Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisorosz
tag
válasz
barnam_ #25228 üzenetére
a második microSD kártyát is eldobta (épp S2Et nézegettem a telon, miután megkapta a SU jogot, utána a kártyát nem akarta már felismerni), most már nem látja a második microSDt se, hiába veszem ki rakom be, a kártya tartalmát nem látja, viszont amikor kiveszem, érzékeli hogy a kártyát eltávolítottam.
a drivert modacoról szedtem, onnan frissítettem, fel lett rakva androidos SKD és onnan az USB driver. működik mert a Blade tool-lal feltudtam telepíteni a busyboxot a telóra, tehát a progi tudott kapcsolódni a telohoz.
viszont fastboot/Blade tool se tud recoveryt telepíteni, waiting for device van mindkettőn.Recovery Maganer így meg nem tud recoveryt letölteni hogy nincs microSD kártya benne (nekem meg nincs most adapterem, nem tudom leformázni laptopon).
egyéb ötlet addig is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest