Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Androidos tablet topic
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzas
csendes tag
Üdv urak!
Beléptem a "Zidoosok" táborába én is egy z9s-el. Nagyjából minden faxa, de van egy-két dolog amivel nem boldogulok. Elszórakoztam néhány órát a HT 2.0-val, ami nem rossz, de pl. a Star Trek filmeket nem akarja az istenért sem gyűjteménybe tenni és valahogy a háttérinformációk (borítók, tartalomleírások) valamint a találati pontosság nem az igazi. Na, mondom akkor próbálkozok a ZDMC-vel, mert írta itt valaki, hogy jól működik a z9s dobozán. A 17.6 valahogy nem akart jól működni, (sebaj frissítettem a boxot a 2.2.96-os fw-re) és feltettem a 18.3-at. Na ez már nem csinál anomáliákat, viszont nem tudom betallózni a filmeket (igaz, a 17.6-on sem sikerült), mert nem látja a vidó hozzáadásánál a HDD-t. Az új kötet menüpontban látja, le is játssza rendesen - csak egyesével és onnan nem tudom a médiatárba tenni. Próbáltam a Hálózati hely hozzáadása -> UPnP kiszolgáló->Tallózással, ahol látja is a mappát, de hiába okézom le, nem történik semmi… Van valami ötlet, hogy mit cseszek el?
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házimozi haladó szinten
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kompakt vízhűtés
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest