Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Angeldust999

csendes tag

Sziasztok!
    Kb. 3 hete "bevásároltam" egy ZAPPITI PLAYER 4K DUO-t és a hosszas próbálgatások, 4k tesztvideók sikertelen lejátszása miatt kérném segítségeteket.
    Amolyan "mindenes" lejátszóként állna csatasorba a rendszeremben NAS-ról Gbites routeren, vezetékes hálózaton keresztül.
    Miután sokszori próbálkozásra sem sikerült sem 4k demókat, sem filmeket lejátszani, (van amit egyáltalán nem indít el, van amit erősen szaggatva, laggolva) megpróbáltam HDD behelyezése után, lokálisan lejátszani. A jelenség ugyanúgy fennmaradt, tehát ezzel kiszűrtem a hálózat esetleges tökéletlenségeit.
    Arra már rájöttem, hogy az új kódolású (HECV) fájlokat egyáltalán nem támogatja. Erre nem is várható szoftveres frissítésben megoldás?
    Aztán az eltelt kb. 20 napos használat során észleltem, hogy nem csak 4k, hanem FullHD és 720p-s videók lejátszásánál is jelentkezik lagg, kb. 10-20sec-es intervallummal. Ez nem annyira számottevő, de mivel már figyelem, hosszú távon zavaró és idegesítő, hogy nem tökéletes. Éppen amiért vettem, 4k fájlok lejátszása, arra nem használható a készülék. Ha csak beállítási probléma, valaki segítsen legyen szíves, mert kettévágom. :) Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák