Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• limpi

aktív tag

válasz KisPocok31 #16366 üzenetére

Szia,
    olvasd el fentebb, #16349-től!

De rövidebben:
    A gapless zenelejátszás lehet, hogy pont megy (nem próbáltam), de amúgy az összes hibát produkálja, amit az új Dune.
    Szóval médialejátszóként jelen formájában ez sem jó nekem.
    Most azt nézem, hogy egyszerűbb NAS-nak pont jó lenne-e!
    Egy Synology DS220+-nál pl. számomra jobb és olcsóbb megoldás is, csak azt persze nem fogom tudni tesztelni, hogy hosszú távon mennyire működik stabilan.
    A hangmentes működés és nagyon alacsony fogyasztás miatt tetszenek ezek erre a célja. (Csak olyat akartam, ami tényleg jó nekem médialejátszónak is, de úgy néz ki olyan tényleg nincs.)
    Ha Infuse 7-et végre javítják ATV-n akkor újra lesz jó lejátszóm.
    Az mindent játszik (a fenti Avatart is nyilván) és a media library-ja is elég jó.
    Addig az egyszerűbb cuccokat a régi Dune-al játszom, az újabbakat meg az ATV-vel (és kibírom, hogy néha eldob egy frame-et)…

Egész röviden: amilyen az IT lett mára, az kész vicc. :W
    (TV-t már eddig sem gyártottak (számomra) jót, semennyi pénzért sem. Most már médialejátszót sem. Vajon mi lesz a következő áldozat?! :P )

U.I.: Apple tudna brutál jó médialejátszót gyártani, de persze tökre nem akar. Hanem csak szolgáltatásokat eladni. Még csak arra sem veszi a fáradtságot, hogy az Apple TV+ feliratainak testreszabását jóra megcsinálja. Nincs pl. olyan alap dolog, mint a függőleges pozíció beállítása… (Szerintük) jó így a zembereknek oszt jóvan. :(

[ Szerkesztve ]

<:v)

Új hozzászólás Aktív témák