-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jas39
tag
Srácok, honnan lehet áfa, vám és egyebek nélkül megvásárolni valamelyik Z készüléket? 9 vagy 10 es, köszönöm szépen
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
top3
tag
Sziasztok .
X10
Melyik lejátszó tudja betallózni ac3 hangfájlt mkv konténer alá a készüléken szinkronban ?
Köszönöm . -
Beni2360
Topikgazda
A ZIDOO saját lejátszója a legjobb és ott amikor elindítod a filmet -menügomb>oldal az oszlopnál kiválasztod a hang ikont és ok> majd ott választasz amilyen hang van az MKV konténerben majd ok. Ugyan ez van a feliratnál is.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz Beni2360 #5509 üzenetére
Plusz hangfájlt szeretne hozzáadni, nem azt használni ami az anyagban van.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
Topikgazda
Hát igen kacifántosan írta le.
DE ugyan az az eljárás mivel a hang menüben ott van a mappába rakott külön ac3 hang. PL Himalája c.filmben.
Tehát ha egy mappában van a film + a plusz hangsáv megjelenik a választások közt. És ilyenkor a ZDMC-ben is megjelenik a + hang a választhatók közt.[ Szerkesztve ]
-
jas39
tag
Sziasztok! Kérdezném, hogy a 22 es végű firmware ami nagyon jó, azt telepíthetem Z9s készülékre, vagy annak teljesen más van? Három napon belül érkezik, most kaptam levelet
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Hát igen érdekes. Amit írtam a Himalája filmnél a konténerben 2 angol és a film mellett mappában egy Ac3 Hu hang és egy srt hu van. Ott megjelenik a választható hangok közt az Ac3 és le is játssza. Átmásoltam másik film mellé ott nem jeleníti meg.Valami utasítás hiányozhat neki. Ahogy nézem az NFO-t ott van utasítás az Ac3 hangra.
Hangsáv hozzá adása nincs még a zdmc-ben sem. Marad a becsomagolás az mkv merge-vel ahogy írták.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Csak ami a ZIDOO Z9S-nél található.
Türelemmel kell lenni ez egy új széria még sok alakítás vár rá.
SEmmiképen sem az X9S-t[ Szerkesztve ]
-
jas39
tag
válasz Beni2360 #5516 üzenetére
Pont most olvasgattam a fórumot, egyenlőre a X10 et megtartom mellé, az most tökéletes! Kíváncsi vagyok új chip valóban mindenben jobb e. Pár tesztet olvastam miszerint igen. Ha valakinek van itt már Z9, ajánlhatna nekem egy jól működő firmware verzióit! Köszönöm szépen 🙂
-
modflow
veterán
Én egy családtagomnak vettem Z9S-et, én lőttem be rajta mindent. A legutóbbi beta FW-t tettem fel neki, de nem vettem észre semmi különbséges az én X9S-emhez képest.
Kivéve azt, hogy ha a színmélységes AUTO-ra rakom, akkor az a 4K HDR-t tényleg 10bit-el írja, míg az enyém 12bit-nek. De a YUV 442 mindkettőn 444.
[ Szerkesztve ]
-
-
nyakec
tag
Lehet a X9S -hez csatlakozni FTP /TC/ keresztul s ha igen mi a jelszo?
-
tothrobert
csendes tag
Volna egy olyan kérdésem, hogy a feliratokat honnan szedi a box, ha a média centerbe indítom a filmet.
Szed mindent csak jót nem. x10 van.
Hogyan kell ezt be állítani?[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz tothrobert #5525 üzenetére
Pedig elég jó a beépített keresője. Nem tudom hol lehet változtatni.
Esetleg a ZDMC beállítani és nem a zidooplayerrel indítani a filmet és úgy kerestetni, aztán az a film mellé letölti és máris megjelenik a zidoo playerben is.
Vagy pc megkeresed és magad átrakod a mappába a film mellé. Sajnos van amit egyik sem talál meg. Nem mindig található helyes felirat.
A létöltésnél is szokott a torrentnél felirat letöltési lehetőség de mint látom inkább sorozatoknál van.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bigacsiga962
tag
sziasztok
Segítséget kérek
Zidoo X9s második hdmi csatlakozóján szeretném a hangot
Miként kell beállítani hogy kijöjjön rajta a 7.1-es hangKöszönöm
-
univerzita
addikt
válasz bigacsiga962 #5527 üzenetére
Van rajta HDMI in és HDMI out. A HDMI out -ból kell a érősítőbe vezetni ha többcsatornás hangot szeretnél.
-
univerzita
addikt
válasz bigacsiga962 #5527 üzenetére
Persze van lehetőség optikai kábelen is ( DD,DTS).
-
senior tag
válasz univerzita #5528 üzenetére
Ebben biztos vagy?? (szerintem a HDMI bemeneten nem jön ki HDMI hang)
" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
s7evcsenko
addikt
válasz eric.cartman #5530 üzenetére
Ő se ezt írta...
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
univerzita
addikt
válasz eric.cartman #5530 üzenetére
Nem aszt írtam hogy HDMI bemeneten jön ki HDMI hang hanem a HDMI out -ból. A HDMI in re szoktak szatellit vevőt kötni.
-
senior tag
válasz s7evcsenko #5531 üzenetére
- sry - jogos, félreolvastam
" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
univerzita
addikt
A Zidoo.tv -oldalon olvastam hogy valami orosz oldalon fent van 2.24-es firmware. Esetleg valaki használja? ( Lehet ez a Z9s-hez is lehet vagy csak a újabbakhoz)
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz univerzita #5534 üzenetére
A Z9S az újabb.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz univerzita #5536 üzenetére
Szerintem maradj a fenekeden nyugton, és ne kísérletezzél mert még téglásítod a boxodat.
Szerintem minden szépen megy a mostani fw-n. És ha netán gond lesz amit fel szeretnél rakni mehetsz vissza jóval előrébb és kezdhetsz mindent elölről.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nagyúr
válasz Beni2360 #5537 üzenetére
El felejtetted hogy ~2.hónapja csináltam egy olyan megoldást amivel nem kell sokkal előrébb vissza menni! Simán feltehető a művelet után bármelyik korábbi ota.zip nem fog szólni hogy régebbi verziót akarsz feltenni mint ami fenn van jelenleg a BOXon.
Szóval nem érdemes már azzal az USB.s régi install.img vel kísérletezgetni, elég csak 1 vagy 2-vel korábbi ota.zip el feltenni, ha nem teccik a legújabb verzión valami
Ha meg téglát csinál a nem rávaló FW felrakásával akkor meg úgysem fogja tudni helyrehozni egy sima img vel usb.n keresztül! Ha meg frissebb a Bootloader neki is, mint lzrlaca kollégának akkor meg végleg kuka lesz belőle!
[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
válasz Beni2360 #5537 üzenetére
Ok,maradok. Tőled ( és még néhány fórumtárstól) szívesen fogadok tanácsot. De tényleg igazad van hogy a mostanival minden ok. Pedig amíg nem volt fent a mostani fw már majdnem bántam hogy megvettem ( elejivel nem is vettem észre a pici akadozásokat a filmeknél. De ahogy észre vettem csak aszt figyeltem. Nekem eléggé zavaró volt. A újjal
-
jas39
tag
Srácok, szépen megérkezett a Z9s és be is üzemeltem! X10 után sokkal gyorsabb, egyértelmű!
Két dologra nem jöttem rá :
1. Hiába csatlakozik az itthoni haálózathoz, mutatja is, hogy " csatlakoztatva " a belső menüben azt írja, hogy
nincs internet!2. Hdr filmek esetében ugyan úgy állítottam be mint X10, de sötétebb a kép. Nem találtam infót pontosan mi a vivid mode !
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz DroiDMester #5538 üzenetére
Köszi a kiegészítést, de ha nekem mindenre emlékeznem kellene akkor nagyobb űrtartalmú fej kellene.
Napi szinte kb 12 órát lógok a PH-n és sok az infó. Ezért is kérek néha tőletek segítséget bizonyos dolgokba.
Na de most ismét elolvasva a megoldásod szerintem kb a halandó felhasználók 20 % tudja megcsinálni. Félig meddig én is SSH-zok de nem biztos, hogy bevállalnám ezt a módszert. Na de azért elmentettem az oldalt.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
jas39
tag
Bocsánat, pontosítanom kellene. Tehát a hdr to sdr konverzió esetén sötétebb a kép mint régen. A beállítások menüben lehet választani, úgymint Bright, Vivid, Auto. Ezen megoldások különbsége érdekelne. Köszi
-
djnice
veterán
Próbálta már vki a Z9S HT 2.0 scannerét? A filmek a tmdb.org szerint vannak elnevezve magyarul, filmcím (évszám) formában, ez a Kodi-nál és az X9S-nél is jól működött. A Z9S kb a 10%-át találja meg jól.
[ Szerkesztve ]
-
Szikrabohóc
csendes újonc
Sziasztok !
Rá lehet venni valahogy az X9S-t valahogy arra, hogy a filmeket az eredeti felbontásban játssza le ?
Nálam felkonvertálja 4K-ra ha akarom ha nem. Ugyanez a helyzet a Kodi-val is.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
nagyúr
válasz Szikrabohóc #5545 üzenetére
sz.tem ott nem az X9S el van gond, vagy az AVR.ed konvertálja fel, vagy pedig a TV.d!
-
Szikrabohóc
csendes újonc
válasz DroiDMester #5546 üzenetére
AVR-m nincs. A másik médialejátszómmal (Dune solo light) nincs ilyen probléma.
-
univerzita
addikt
válasz Szikrabohóc #5545 üzenetére
Esetleg a Beállítások -ba a felbontást HD-re(1080).
-
tomp
félisten
Orosz oldalról elérhető X9S-re a 2.1.24!
zip
System
1. Optimize Openwrt;
2. Optimize system stability;Timed shutdown
1. Optimize the shutdown menu option;File manager
1. Increase the use of third-party players to play video switches;Music
1. Optimize matching accuracy;
2. Optimize stability;
3. Optimize SACD matching and increase info file matching;
4. Increase album matching function;
6. Optimize album information analysis;Picture manager
1. Optimize the slideshow to select the background music function;Poster wall
1. Solve the problem that canceling the collection may cause the program to be abnormal;
2. Optimize poster matching accuracy;Quick settings
1. Increase page turning key definition settings;
2. Add timing key definition settings;Local player
1. Increase the number key to define the time to play.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat