- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen processzort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi14
senior tag
Egy ismerősöm telefonjára szeretnék egy új stabil romot feltenni. Cm7 megfelel? Most sweet dreams4 van rajta.
-
Norbi14
senior tag
Nem történik még mindig semmi, csak zöld android.
Ezt a recoveryt meg feltehetem: recovery-clockwork-4.0.1.5-blade-gen2-update_signed.zip ?
Miben más attól amit próbáltam feltenni?Még1szer csináltam wipe-okat, most elindult.Végre
-
Norbi14
senior tag
Azt a recoveryt szedtem le amit te linkeltél feljebb, annak hogy tudom megnézni az md5 kódját? Vagyis amit letöltöttem az megvan látom, de a neten lévővel hogy tudom összehasonlítani?
Letöltöttem újra és egyforma.
szerk: Feltettem megint, kiírta, hogy sikeres aztán Reboot system recovery és zöld androidot látom és nem történik semmi.
-
Norbi14
senior tag
találtam egy ilyen hsz-t:
"Így oldottam meg:
1: Egy másik memkarira felmásoltam az átparticionáláshoz szükséges IMAGE mappát.
2: Ezután az "akku ki, sim ki, akku vissza. Menu gomb+hang fel. Bekapcsolás" módszerrel sikerült a particionálás, és felkerült egy régi V.3.0.1.4 recovery is.
3: Nem kísérleteztem, hanem az API féle visszaállító image fáljal csináltam egy gyári visszaállítást, mind romra mint particióra - a fenti billentyű kombinációval.Most működik a teló!
"
Ha ezt én is megpróbálom akkor lehet esélyem még? Csak akkor próbálom meg ha valaki áldását adja rá.
-
Norbi14
senior tag
Senki nem tud segíteni?
PRóbáltam másik gépre is rádigni, driver telepítése után, "az eszköz nem felismerhető"
-
Norbi14
senior tag
-
Norbi14
senior tag
válasz
barnam_ #6621 üzenetére
Meg áll a zöld androidnál így.
Most ezt a fastbootos dolgot kell megcsinálnom? -
Norbi14
senior tag
Feltettem az új recoveryt de most nem tudok belépni, nyomom a hangerő fel meg bekapcs gombot, de semmi nem történik, zte logonál áll.
Még a rom telepítés elött próbáltam feltenni, újra indítottam és most semmi.
-
Norbi14
senior tag
Ahogy írtam utána már nem is lehet megcsinálni ezt a helynövelést?
szerk: Jó hosszúnak tűnik ez a leírás
Glatius: Azt tudom -
Norbi14
senior tag
Már el is akadtam, ez alapján kezdeném el rootolni, recoveryt feltenni majd cm7-et. De már ott nem jön össze, hogy nyomjam a hangerő fel gombot és bekapcsoló gombot és a zöld képernyőnél kéne maradnia, hát nem marad ott.
-
Norbi14
senior tag
cm7 -ben van magyar nyelv?
-
Norbi14
senior tag
Sense rom miben jobb mint a cm?
szerk: Ez a leírás alapján nyugodtan telepíthetem pl a cm7 romot?
TRob1: Jó lesz akkor a cm7
-
Norbi14
senior tag
Egy ismerősömnek frissíteném a telefonját, cm7 -et gondoltam feltenni. Sok hsz van és kevés időm, ez elég gyors és stabil? Vagy van jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Awesome Blue
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest