- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti931
csendes tag
Helló.
Keresek Zidoo X9S-hez távirányítót, a gyári megadta magát, folyamatosan villog, és nem lehet irányítani vele a lejátszót. Ha valakinek van fölösleges ne tartsa magában.
Köszi.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz peti931 #6652 üzenetére
Hát szomorúan hallom de ha nem találsz akkor egy sima rádiós 2.4 táv is megteszi a dolgát. Az újakhoz már az x10 távját adják az is jó hozzá. Na meg van az oldalukon vezeték nélküli zidoo távjuk több is.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
A Logitech -hez kellene az eredet tanítás végett ha jól tudom. Ugye ami nincsen.
Ilyenre gondoltam. Lehet válogatni sima vagy billentyűs kivitelben.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Galahed
senior tag
válasz Beni2360 #6657 üzenetére
A Logitech(Harmony) sorozat készülékeit nem kell (de lehet ) tanitani. Szvsz a Logitech (Harmony) rendelkezik a legnagyobb adatbázissal, alapból ismeri a Zidoo-t.
Kivétel volt egyetlen gomb ha jól emlékszem, de már nem tudom melyik, ha jól emlékszem a film nézésénél a visszatekerés helyett ugrott... -
Beni2360
Topikgazda
válasz Galahed #6658 üzenetére
Akkor tévedtem és fen áll a lehetőség azt is választani.
Azért megnéztem a Logitech árakat némelyik többe kerül mint a X9S. Tudom sok eszközt kezel.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Írtam is, hogy több készüléket tud kezelni, de gondolni kell arra is ha meg szeretne válni a lejátszótól kell mellé egy táv is. Ezért is ajánlottam a zidoo távokat. Pl ezt. és ez már többet tud mint az eredeti.
#6659) Galahed melyik lég egerest vetted? Egy linket betennél? Hátha?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
dualcore
őstag
Hi tagok.
Kérdésem lenne. Egy koncert lejátszása közben véletlenül megnyomódott az ok gomb körül levő felfelé nyíl. Akkor kilépett a videó lejátszásából, és kiírta, hogy a Fájl nem lejátszható. Ez csak az egyik gond, azóta több film mellé és koncert mellé betett egy emberi szemhez hasonló ikont, és ezeket sem játsza le, ujraindítás volt, az néhány film esetében segített, de az említett koncert nem indul, és az ikon is ott maradt szinte minden filmes fájl esetében. Z9S a player. -
blakey
titán
válasz Beni2360 #6657 üzenetére
A Logitech -hez kellene az eredet tanítás végett ha jól tudom. - nem kell, minden az adatbázisban van, tanítás akkor kell ha mást/másképp szeretnénk programozni vagy valaki rosszul vitte fel az adatbázisba. Harmonyt használok 15 éve, a gyári távok bontatlanul pihennek a szekrényben, az új tulaj majd jól jár.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
Topikgazda
válasz tomspice72 #6669 üzenetére
Igaz, miért is kellene EU-n belüli vásárlásnál ÁFÁT fizetni.
Én is onnan vettem mindkét X8 és X10 boxomat.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
Vicces, hogy a Zidoo "lenyúlta" a Minix távját. Bár gondolom inkább arról van szó, hogy megrendelte tőlük.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
Topikgazda
Szerintem is avval foglalkoznak ami a fő termékük a lejátszók.
Távgyártással meg aki arra állt rá.
A szoftvert meg ők telepítik rá a megrendelt távokra.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
I'am Dony
őstag
válasz tomspice72 #6669 üzenetére
-
pontyos
senior tag
válasz dualcore #6666 üzenetére
A szem ikon azt jelzi, hogy már el lett indítva, vagy meg lett nézve az adott videó. Azt, hogy miért nem játssza le... az érdekes, nálam sosem volt hasonló gond. Bár szinte csak remux ot nézek, egy két m2ts fájl hiba szokott lenni, de az sajnos alap hiba. Tekerés után nagyobbat ugrik pl vagy nem is teker bele. De mkv konténer esetében soha nincs hiba.
-
Galahed
senior tag
Azt állítod, hogy megfizetted külföldön az Áfát (EU-ban), plusz itthon még rátették az itthoni Áfát is
Kb 300 éve hozatom eu-ból a különböző cuccokat (kutyatáptól kezdve az elektronikai kütyükig, háztartási eszközökön át autó alkatrészekig) de nálam erre még egyszer sem volt példa.
-
blakey
titán
válasz Galahed #6680 üzenetére
Az ÁFÁ-s árad látod, nem fizetsz még egyszer rá, tehát eleve mindenkinek a megfelelő árat jeleníti meg.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz I'am Dony #6677 üzenetére
10 éve vásárolok Kínából tudom a dolgokat.
Vámot a 2% nagy ritkán vetnek ki.
Amikor megkérdezik a vámot inkább 27%-s ÁFA tartomány után érdeklődnek. És amikor EU-s raktárból rendelsz azután ami ott fel van tüntetve + a szállítás amit effektív kifizet több költség (ÁFA) nem keletkezik. De ezt te is tudod úgy mint én.
Aztán, hogy ahonnan jön az ÁFÁT ők hogyan rendezik már nem a mi dolgunk.
TiT: Ne keverd az Amazonon rendelt árukkal. Ott egy bizonyos éves vagy össz bevétel után az üzleteknél jelentkezik a többlet áfa fizetés.
Ezért is váltott az ottani ZIDOO üzlet nevet és újként lépett vissza.
Most nézem 2016 Dec onnan vettem a ZIDOO X8 boxot és nem a geek...-tól.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Most akció van a Geekbuyingnál.
Egy Z10 Paypal fizetéssel
[ Szerkesztve ]
-
laciba77
tag
Sziasztok!
Múlt hét pénteken rendeltem meg a futekotól a Z9S-t és szerda kora délután már a kezemben is volt a médialejátszó. A beállítások rendben mentek és elkezdtem használni külső hdd-ről Home Theateren keresztül. Kevésnek találtam a beállítási lehetőségeit, így váltottam zdmc-re Aeon skinnel.
A menüt teljesen testre szabtam, minden rendben vele, egy dolgot eltekintve: van jó pár koncertvideóm., ezek nagy része nem nem hivatalos bluray forrásúak, hanem tv felvételek. Ezeket a videókat nem ismeri fel a Music videos keresője és így nem is teszi be ezeket a menüpont alá. Manuálisan hozzá tudom adni valahogy ? Jó lenne minden koncertvideót egy helyen kezelnem. Kösz előre is.
-
nt0524
tag
Sziasztok!
egy hete vagyok boldog z9s tulaj, működik szépen, azonban ma találtam egy sorozatot és egy filmet is, amit nem játszik le a player. a sorozat az Attenborough féle Kék bolygó II, 1080p-ben. A hang átjön de a kép minden esetben villogó zöld és semmi több. Minden egyes epizódnál ez van. egyelőre nem találkoztam ilyennel! maga az alapanyag rossz, vagy valami beállási probléma lehet?
köszönöm előre is a választ!
-
Beni2360
Topikgazda
válasz laciba77 #6688 üzenetére
Csak azokat fogja felismerni ami fent van az adatbázisban.
Ha van eredet változata akkor az adatbázisból kiolvasva arra kell átnevezni a koncerteket vagy ha van lehetőség akkor te feltöltöd (filmeknél-sorozatoknál van mód rá) és akkor mindenki elérheti és neked is megjelenik.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Másik 25 fps kódolású film megy vele?
Keressél 25 fps tesztfilmeket és ellenőriz azokkal.
És melyik az a másik film?
Ui: A Quick settingbe a HDMI MODE mire van állítva?[ Szerkesztve ]
-
laciba77
tag
válasz Beni2360 #6690 üzenetére
Kösz a választ. Közben találtam rá megoldást. Beírom, hogy ha másnak is lenne hasonló gondja. Az itt lévő [link] leírás szerint készítettem saját .nfo file-t és tettem mellé a megadottak szerint képeket. Így már felismeri az összes koncertfelvételemet a zdmc Music videos keresője és hozzáteszi a menüponthoz.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz laciba77 #6692 üzenetére
Köszönjük.
NFO fájl készítését én említettem már több fórumban de ott csak a fájlban az információt szolgáltató oldalcíme szerepelt és elmentve a film neve alapján volt. Képek mellé tételéről én nem tudtam. Igaz koncert filmekkel nem foglalkoztam.[ Szerkesztve ]
-
nt0524
tag
válasz Beni2360 #6691 üzenetére
A.royal.affair.2012.1080p.bluray.dts.x264.hunsub-akon.mkv
kék bolygó II (blue planet II) (2017)(1080p.bluray.dts.x264) (mkv file-ok)(mivel ezek nem indulnak el ezért azt sem látom hány fps)
kék bolygó (the blue planet) (2001)(1080p.bluray.dts.x264.2xhun) ez 23, 976 fps ezt lejátsza
dynasties.uk.s01e01.1080p.bluray.x264.mkv ez 25fps ezt is lejátsza,hdmi mode auto-n van és a lock resolution kikapcsolva
köszönöm!
-
Beni2360
Topikgazda
Az NFO-ban benne van az fps.
A beállítások ok.
De akkor nem tudom mi lehet a gond.
Zidoo fórumon érdeklődni esetleg.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
TanczosGabor
csendes tag
Sikerült már mindenkinek a legújabb 2.1.30 firmware -re frissíteni az érintett Zidoo -t?
Nekem X10 van, ha neten keresek frissítést akkor a 2.1.28 -ra mondja, hogy a legfrissebb, USB-n keresztül pedig hibával megáll.
Esetleg van más megoldás is? -
nagyúr
válasz TanczosGabor #6697 üzenetére
sérülten töltötted le a zip-et annyi a gond! könnyen rájössz próbáld PC.n kicsomagolni a zip-et és meglátod hogy nem fog menni mert sérült a fájl!
-
TanczosGabor
csendes tag
A gyártó oldaláról és másik oldalról is letöltöttem.
Safari úgy tölti le, hogy kicsomagolja, majd nekem kell újra becsomagolni.Lehet ez a gond?
-
tomp
félisten
válasz TanczosGabor #6699 üzenetére
Na ez óriási hiba! A zip digitálisan alá van írva. Ha módosul akkor már nem felel meg. Esetleg töltsd le egy rendes böngészővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest