- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
o.OkrasyO.o
csendes tag
válasz
djpundro #116 üzenetére
Szia!
Nekem már tavaly ősz óta megvan a Zappitim, egy Mini 4K HDR.
Vinyó bepakolásra nem volt szükségem, mert van egy szerverem, azért választottuk ezt. Én személy szerint nagyon meg vagyok vele elégedve azóta is!Zidoo-t nem próbáltam még sosem, így azt nem tudom hozzá hasonlítani. Azonban azt el tudom mondani neked is és a többieknek is akik olvassák a fórumot, hogy az üzletben olyan segítőkészek voltak, hogy ilyet még sehol nem tapasztaltam! Ahelyett hogy elhajtottak volna a hülyeségeimmel, meg a kételyeimmel, készségesen elmondtak mindent és türelmesek voltak velem.
Vihettem saját próba anyagokat, 2 tv-n is megmutatták a képminőséget. Bevihettem a saját dune-met összehasonlítani vele. Elmondtak minden hasznos információt a használathoz, mióta én megvettem, azóta 2 rokon is vett magának és mindenki szereti.Torrentezni is lehet rajta, mert minden megvan hozzá az eszközben ami kell, de én nem fárasztom vele a Zappitit, a szerveren fut a torrent kliens, a zappitiről pedig csak WebUI-n nyitom meg, illetve ott is töltöm le a torrent file-okat a letöltéshez.
Én úgy gondolom nem véletlen kapott ennyi jó eredményt és tesztet.Kicsit másról, bocsi hogy ide írom, de nem akarok még 1x nekikezdeni írni
Szóval visszaolvastam a fórumot, és majd hanyatt estem hogy itt milyen szappanopera íródott le.
Remélem most már visszakanyarodik ez a fórum az eredeti céljához, hogy a Zappiti tulajdonosok tudják elmondani a véleményüket és a tapasztalataikat az érdeklődőknek és a többi Zappiti felhasználónakMostanában újra rákaptam a prohardverre, úgyhogy ha tudok nagyon szívesen válaszolok minden kérdésre amire tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest