Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
limpi
aktív tag
válasz KisPocok31 #16366 üzenetére
Szia,
olvasd el fentebb, #16349-től!De rövidebben:
A gapless zenelejátszás lehet, hogy pont megy (nem próbáltam), de amúgy az összes hibát produkálja, amit az új Dune.
Szóval médialejátszóként jelen formájában ez sem jó nekem.
Most azt nézem, hogy egyszerűbb NAS-nak pont jó lenne-e!
Egy Synology DS220+-nál pl. számomra jobb és olcsóbb megoldás is, csak azt persze nem fogom tudni tesztelni, hogy hosszú távon mennyire működik stabilan.
A hangmentes működés és nagyon alacsony fogyasztás miatt tetszenek ezek erre a célja. (Csak olyat akartam, ami tényleg jó nekem médialejátszónak is, de úgy néz ki olyan tényleg nincs.)
Ha Infuse 7-et végre javítják ATV-n akkor újra lesz jó lejátszóm.
Az mindent játszik (a fenti Avatart is nyilván) és a media library-ja is elég jó.
Addig az egyszerűbb cuccokat a régi Dune-al játszom, az újabbakat meg az ATV-vel (és kibírom, hogy néha eldob egy frame-et)…Egész röviden: amilyen az IT lett mára, az kész vicc.
(TV-t már eddig sem gyártottak (számomra) jót, semennyi pénzért sem. Most már médialejátszót sem. Vajon mi lesz a következő áldozat?! )U.I.: Apple tudna brutál jó médialejátszót gyártani, de persze tökre nem akar. Hanem csak szolgáltatásokat eladni. Még csak arra sem veszi a fáradtságot, hogy az Apple TV+ feliratainak testreszabását jóra megcsinálja. Nincs pl. olyan alap dolog, mint a függőleges pozíció beállítása… (Szerintük) jó így a zembereknek oszt jóvan.
[ Szerkesztve ]
<:v)
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest