- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
o.OkrasyO.o
csendes tag
Kedves márkatársak, látom egy ideje nem történt itt semmi
Gondoltam jelzem az érdeklődőknek, hogy a Zappiti Uservoice-on megjelölték az ISO menükezeléssel kapcsolatos szavazásokat a fejlesztők.
Ez azt jelenti, hogy a következő bétába már be fog kerülni a DVD, Blu-Ray, 4K Blu-Ray iso-k menü kezelése.Ez a frissítés természetesen csak a HDR-es verziókra lesz elérhető.
De innentől már ez sem okozhat hátrányt a versenytársakkal szemben -
Mizurichi
tag
válasz
o.OkrasyO.o #146 üzenetére
Uhh en a multkor ott hagytam egy ejszaka de akkor is csak 20% ment fel. Mi lehet a gond nalam? Eddig meg minden frissites csont nelkul fel ment😣 Raadasul most azt irja ki hogy a frissites nem valaszol varok vagy kikapcsolom. Na ezt adja oszze valaki. Tud valaki segiteni?
Udv -
Mizurichi
tag
válasz
o.OkrasyO.o #144 üzenetére
Szia!
Mennyi idő alatt frissítette? Mert én elindítom, de még 1 óra múlva is csak 10%-on áll a frissítés.
Üdv -
o.OkrasyO.o
csendes tag
Kijött az új OTA frissítés
Aki még nem frissített annak ajánlott!
Új GUI, új ZAP.Video kezdőképernyő, még több magyarosítás, bugfixek, és új info screen.
Ja és már egész jól működik az SDR-HDR felkonvertálás, ha még nem HDR-es a TV-d
Csak nyomj egy kék gombot a távon és UPDATELeírás a változásokról:
[link] -
o.OkrasyO.o
csendes tag
válasz
Angeldust999 #142 üzenetére
Szia!
Sajnos az a baj hogy nem voltál körültekintő a vásárlásnál
Az első Zappiti 4K lejátszók nem tudnak minden 4K tartalmat lejátszani, se a 10bitet nem tudják, se a 60p-t.
HEVC-t csak 30Mbps-el tud lejátszani. Mivel hardver tudna kicsit többet is, ezért van hogy szaggat, de a legtöbb letölthető 4k filmet demo anyagot le sem játssza valójában.
Ez még leginkább a FHD felkonvertálására szolgáló eszköz volt, vagy szimpla FHD lejátszásra.Itt egy link az összehasonlításhoz:
[link]Én a helyedben eladnám és vennék egy HDR-est.
-
Angeldust999
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 3 hete "bevásároltam" egy ZAPPITI PLAYER 4K DUO-t és a hosszas próbálgatások, 4k tesztvideók sikertelen lejátszása miatt kérném segítségeteket.
Amolyan "mindenes" lejátszóként állna csatasorba a rendszeremben NAS-ról Gbites routeren, vezetékes hálózaton keresztül.
Miután sokszori próbálkozásra sem sikerült sem 4k demókat, sem filmeket lejátszani, (van amit egyáltalán nem indít el, van amit erősen szaggatva, laggolva) megpróbáltam HDD behelyezése után, lokálisan lejátszani. A jelenség ugyanúgy fennmaradt, tehát ezzel kiszűrtem a hálózat esetleges tökéletlenségeit.
Arra már rájöttem, hogy az új kódolású (HECV) fájlokat egyáltalán nem támogatja. Erre nem is várható szoftveres frissítésben megoldás?
Aztán az eltelt kb. 20 napos használat során észleltem, hogy nem csak 4k, hanem FullHD és 720p-s videók lejátszásánál is jelentkezik lagg, kb. 10-20sec-es intervallummal. Ez nem annyira számottevő, de mivel már figyelem, hosszú távon zavaró és idegesítő, hogy nem tökéletes. Éppen amiért vettem, 4k fájlok lejátszása, arra nem használható a készülék. Ha csak beállítási probléma, valaki segítsen legyen szíves, mert kettévágom.Köszi!
-
o.OkrasyO.o
csendes tag
válasz
SunMount3r #138 üzenetére
Szia !
Saját tapasztalataimat tudom neked is leírni.
Feliratokkal nem volt problémám egy esetben sem.
Launcher telepíthető, én a TV-Launchert próbáltam, de nem jött be.
A képminőségre pedig egyáltalán nem tudok panaszkodni, csak dicsérni tudom.Apróbb érdekességei voltak időközönként, de mindent orvosoltak idővel. Ilyen volt legutóbb az Explorerben a karakterek hiányos megjelenése, életlensége.
Ugyan optimalizálva nincs rá, de a KODI is jól működik rajta.Én egy Mini 4K HDR-t használok, és eddig kifogástalan.
-
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #138 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha itt kérdezel: [link]
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A húzós ára ellenére érdeklődnék a Zappiti-k felől. Láttam egy tesztet, ami szerint a képminőséggel (banding, clipping) nincs probléma, sőt. No de mi van az többi tulajdonságával, mint média lejátszó? A mostani bug-ok, hiányosságok érdekelnének.
Egy kis kivonat, hogy mikre gondolok:
Minden fps-el kadenciahelyesen játszik le?
Az interlaced videóknál megy az auto "duplázó" freki váltás és jó minőségű a deinterlacing?
3D iso-kat is kadenciahelyesen viszi?
A feliratokkal van e bármi probléma?
Lehet e alternatív launcher-t telepíteni rá?
Van e olyan videó, vagy hang formátum, amivel gondjai lennének?
Tényleg olyan pöpec a képminősége, mint azt hallani?Vagy bármi bug, ami eszetekbe jut...?
Köszi!
-
Attis1969
csendes tag
válasz
o.OkrasyO.o #117 üzenetére
Szia most rendeltem egy Zappiti 4k mini hdr. Kérnék töled tanácsokat adnék egy email címet kérlek írj már rám hogy feltudjuk venni a kapcsolatot. Köszönöm.
drzsattila1@gmail.com -
o.OkrasyO.o
csendes tag
Akinek van kedve nyugodtan próbálja ki az új béta verziót!
Innen lehet letölteni:
[link]Telepíteni pedig a következő képpen:
A .zip-et egy FAT32-re formázott pendrive-ra kell másolni
Bekapcsolod a Zappitit
Bedugod a pendrive-ot.
Miután bebootolt és előjött a főképernyő a távon a kék gombot kell megnyomni.
"Local Upgrade"-re nyomj rá kiírja hogy újraindul az eszköz.
Pár perc és a legújabb kezelőfelület fogad ami sokkal pofásabb lett, és közvetlenül indíthatÓ a "Zappiti Music" is.Ami még változott és szimpatikus, az hogy ugyan nem teljesen, de mostmár javarészt magyar lett a media player lejátszási menüje is.
Bekerült jó néhány hasznos új kis funkció is, és hibajavítás is. Élvezzétek ti is ha még nem futottatok bele
-
djpundro
aktív tag
Mindeg igazad kell hogy legyen .
LEGYEN NEKED IGAZAD ! 905 ÖS ALEGJOBB LEJATSZO ! TUDOM ,MOST NYUGODTABBAN FOGSZ ALUDNI!
En elfogadom mindenki erveit ,sajnos ez nem mindenkire vonatkozik .
En hasznalom a legroszabb dolgokat ,nekem ez igy jo es szeretem a rossz minösegü dolgokat .
-
djnice
veterán
válasz
djpundro #131 üzenetére
Na, csak igazam lett.
Az S905X pedig neked túl olcsó és ez zavar, tudja már mindenki. LibreELEC-kel hibátlan médialejátszó akárhogy is próbálod degradálni. A gigabit lan megoldható egy 7$-os adapterrel vagy veszel olyan S905D-st ami eleve gigabites. Ezen kívül van fémházas is, ha a műanyag zavar. -
djpundro
aktív tag
válasz
o.OkrasyO.o #130 üzenetére
Hat sajnos nekem nem jött be a Zappiti ,holnap mar megy is vissza .Baris jeleztem hogy visszaküldenem .
A banding clipping ugyanaz nalam mind a Zidoonal .csak az Apple tv 4k hdr szerepelt jol nalam tesztkepen .Persze en nem szolok azert senkit sem le ,mindenki azt vesz amit akar .De ugy nez ki DjNice jol mondta a tesztkepre hogy valami nem jo .
En mar egy par lejatszot kiprobaltam ,vagy Zidoot veszek megint (mivel olcso es jol megy ) ,vagy Apple tv t.
De hozzatennem hogy en filmezes közbe persze soha semmi különbseget nem lattam .
Egyedül a s905x esekkel nem tudok megbaratkozni . -
o.OkrasyO.o
csendes tag
Örülök hogy megértjük egymást!
Egyáltalán nem bántam meg a döntésem, amíg ha hazamegyek este és meg akarok nézni egy filmet, jó minőségben és ez az eszköz kielégíti az igényeimet nem is fogok máson gondolkodni.
MagicPixel ide vagy oda, kamu vagy nem kamu én a szememnek hiszek.
A gyerekek is nagyon szeretik, egyszerű használni, nem kellet éjszakákon át vesződni, állítgatni és szerintem ez a legfontosabb.Örülök hogy van köztünk egy szakember is sokéves tapasztalattal, mert legalább látják az emberek, hogy milyen amikor valaki nem tudja élmény és felhasználói szempontból értékelni a dolgokat, csak belemerülve a technikába az utolsó legapróbb számadatig.
-
djnice
veterán
válasz
o.OkrasyO.o #126 üzenetére
Akkor örülj neki és használd. Aztán ne siránkozz ha valami mégsem úgy megy ahogy kellene vagy fizettél egy állítólagos funkcióért, ami nem is létezik (Magic Pixel).
De hadd mondja már el mindenki a véleményét ha akarja, akár technikai oldalról megközelítve.
Azért mert te nem értesz hozzá, mást még nem kellene degradálni. Évek óta lejátszók tesztelésével is foglalkozom nem kevés pénzt beleölve (HDMI capture stb), talán elmondhatom hogy mi az ami szerintem lehúzás és mi az ami nem. Érdekes módon privátban elég sokan megkeresnek hogy adjak tanácsot, talán már letettem itt valamit az asztalra. De kötözködj nyugodtan. -
djpundro
aktív tag
válasz
o.OkrasyO.o #126 üzenetére
Abszolutt minden elismeresem a tied ,semmi sertö nincsen a mondataidban .
En is probaltam mindeg megmagyarazni ,hogy egy 20€ os valaminek mindeg megvan az alapja ,hogy miert kerül annyiba .Ez elelmiszerre ugyanugy vonatkozik ,mind minden masra a vilagon .
Mi különben Dj Nicet meg szemelyesen is ismerem ,sokat vitatkozunk
skypen keresztül -De ugy fogadom el ,amilyen .
Mindeg elleneztem amikor valamit raakarnak az emberre eröszakolni -ugyanaz mind Brüsszel MAGYARORSZAGRA akarja a bevandorlokat eröltetni .(es ez mind igaz mert en Ausztriaban lakom es evek ota figyelem a politikat)En nem itelem el azt sem aki a 905 öst veszi meg ,vegye.Hozza teszem a felesegemnek a szobajaba van 905 ös ,mert nezi a sorozatokat ,neki jo ,de nekem nem .Es nem ertem miert problema , ha en szeretem a dragabb cuccokat ?(most ilyenkor persze sok rosszindulatu megkerdi es kiforgat ,akkor miert nem veszel Oppot )
Nagyon sok rosszindulatu van különben es irigy a forumba ,multkor a Hazam valami reszet ujitottam es beirtak hogy a szomszed hazat fenykepeztem le.
Szoval a lenyeg ,nekem a Zidoo is tetszett ,az Apple meg jobban es nem nezem le aki mast vesz ,vegyen .
En akkor is nyugodtabban alszom ha valami minösegesebb dragabb cucc van az orom elött .
-
o.OkrasyO.o
csendes tag
Itt nem a hozzáértésről van szó elsősorban, hanem arról hogy miért kell állandóan a Barátok Közt-öt csinálni.
Minden hozzászólásod arról szól hogy a Zappiti egy fos, és mennyivel jobbak az itthon nem is kapható, meg isten tudja milyen olcsó, meg usb-s modemekkel összedugdosott hülyeségek.
Miért bánt az téged ha valaki ilyet akar venni? Miért kell állandóan okoskodni?Minden tiszteletem a tiéd ha te ennyire értesz hozzá, de akkor nyittass magadnak egy szakmai, vagy fejlesztői fórumot, írd le a Zappitinek közvetlenül a véleményeid, meg a saját alátámasztott tapasztalataidat, tesztjeidet.
Ha rajtad múlott volna én sem vettem volna ilyet, mert mindenkit csak lebeszélnél róla, de örülök hogy nem a te véleményed kértem ki vásárlás előtt!!!
Az meg hogy ki mennyire a maga pénztárcájának az ellensége, a te véleményed szerint az pedig egyenesen eszméletlen... abszurd...
Szerintem mindannyian örülünk neki hogy te is a saját belátásod alapján tudod eldönteni hogy mire szeretnél költeni.És örülünk hogy ezt mi is megtehetjük
-
djnice
veterán
válasz
o.OkrasyO.o #122 üzenetére
Nem értelek. Ha nem értesz hozzá, akkor miért szólsz bele? Inkább állítsd be a TV-det. Vagy mondjam azt arra hogy tökéletes ami nem az?
-
djpundro
aktív tag
válasz
djpundro #123 üzenetére
Reszpektre gondoltam fenn ,sajna sokszor hibazok ,kinn ausztriaban meg a pc en is nemetül tanultam meg.De azert különben sem az erössegem a helyesiras.
CEC t hasznalod a teveden ? o.OkrasyO.o (#122) ß
Mert eppen kivancsi vagyok ,az Applen kivül minden androidos lejatszo libreelec es is amikor kikapcsolom leblokkolja a többi keszülekemröl a cec jelet .Pedig az av az egy uj Avr : Denon avr x2400h - A tevem 3 eves nem HDR es de 4k as Philips 55pus7600 .
-
djpundro
aktív tag
válasz
o.OkrasyO.o #122 üzenetére
Minden reszkektem a tied
Hat en ugy vagyok vele hogyha nalam is igy fog mutatni az eredmeny akkor az összej lejatszoim közöl a Zappiti
a legkitünöbb .Persze nincsen semmibe sem perfekt .De en örülök neki .Meg ma a Fidesz nagy elönnyel gyöz akkor nagyon szep napom lesz .
-
o.OkrasyO.o
csendes tag
Neked fizetnek azért hogy mindenre negatív hangvételű, kételkedő, bizonytalanságot keltő válaszokat adj mindenre? Vagy ez lett a hobbid? Amint említettem visszaolvastam a fórumot és tőled csak ilyen válaszokat láttam... Többekközt miattad is írtam. Az a benyomásom hogy nem építő jelleggel vagy köztünk.
Illetve nem is emiatt jött létre ez a fórum. -
djpundro
aktív tag
válasz
o.OkrasyO.o #119 üzenetére
Huu ez nagyon jol nez ki. remelem sokan megirigyelik .
-
djpundro
aktív tag
válasz
o.OkrasyO.o #117 üzenetére
Hat nagyon örülök valaszodnak .
Nekem holnap jön meg a Zappiti one 4k HDR .Azert vettem a nagyobbikat mert egy kicsit valaminek kinez megis .Majd legalabb ha valamit nem tudok ,megkerdezlek
Eddig kiprobaltam többet is Zidoo x9s -Apple 4k hdr - es a 20€ os Libreeleces 905x seket -A zidoo nal a teszt kepek a legrosszabban teljesitettek .905 ösön iszonyu nagy Banding de jo a clipping ,Apple 4k hdr eddig a legjobb az öszes közül .(ezt visszaküldtem mert nagyon gagyi a fizetös media programja .)Szeretnem ha kiprobalnad a teveden (ha van a kepbealitast film re tedd ) ezt a teszt videot jatszd mar le legyszives es fenykepezd le es tedd ide .
Innen veheted le a kis videot .
[link]Clipping magyarazat melyik a jobb .Kiskockak halvanyabban latszanak az a jo .
[link]es Banding magyarazat -ha csikos nem jo
-
o.OkrasyO.o
csendes tag
válasz
djpundro #116 üzenetére
Szia!
Nekem már tavaly ősz óta megvan a Zappitim, egy Mini 4K HDR.
Vinyó bepakolásra nem volt szükségem, mert van egy szerverem, azért választottuk ezt. Én személy szerint nagyon meg vagyok vele elégedve azóta is!Zidoo-t nem próbáltam még sosem, így azt nem tudom hozzá hasonlítani. Azonban azt el tudom mondani neked is és a többieknek is akik olvassák a fórumot, hogy az üzletben olyan segítőkészek voltak, hogy ilyet még sehol nem tapasztaltam! Ahelyett hogy elhajtottak volna a hülyeségeimmel, meg a kételyeimmel, készségesen elmondtak mindent és türelmesek voltak velem.
Vihettem saját próba anyagokat, 2 tv-n is megmutatták a képminőséget. Bevihettem a saját dune-met összehasonlítani vele. Elmondtak minden hasznos információt a használathoz, mióta én megvettem, azóta 2 rokon is vett magának és mindenki szereti.Torrentezni is lehet rajta, mert minden megvan hozzá az eszközben ami kell, de én nem fárasztom vele a Zappitit, a szerveren fut a torrent kliens, a zappitiről pedig csak WebUI-n nyitom meg, illetve ott is töltöm le a torrent file-okat a letöltéshez.
Én úgy gondolom nem véletlen kapott ennyi jó eredményt és tesztet.Kicsit másról, bocsi hogy ide írom, de nem akarok még 1x nekikezdeni írni
Szóval visszaolvastam a fórumot, és majd hanyatt estem hogy itt milyen szappanopera íródott le.
Remélem most már visszakanyarodik ez a fórum az eredeti céljához, hogy a Zappiti tulajdonosok tudják elmondani a véleményüket és a tapasztalataikat az érdeklődőknek és a többi Zappiti felhasználónakMostanában újra rákaptam a prohardverre, úgyhogy ha tudok nagyon szívesen válaszolok minden kérdésre amire tudok.
-
djpundro
aktív tag
Hat mivel senki nem valaszolt ,megis ugy döntöttem hogy rendelek egy Zappiti One 4k hdr t .
Remeljük nem csalodok benne ,mivel Zidoo nal clipping es több kepminösegi hibak vannak ,nem szerettem volna megint azt a hibat csinalni ,hogy megveszem .(habar szemmel en vettem semmit eszre ,dehat a tudat az zavarja az embert ,baris engem igen )
Nem is tudtam mennyi teszten jol szerepelt .Awards
[link] -
djpundro
aktív tag
Bocsanat nem ebbe a topikba szerettem volna beirni ,töröljetek ki .
-
djpundro
aktív tag
Helo
Volt Zidoo x9s em töbszöri probalkozasra ,volt több s905 ,s905x ,mar az ujabb lejatszok közül de soha nem voltam velük megelegedve .
Igen müködnek ,szep a kepminöseg is ,elismerem .De borzasztoan idegesit peldaul , amikor egy Kinai valamit megrendelek (persze szoktam kinabol ezt azt azert rendelni ,peldaul led lampakat ,zsanerokat,furoeleket stb ) es amikor kicsomagolom ,majd megaraszt az a büdös szag .
Na szoval ha veszek egy közepkategorias tevet 2000€ oert ,meg 500€ ert Av erösitöt ,hangfalszettet 1200€ ert ,kurvara zavarna mast is ,ha bedobnak közejük egy lejatszot aminek meg neve se nincsen .
Hogy visszaterjek a probalkozasokra (csak egy a sok közül ,azon kivül hogy egy sz..t betesznek esetleg egy szebb külsöbe ,mert ugy nem realis ) töbszöri nekifutasra a Zidoot probaltam ,mivel nagyon szeretem a Philips tevem Funkos taviranyitojat , szeretem csak azt hasznalni HDMI CEC en keresztül .(legyen egy a kezembe es meg celozni sem kell) mit ad uristen ,a Zidoo ha kivan kapcsolva leblokkolja a többi cuccomat a cec el eggyütt ,tehat nem müködik a többi cuccom a teve taviranyitojaval ,bekapcsolom a Zidoot ,megjön minden .
Es ugyanez van a Libreeleces 905 ösöknel is ,csak meg odajön a többi Kinai müveszet trükkjei is ,amit kurvara utalok .Tehat szar .
Megrendeltem egy Samsung UHD BD lejatszot ,mit ad a szerencse müködik rendesen a CEC ,elalszik ,fel is lehet ebreszteni a philips taviranyitojaval .Szoval tökeletesen eggyütt müködik .
Mult heten rendeltem egy Apple TV 4K HDR lejatszot . Amikor csak a foliat leszedtem rola ,mar libabörös lettem !!!!!!!Ez az ,ezt az erzest szeretem .Minöseg !!!
Bekapcsoltam (igaz amiert azelött utaltam az Applekat ,megküzdöttem a bealitassal ,mivel teljesen mas ) lam ,a CEC müködik perfektül es meg erdekes modon megcsak menü alatt bealitas se nincsen ra.Hogy ne beszeljek a nagyon jol kiagyalt sajat taviranyitojarol ,ami szinten funkos .
Hogy ne beszeljek itten a többiröl ,mert hosszu a lista ,befejezem a dumam es itten en nem azt akarom vitatni ,mondani ,magyarazni egyeseknek akik kicsufolni akarnak az irasomert ,(ja igen ,30 eve Ausztriaban elek es meg windows 95 ösön tanultam meg awindows csinjat binjat ,hogyan kell hasznalni Nemetül )hogy egy Zidoonak vagy egy 905 nek roszabb vagy szebb kepminösege van ,hanem a többi ami nekem lehet es jogos is hogy fontos legyen ,peldaul a Cec ,.
Kerdezem en hogyan lehet egy Aplle tv 4k nal rögtön tökeletes a CEC ?A zidoon nal es 905 nel mar több mind egy eve varom ,de hiaba .Tehat hagyjatok legyszives engem evvel a hülye dumaval, es ha mas nincsen ,akkor jol tapposunk a lelkebe a masiknak es ha nincsen mas akkor kössünk bele a helyesirasaert (NEM VAGY MAGYAR).
Megegyszer en nem a kepminöseget szeretnem vitatni (habar lehet hogy lehetne ,de nem akarom )hanem ahogy irtam kina - nyugat minösegi különbseget .
Köszönöm ha valaki vegigolvasta es ha nem szakmailag akar közeliteni a temahoz ,nem kell azert amasikat lealaznia es lenezni ,mert nem tud helyesen irni es lehet nem is a sajat hibajabol .
-
djpundro
aktív tag
Mivel eladtam most a Zidoo x9s t ,szeretnek masfele nezelödni es talan egy HTPC vagy egy Apple tv 4k ,vagy egy Zappititi t venni .
Akiknek van Zappiti hogyan van megelegedve es volt e neki azelött esetleg Zidoo ja?
Torrentezni is megy jol ?Mik a velemenyek?
-
bikers
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy Zappiti Mini 4k HDR médialejátszót. A tv egy Sony KD 9005-ös. Össze dugás után a TV-n nem adja ki a 4K felbontást. Minden filmet rossz minőségben játszik le, eltúlzott színekkel, túlvilágítva. A Full HD filmek minősége is rosszabb, mint a régi Asus O play lejátszón.
Találkozott már valaki hasonlóval? Tudjátok mi lehet a hiba? -
djnice
veterán
Ezt jól látod, a Zidoo-t mások tesztjei és tapasztalatai alapján ajánlottam. Nemrég teszteltem egy X8-at és kiderült hogy a Spears & Munsil teszten nem szerepelt túl fényesen. A Zappitiról csak a külföldi avs fórumon láttam korrekt tesztet ami azt igazolja, hogy ez a képminőség probléma nem SoC probléma, hanem szoftveres vagy HDMI transmitter hiba.
-
Hali7
újonc
sziasztok!
Tavaly vettem egy Zapiti 4K HDR DUO készüléket!
De időnként szaggat a hangja!
Tudna valaki segíteni ennek a problémának a kiküszöbölésén???
Előre is köszi a segítséget!!! -
Valkűr
addikt
Nekem valahogy tele van ellentmondásokkal amiket irsz...Ajánlod a Zidoo-t miközben a képe átlagos, aminek meg jo a képminősége azt nem ajánlod met drága, hol itt az ésszerűség? Aki venni akar egy lejátszót, főleg egy nagyobb képhez, mondjuk vászonra vetit 2 méteres vagy nagyobb képet, azt nem az ára hanem a kép és a hang minősége fogja érdekelni, vagy rosszul gondolom?
-
szepi0808
senior tag
ZAPPITI ONE 4K HDR Tudásban és minőségben letud váltani egy Himedi Q10 pro-t?
-
Massoud
csendes tag
válasz
szricsi_0917 #104 üzenetére
Szia!
Ha végigolvasod az előtted írókat, nem akarsz ilyen lejátszót
Ha mégis, akkor csak olcsón, hogy ki tudj szállni belőle, lehetőleg veszteség nélkül. -
szricsi_0917
tag
Sziasztok
Szeretnék majd venni egy zappiti mini 4k hdr-t. A gondom annyi lenne, hogy az erősítőm nem tudja kezelni a hdmi 2.0-át- milyen módon lehetne megoldani, hogy a 4k hdr kép eljusson a tv-hez a tömöritetlen hang pedig az erősítőbe, mert ugye optikán csak a dts amit át tudnék vinni?
-
Massoud
csendes tag
20 ért vettem, még van egy év garancia, ennyiért valószínűleg elviszik. OFF-
Van most itt egy eladó Zidoo X9S pár napos, 35 -ért, nem ismerem, de jókat olvastam róla.
Nemsokára lesz egy HP T610, állítólag a KODI azon is jól teljesít. Ez meg szinte ingyen lesz.
Van egy Popcorn A 210 végül is, nekem megfelel, csak kíváncsi voltam a 4K-s lejátszásra, ha már ilyen TV-t vettem tavaly.
Van még egy AMiKO Spark II, az is tud 4K lejátszást, meg DIGI TV adások vételére is jó, de ahhoz meg nincs már frissítés és az XBMC nem igazán jól fut rajta.-OFF
Azt hiszem, megfogadom a tanácsod, köszönöm! -
Massoud
csendes tag
sziasztok!
Hét végén hozzájutottam, viszonylag olcsón egy 4K minihez. Figyelmetlen voltam, a HDR-es tesztjét olvastam el, a leírtak alapján ennyiért jó vétel lett volna. A HDR, de nem a sima 4K mini.
A wifi nem tudja az 5g-t ezért filmnézés közben kb. 5mp-ént megakad, majd tovább megy, idegesítő.
Van saját juke box, de ehhez át kell írni a fájlokat úgy, ahogy Ő szeretné.
A DVD menüt sem kezeli, viszont a filmet lejátsza, ha 4K 30Fps-re állítom a kimnetet, a kép egész jó ( a normál DVD minőséghez képest.
Nem találtam olyan !K demo filmet amit lejátszott volna.
Nas-ról UTP kábelen rendben lejátsza a full HD-t is.
Külső HDD-ről szintén.
Mivel androidos, gondolom ezen is futnia kellene KODI vagy XBMC lejátszónak, kérdés érdemes e vele szórakozni?
Van valakinek érve amellett, miért ne adjam el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Politika
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest