- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Riasztó topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
Ez egy egybeépített rendszer. Samsung HT-E5550. Igen tudja a Dolby True HD-t és a DTS HD MA-t is. A DTS HD MA hangsáv szól is megfelelően. A True HD-val a és a DD Plus-al van most a baj.
Van rajta 2 db HDMI bemnet, oda van rákötve a PS4 és az X8.De ha a hdmi bemeneteken nem is fogadja valamilyen onál fogva a hd hangokat, akkor is be kellene tudnom állítanom az X8-on, hogy mi azn a formátum amit passthrough-oljon és mi az amit konvertáljon le, úgy mint ahogy kodi esetében is ezt meg lehet adni.
Pl: -
FBlazee
tag
Tegnap a teljes estét erre szántam és már beleőszültem de nincs megoldás. ARC akkor se müködik, ha a Zidoo-t, UPC boxot a Yamaha hangprojektorba dugom és akkor se ha a Samsung TV Connect Box-ába. A legérdekesebb az, hogy míg korábban a Yamaha-t is (típusjel megjelenítésével) azonnal felismerte a TV , most semmi. Minden beállítást átnéztem, próbáltam gyári visszaállítást, elektromos hálózatról egy percre teljes lekapcsolást és semmi.
Fogalmam sincs mi a gond, pedig előtte működött. -
arn77
aktív tag
5x5 méteres a helység, Mondjuk én szeretem ha mozgatja alattam a mély a fotelt. Ezekben a méretekben találtam meg azt az erőt és hangzást amit elképzeltem. A soundbarokhoz nem értek, az alapján nyilatkoztam amiket hallottam kb 150 ezres nagyságrendűeket. Mondjuk ahogy nézem a Samsungnak annyi pénzért már virítania kell valamit.
-
Beni2360
Topikgazda
-
Beni2360
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged