- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angeldust999
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 3 hete "bevásároltam" egy ZAPPITI PLAYER 4K DUO-t és a hosszas próbálgatások, 4k tesztvideók sikertelen lejátszása miatt kérném segítségeteket.
Amolyan "mindenes" lejátszóként állna csatasorba a rendszeremben NAS-ról Gbites routeren, vezetékes hálózaton keresztül.
Miután sokszori próbálkozásra sem sikerült sem 4k demókat, sem filmeket lejátszani, (van amit egyáltalán nem indít el, van amit erősen szaggatva, laggolva) megpróbáltam HDD behelyezése után, lokálisan lejátszani. A jelenség ugyanúgy fennmaradt, tehát ezzel kiszűrtem a hálózat esetleges tökéletlenségeit.
Arra már rájöttem, hogy az új kódolású (HECV) fájlokat egyáltalán nem támogatja. Erre nem is várható szoftveres frissítésben megoldás?
Aztán az eltelt kb. 20 napos használat során észleltem, hogy nem csak 4k, hanem FullHD és 720p-s videók lejátszásánál is jelentkezik lagg, kb. 10-20sec-es intervallummal. Ez nem annyira számottevő, de mivel már figyelem, hosszú távon zavaró és idegesítő, hogy nem tökéletes. Éppen amiért vettem, 4k fájlok lejátszása, arra nem használható a készülék. Ha csak beállítási probléma, valaki segítsen legyen szíves, mert kettévágom.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest