Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SONY LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
válasz
gerbaudhu #25070 üzenetére
Mielőtt kidobnád, falhozvágnád, stb., megkérdezném, hogy nincs-e Widgetsoid telepítve? Mert nekem az okozta, hogy random elment a térerő és újra a PIN-t kérte. Reseteltem a telefont, apránként telepítettem fel a progikat és akkor derült ki, hogy ő a ludas. Ahogy töröltem újra minden rendben lett.
Szóval ha valami hónapokig gond nélkül megy és egyszer csak elkezd hülyülni, akkor először gondold végig, hogy mit telepítettél az utóbbi időben. Aztán kérj bocsánatot ettől a remek kis telcsitől... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
gerbaudhu #24831 üzenetére
Nálam is kb hasonló volt, csak nálam szépen levágta a végét kb 35-40Hz-nél és 18kHz közelében. Viszont én NEM fehér zajjal teszteltem, csak egy szinusz generátorral vettem fel a jelet előre mp3-ba, amit 128kbps-rere állítottam.
érdekes, hogy nálad a PowerAmp halkabb, mert nálam az pont hangosabb sávban ment. Biztos szerelési eltérés...
@sto1911: Már hogyne lett volna. Ott van a naptárban. Beállítások --> első sor.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest