játék(5-30perc), este wifi-s fórumozás böngészés (30-90 perc) így a töltési intervallum 2-2,5 nap.Ez nekem maximálisan megfelel....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest