Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
superxaba
tag
Én vagyok az ezredik (azaz 1.000-ik), én vagyok az ezrediiiiik...

Kérem a jutalmat, kérem a jutalmaaaaaat!!!! -
superxaba
tag
Láttátok már: Kigyütt az új NewAge firmware: [link]
-
superxaba
tag
NAGY BAJ VAAAAAN!
Sz@rakodik a Yamadám:
DivX-et nem hajlandó lejátszani, sem CD-ről, sem DVD-RW-ről! Próbáltam többféle-fajtát is, de mindig ugyanaz a kórkép: nem játssza le a hangot és a képlejátszás is lefagyik 10–15 másodperc után. A játékos is lefagyik, csak az előlapi Eject gombra reagál, se Stop, se semmi egyéb a távcsiról.
Eredeti DVD-t pikk-pakk visz!
Nem volt semmi buhera rajta, 2005 augusztusban vettem.
Tudja valaki a gyógyírt Yamdaszegénykém bajára? -
Sianis
addikt
Akinek nem tetszik a felirat, annak készült egy Comic Sans-os verzió is, mérete konvergál NAV3 méretéhez...oldalomon kint van, ha valaki gondolja

-
Sianis
addikt
Akinek esetleg a mostani felirat is kicsi, annak készült egy verzió csúnyább fájlböngésző háttérrel, valószínű, hogy JPEG is forgatós stílusban fog csak menni, de a felirat mérete azonos a NAV3 nagy betűméretével.
Oldalalomon elérhető: [link] -
SAMYka
senior tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Szerintem várj egy kicsit mert most van ''holtpont''. Már mindenki várja a 6800-at, a 6700 mindenütt elfogyott.
-
Papa-Georgo
senior tag
Hellosztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem akarok túl sok pénzt ~20körül szeretnék áldozni DVD lejátszóra, és erről már sok jót hallottam.
Tényleg ajánljűtok, vagy tudto kmást mondani, esetleg ebből újabb típust, nem vagyok otthon témában, olyan érdekelne, ami nagyjából mindent visz, és lehet frissítgetni, meg minden klafa.
-
Matt-OPT
aktív tag
Hol tudok venni Yamada 6700-ast a legolcsóbban?
-
Chris'o75
tag
Szasztok!!
Kérdésem lenne skacok!!
Haversrác elnézte és a 6700 helyett 6200-ast vett!
Sajnos ennek a chipset-je nem azonos a 6700-al így a NA FW-k nem kompatibilisek!!
A 6200-as nem játszik le DVD Rip-et!
Erre esetleg nem tudtok valami megoldást?
Talán valami progi amivel még tovább alakítom?
Sima avi,xvid,divx stb-t simán játszik!!
Köszi előre is!! -
Calogero
addikt
Az erő legyen minden 6700 tulajjal

-
Calogero
addikt
Miért ne menne fel, nem a fw-el van a baj, hamem ennyira silány a Yamada (Chili) ujabb szériája.
Kábelel biztos hogy fel megy, nálam cd-ről is simán felment pedig az elmúl 2 napban többször is frissítettem a lejátszót
kipróbáltam mindet
NAv4 normal
NAv4 BigSub
Onnan vissza
NAv3B
majd
NAv4 Sianis Fekete
NAv4 Sianis kék
NAv4 Sianis Fekete
NAv3B
NAv4 Sianis Fekete
NAv4 Sianis szép hátteres -
Sianis
addikt
Hát ez sajnos megesik a késői verziókkal.

Nekem rengeteg ezt megelőző tesztverzió felment úgy, hogy gyári v1-re vissza majd valami ismeretlen verziószámú beta módosított NAV4-et tettem fel cd-ről. Pár kábeles kollága bátornak nevezett, hogy így nyomom, de jövőhéten elvileg lesz kábelem...
-
^Bundi^
őstag
nemrég vettem 1 ilyen szépséget minden oké is firmware 3b -s frissítése megtörpént..
1kérdés..a többször ÍRt CD-R eknél csa a legelső sávot (amit először ráírtam) látja..
ez igen nagy hiba nálam hiszen elég sok CD -m van amire minden filmet külön írtam
lehet ezen vhogy segíteni vagy ez ilyen és kész?
előre is thx
-
Rusy
tag
Sziasztok. Nem volna valakinek kábele Sződ környékén, egy behalt játékos újraélesztéséhez. Ha igen nagyon megköszönném, esetleg fizetnék is érte.
-
Calogero
addikt
Nagyon szép lett az új fw gratula hozzá.
Megjegyzés:
Csak nálam nem lehet a file nevek körvonal színét változtatni?
(A feliratnál még nem néztem meg)
Képnézegetés a program gomb segítségével megjavul.
Az Nav4 Readmejében ezt olvastam
+ NINCS alapértelmezett képváltási effektus a vetítésnél
Nem lehetne ide valamit beállítani és akkor működne alapból is a képnézegetés?
(bár nekem a mostani állapot is jó) -
Sianis
addikt
Módosított NAV4:
[link] -
Sianis
addikt
''SAMSUNG 109 CM-ES ( SP-43T8HP )Projectoros TV-mhez szeretnék vásárolni 6700as yamada lejátszót, érdemes-e projectoros tv-hez ilyen árkategóriás lejátszót vennem?...Mert az igazság az, hogy jelenleg nincs keretem drágább dvd-lejátszóra, meg amúgyis kb heti 1x néznénk rajta dvd-t.
''
Válaszom igen, érdemes...
''A hang 5.1 genius fadobozosról szólna, ami a szgéphez van kötve, s a dvd lejátszó analóg kimenetet kötném rá a hangrendszerre. Megfelelő lenne szerintetek az összhatás?''
Nekem is ilyenből szól, eddig még senki nem panaszkodott.
Amúgy kezdő vagyok a firmware töltögetésben, s egy kis help kellene, ha esetleg szereznék egy ilyen lejátszót, mert másoktól csak jót hallottam róla , pl.: milyen eszközök kellenek a firmware frissítéshez?
Egy Yamada DVX-6700, egy számítógép Cd íróval, internet eléréssel és RAR tömörítővel, és egy CD-RW lemez.
Kezeli az ékezetes feliratokat a lejátszó?
Bizony ám, hogy kezeli!
S még egy uccsó kérdés, hogy a hangrendszer és a dvd-közé ugyebár rca-kábelekkel kell az analóg 5.1 hang átvitelére használni. számszerint 6db rca apa-apa kábeleke?.
Így van az kell neked!
-
djxp01
senior tag
SAMSUNG 109 CM-ES ( SP-43T8HP )Projectoros TV-mhez szeretnék vásárolni 6700as yamada lejátszót, érdemes-e projectoros tv-hez ilyen árkategóriás lejátszót vennem? Mennyire lenne jó a képe? A hang 5.1 genius fadobozosról szólna, ami a szgéphez van kötve, s a dvd lejátszó analóg kimenetet kötném rá a hangrendszerre. Megfelelő lenne szerintetek az összhatás? Mert az igazság az, hogy jelenleg nincs keretem drágább dvd-lejátszóra, meg amúgyis kb heti 1x néznénk rajta dvd-t.
Amúgy kezdő vagyok a firmware töltögetésben, s egy kis help kellene, ha esetleg szereznék egy ilyen lejátszót, mert másoktól csak jót hallottam róla
, pl.: milyen eszközök kellenek a firmware frissítéshez? Kezeli az ékezetes feliratokat a lejátszó? S még egy uccsó kérdés, hogy a hangrendszer és a dvd-közé ugyebár rca-kábelekkel kell az analóg 5.1 hang átvitelére használni. számszerint 6db rca apa-apa
kábeleke?.
Köszi előre a választ.

last last kérdés: merre lehet kapni jelenleg ezt a lejátszót ?
[Szerkesztve] -
kisho
senior tag
Itt tudsz kábelt rendelni egyik sráctól. #6060-as hozzászólás. Tudtommal 2500Ft+szállítási költségért adja. Nem egy mezei kábel, mert tartalmaz 1-2 plussz alkatrészt. (IC, kondenzátorok meg még fogalmam nincs mit) A PC soros portjára kell rádugni, a másik felét pedig a yamada paneljára. (természetesen ehhez le kell venni a fedelet) Szerencsére a kész kábelt nem kell sehova se forrasztani ezen lejátszó esetében.
[link] -
Geza26
senior tag
Köszönöm! Gondolom beírjátok ha lesz valami!

-
Geza26
senior tag
Valaki tud már valamit a 6800-ról?
-
eM'82
addikt
üdv.
én is nemrég vettem karácsonyra egy Yamit.
FW frissítést nem erőltetném... mivel vsz. ez is júniusi gyártású... (ezek haláloztak el tudmoásom szerint leggyakrabban)
mibe kerül egy kábeles megoldás?
csak összekötöm a Yamadát meg a szgépet, és megy is a dolog?
v. vannak vmi extra forrasztgatások is? -
Sianis
addikt
válasz
Calogero
üzenetére
Mint az írtam, elmosódási gondok vannak. Oka az, hogy Cd-ről van frisssítve és nem kábelről. Valamint az hogy a FileBroswer mérete kicsit el van csalva ( ezt most nem részletezném) , hogy beleférjen a fw-be. Nem annyira feltűnő, viszont a háttér tényleg szép lett, majd meglátjátok feleim.
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Vakera megdobott egy király kis fájlböngésző háttérrel. Este valahogy megosztom a dolgot, addig is türelem, amit tudni kell.
- Barbie effektus tovább kísért, nem tudunk mit kezdeni vele
- Fileböngésző stabil hátteret kapott
- JPEG funkció egyenlőre ismeretlen
- Betűk olyanok, amiket eddig is mondtam
kisho: Kaptam választ a hátteres problémára ---> Ez sajnos CD-s frissítésnél előforduló hiba. Nem tudni, hogy miért csinálja, kábellel feltöltve ugyanazt a Firm-et a hiba megszűnik. Tehát ez egy ismeretlen hiba, nem ismert a megoldása, mivel a Firm maga tökéletes, a Cd-s frissítés botlik meg valahol. Nekem most pl csak a jobb alsó sarokban van némi ''probléma'' , de ha megjön a kábelem, akkor megszűnik. Ezt tudom neked is tanácsolni, hogy valahogy told rá kábelllel és akkor nem lesz zavaró.
Este jelentkezem... -
ConBrian
csendes tag
Üdv!
Yamada DVX-6700-at lehet még valahol kapni, mert az összes üzlet amit hívtam azt mondta, elfogyott. A webáruházakban szintén. -
damem
csendes tag
sunplus ESS ES7020BD a chipje állitólag...
-
damem
csendes tag
talán használható a link:
http://rapidshare.de/files/10000746/aac-specifik_ci_.txt.html -
damem
csendes tag
Az AAC-s kérdésben utána néztem , és elvileg a Nero mp4 audio-ja (ami lehet m4a is) szabványos mpeg4 audio , és az AAC is általában betartja ezt a szabványt . Tehát olyan mp4-konténernek kéne nézni , ami nem tartalmaz videot . Lehet , hogy csak a fájlkiterjesztést kell bevenni a listába ? Nem szükséges extra info , csak tudja lejátszani....
kb 100kB.txt dokumentációt szedtem össze ...
hova tudnám feltenni , vagy elküldeni ?
Mert több DVD aac formátum anyagom van ....
A Chili-Yamada 7200-ról még nincs sok infó , főleg chip ? jól jön a kártya és USB ... -
Calogero
addikt
Összeszedtem magam és felraktam
Először fekete verziót próbáltam ki.
Utána a kéket.
Hát egy kicsit meglepődtem a hupikék háttér láttán. Mível elég sokat hallgatok rajta mp3-t így fehér felirat nem volt látható (számláló IdTag).
Csere vissza feketére
Most tesztelem....
Feliratos film..... OK (szép olvasható betük)
Képnézegetés....OK ( bár hiányolom az előnézet kikapcsolását NAv3 ki lehet kapcsolni)
Mp3..................OK ( ugráló csíkok újra megjelentek NAv3 be nem volt de nem zavar, gondolom ez is a RISCben van)
Audio................OK ( Ha film nézés után rószaszínre vált és audiónál is úgy marad, egy ki/be kapcs segít, újra fekete lesz a háttér)
Agyba főbe frissítettem a lejátszót nem kellet a V1, mondjunk én az első szériás cuccból vettem.
De azért pulzusom a plafont verte![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Főleg akkor amikor a párom elkezdett szórakozni.
Kivette a távirányítóból az elemet (amit én nem tudtam) és elkezdte frissítés közben nyomkodni a power és az eject gombot rajta. Birkózni kellett érte

Szép munka volt köszi
és bocsi a megjegyzéseket nem akarom becsmérelni a munkádat.
Frissítéseknél úgy látszik az erő velem volt![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/442.gif)
Nha mentem filmet nézni![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/356.gif)
-
Sianis
addikt
He-he!
Gyorsak az események, van egy fekete hátteres és egy kék hátteres verzió is...
A feketénél kell állítani frissítés után betűszínt, a kéknél azonnal olvashatóak lesznek...remélhetőleg.
[link] -
Sianis
addikt
válasz
Calogero
üzenetére
Nos itt van akkor a várva várt!

[link]
Először nyomj a Free-re, majd vár ki hogy alul leteljen az iső, azután 3 betűt be kell írni amit színesen mutat, és Start Download.
Sajnos csak ezt találtam rövid idő alatt, remélem, hogy azért menni fog!
Hogyha meglesz a kék hátteres, akkor kissebb lesz a dolog, de mivel mér feltöltötte nem tömörítem be, bocs, hogy 50 MB... -
Sianis
addikt
Egy kis hely kéne még. Mondjuk úgy 5 KB

A mostani verzióban be van csapva a gép, kicsi méretű háttér és fileböngésző van, ezért tűnik úgy, mintha be lennél rúgva....
Viszont a gép sem hülye, kicsit megkattan tőle, ezért jön elő a barbie effektus. Én a fileböngészőnek adtam egy rendes hátteret, ezért lett megpucolva a karakterkészlet, hogy beleférjen, ettől működik a jpeg nézegetés is.
Még egy kis kiegészítés...most éppen fekete a fileböngésző háttere, ezért át kell állítani fehérre a betűméretet, hogy lássunk valamit...de fogok csinálni mondjuk egy kéket, hogy ne legyen ilyen gond, ezt még szerintem ma megcsinálom.
RISC-et kell cserélni ez nem kérdés... -
Calogero
addikt
Én biztos fel fogom tenni, úgysem váltok chaptert össze vissza a dvd-t film nézés közben, ha meg valamiról lemaradtam akkor ott van a tekerés ,az működik (igaz eleinte megbolondult, ha hátra akartam előre sikerült neki, de reset to default után csináltam egy power OFF/On-t és helyre jött az esze).
A barbie efektus is kibírható.
Csak szerzek/csináltatok kábelt, mert az ördög soha nem alszik, és itt a keleti régióba nincs sok kábeles. -
Sianis
addikt
válasz
Calogero
üzenetére
Ez bizots, hogy nem javult meg, ez 1000%
Viszont megtudtam, hogy miért nagyobb ez a firm a másiktól:
+ XviD Packed Bitstream (formátum) lejátszás támogatása
+ Nero Digital (formátum) lejátszás támogatása (azaz MP4, M4V kiterjesztésû videók, stb.)
+ OGG, OGM (hang- és videófájlok támogatása)
+ Mpeg4 felirat-típusok megjelenítésének támogatása: srt smi ssa ass sub txt (kiterjesztésûek)
+ VobSub feliratok támogatása (ifo+idx+sub), DivX beágyazott feliratok támogatása (XSUB)
+ Nincs NTSC sub hiba (NTSC kódolású filmeknél nem ''késik'' a sub-os felirat)
+ rossz kiterjesztéssel elnevezett felirat nem probléma (pl: SRT feliratfájl SUB kiterjesztéssel elnevezve)
Ennyivel tud többet mint a gyári RISC-től. Szerintem, ha valahogy kikerülne belőle a Nero Digital-os dolog, akkor lenne elég hely, nem tudom, hogy ez a dolog mennyire elterjedt most a tömörítések területén, szerintem a DivX és Xvid még mindíg viszi a prímet.
NA ígérte, hogy majd egy kissebb RISC-re megpróbálja rátenni a támogatásokat, mert pl v1 RISC-e elég kicsi, reméljük a legjobbakat, addig is remélem, hogy ez a rózsa effektus senkit nem riaszt el az eddigi legjobb FIRM-től. -
Sianis
addikt
Ami új:
- Betűkészletek megritkítva
- Avi felirat kicserélve, olvasható méretet kapott
- Fileböngésző kapott egy stabil hátteret
- JPEG nézegetés rendesen üzemel
Ami maradt:
- 8032 , RISC rész
- Rózsaszín háttér bug ( DVD filmet leállítod és előjön)
- DVD tekerés hiba
Sokat kell még tanulnom, hogy én is tudjak RISC-et és 8032-t heggeszteni, de szerintem NA is megfogja oldalni, hogy kissebb legyen, ergo több betűméret, skin...reménykedhetünk, de addig is használjátok egészséggel ezt a verziót is... -
Sianis
addikt
No emberek! Úgy tűnik, hogy készen van, eddig csak olyan üzenetet kaptam, hogy működik...
Feltöltöm egy idegilenes helyre.
- Amit kérek, hogy mindenki csak és kizárólag saját felelősségére tegye fel. Én nem vállalok semmilyen garanciavesztés miatt keletkezett anyagi kárt.
- Először frissítseteg eredeti V1-esre, a bátrabbak azonnal rátehetik.
Hamarosan jön a link is, csak nem egyszerű feltölteni... -
damem
csendes tag
ilyen mp4-es filmek a www.archive.org-on bőven vannak...
mellesleg ez egy jogdijvonzat nélküli médiák tárháza... -
damem
csendes tag
Különös kérdésem lenne :
Az mp4 támogatás nemcsak a Nero által létrehozott , hanem más mp4 video+audio fájl-ra is vonatkozik , ''ftypmp42...mp42iso'', ''ftypiso...mp41'' bejegyzésüekre is ?
Ezenkivül a kérdés még : az mp4 audio része és az AAC-mpeg4 kódolás között nagy a különbség ?
AAC lejátszás egyáltalán megoldható-e?
-
Sianis
addikt
Sikerült beszélni new age-el, kirakja majd az oldalára a firm-et, majd tessék figyelni, hogy mikor...

-
Sianis
addikt
Nagyon a maxon van most is járatva a cuccos.
Egyenlőre nem találom, hogyan kéne editálni az ikonokat, mert azok is font formátumban vannak, viszont nem tudom, hogy mivel lehetne editálni...de a gyári 32 Kb-hoz képest ez a 17 is elég végleges méretűnek tűnik, sokat nem tudok belőle hozni így se- úgy se.
Viszont annyit elértem, hogy a JPEG nézés megy, és a felirat méret is olvasható. Még folyik a fontkészlet teljességének tesztelés alatt van, de bíztató, hogy működik szépen...
Írtam new age-nek, egyrészt, hogy hogyan lehetne rendes háttérképet, rózsa effektus nélkül, ez talán megoldható lenne, ha a háttérkép is a böngésző képére lenne portolva mivel így nem kéne 2 helyre betölteni, egyszerűen csak a cím lenne normális, kérdés, hogy ennyire piszkálható-e a firm, bár ez nagyon kétséges, ezt már ő tudja. -
Sianis
addikt
Nos!
A legelső teszteredmény:
- JPEG böngészű tökéletesen üzemel
- feliratozás mérete rendben
- karakterszett tesztelése folyamatban...
- rózsaszín háttér effektus még megvan
A rózsaszín háttér kiküszöböléséhez az kell, hogy az ikonokat valamennyire kicsinyíteni az ikonokat, és kb. +6-7-8 KB helyet kreálni neki, hogy be lehessen tenni egy rendes méretű hátteret. Ez nagyon macera, szóval egy kis türelmetek kérem, meg nem is biztos, hogy kivitelezhető a kívánt hely előcsalogatása.
Nem nyílvánítom 100%-ig stabilnak a fw-t, aki úgy gondolja, hogy megpróbálkozik vele, annak adok egy linket. Stabilitásról annyit, hogy létfontosságú dolgokhoz nem nyúltam, egy tesztelő srác máűr most kiadná, de én még várok vele egy kicsit.
-
Sianis
addikt
válasz
Calogero
üzenetére
Szia!
Úgy tűnik sikerül összerakni a betűkészletet, most tesztelik ketten is. Nem mondom, hogy lazán, de belefért a 1 MB-ba, úgy, hogy a hátteret feketére sikerült belőni, remélhetőleg nem lesz tapasztalható a rózsaszínbe váltás, és talán a jpeg megjelenítés is megjavul, valamint a betűméret is olvashatóbbá válik ( NA v3 közép), a nagy betűméret nem fog menni, bár ha nagyon kell akkor talán, viszont szerintem többségnek a közép is megfelel majd. -
Geza26
senior tag
Hello!
Szeretnék vásárolni dvd lejátszót! A yamada 6700-at néztem ki, de most olvasom, hogy lesz 6800! Mikor fog kijönni a 6800? Érdemes rá várni? Esetleg tudja valaki, hogy milyen újítások lesznek? Köszönöm! -
Calogero
addikt
Mint 6700 tulaj reménykedek az 1 Mb-os flashbe, de mint leendő 6800 tulaj bízom benne hogy 2 mega lesz a flash mérete.
Yamada-éknál ezt nem lehet tudni. Eddig 3 Yamada lejátszóm volt.
Yamada 6600 v1 8MB RAM 2MB Flash (ez Indiánnak képzelte magát és füst jeleket adott)
Yamada 6600 v2 4MB RAM 2MB Flash (ezt kapta a másik helyet gariba, a kevés ram miatt mp3-kat és az ilyen hangú filmeket nem kezelte jól, ''csuklott'' a lejátszó)
Ezt a lejátszót+15 db DVD-t odaadtam egy gyerekkórháznak ahol rákos gyereket gyógyitanak. DVD nézésre tökéletes.
Yamada 6700 8MB RAM 1 MB Flash (mostani lejátszóm)
Yamada 6800 ? MB RAM ? MB Flash (vajon most melyiken fognak sporólni?
)
A hangért Yamada 8700 5.1-es szet a felelős. -
Sianis
addikt
válasz
Calogero
üzenetére
- New Age azt mondta, ha lesz ideje, akkor megpróbálja a V1-es RISC-et belerakni, az elég kicsit, és jól játsza a DVD-t, meg várja, hogy hátha 6800-ba is 1 MB-os flash lesz, és annak a RISC-e is jól használható lesz.
- Igen, biztos közrejátszik most, hogy karácsonyra sürgette mindenki, de hát most ez van, new age egy idejig nem foglalkozik vele, szóval most át kell venni egy kicsit a dolgot, de nem tudom mi a fene van nem megy ez a fontcsere olyan jó, csak nem tudom, hogy miért, remélem new age megírja, hogy mi a fene van vele... -
Calogero
addikt
A kiadás lett elkapkodva.
New Age nem szokott még ennyi buggal sem fw-t kiadni. Most se akarta kiadni még csak mindenki sírt másik fórumon, hogy karácsonyra ezt vett xy-nak legyen má.....
kicsit több idő kellett volna tesztelésre.
Mert lássuk be nem volt égetően sűrgős az új fw, mert pár segéd program használata mellett szinte minden filmet meg lehett nézni a NAv3-al is.
A esetén SUB -> SRT max 2 perc
B esetén PBs kiszedéses max 5 perc. -
Sianis
addikt
Annyival jár, hogy nem jelenik meg, legalábbis remélem, hogy nem ír ki semmi hülyeséget...
- Az első változat rossz lett, a tesztelő srác azt mondja, hogy elmosódnak a feliratok. Ezt az okozhatja, hogy a FontCreator-ban van old és new kompatibilis font készítés, az MTKReMaker pedig OLD-ra adja vissza szépen a fontokat, new-ra elmossa. Lehet, hogy az elmosott jelenik meg rendesen a képernyőn, ezt egyenlőre nem tudni, de elválik hamarosan.
- Fájlböngészőnél éppen most vagyunk rajta, hogy benne legyen egy fekete háttér, semmi több, ennél jobbat nem tudunk belerakni, hiszen a karakterkészletek már így is porzanak, csak kockáztatott kiürítéssel lehetne még valamit csökkenteni rajtuk.
- Ha a mostani font sem lesz jó, akkor írok new age-nek, hogy tanítson meg használni a programját
Készítettem 1-1 képet, hogy mi van benne eredetileg, és mi lesz kihagyva most...
Eredeti karakterkészlet:
[link]
Módosított karakterkészlet
[link] -
fer
őstag
Gyerekek miféle elkapkodásról beszéltek, a v4 nagyon is szuper firm lett, az az egy problema, hogy nem lép vissza DVD filmeknél az elözö track-re, csak e jelenleg játszott elejére az eltörpül az mellett, hogy mennyi minden ki lett javítva benne! Mellesleg ott vannak még a számgombok azokkal is lehet track-et választani illetve visszalépni az elözöre! Na meg az, hogy milyen ''fapados'' a kinézete. Olvastam sokaknak az nem jött be, de hát film nézéskor nem a menüt bámuljuk, hanem a filmet!
-
Calogero
addikt
Közben úgy tűnik, hogy egy stabil bár statikus fekete háttérképet sikerül majd beltenni.
Ez azt jelenti hogy a File Browsernél eltünik az elmosott kékség?
Ha nem szerinted az megoldható az is fekete legyen?
Erre gondoltam
[link]
Fekete háttér
Kijelölő sáv az maradhat sárga
File név szine már most is állítható -
Calogero
addikt
Én most egyenlőre visszatettem a NAv3B-t (DVD lejátszás hibák miatt)
Én már elég sok NA fw használtam, New Age nem az a srác aki feladná. Biztos hogy ki fogja javítani. Szerintem Január közepén már lesz működőképes NAv4
A képnézegetés most is működik, pár hozzászóllással lentebb/fentebb már leírtam. Ma egésznap fotó cdket nézegetett a gyerek és nem volt gond, csak az elején kell trüközni. -
Sianis
addikt
Közben úgy tűnik, hogy egy stabil bár statikus fekete háttérképet sikerül majd beltenni. Lehet, hogy ezzel a képnéző funkció is megjavul, de ezt még meglátjuk. Viszont ahhoz, hogy ez lehetséges legyen, nagyon erősen meg kell szabdalni a karakterkészletet, ami azzal jár, hogy pár igen speciális karakter nem fog megjelenni, ez szerintem a feliratok 1%-t, ha érti majd, viszont a maximumot próbáljuk kihozni a fw-ből, tehát ha összejön, és new age is tud szerezni egy visszafelé is tekerő DVD risc részt, akkor szerintem vége lesz a fejlesztéseknek, mivel enél többet már nem lehet besulykolni ebbe a játékosba.
Csak adja Isten, hogy New Age-nek még legyen kedve kijavítani a DVD lejátszást, mert tegnap azt mondta nekem, hogy egy időre most keményen hanyagolja majd a Yami fejlesztését, remélem, hogy ez csak egy trükk, hogy csendben elvonulva nagy művét befejeze.
-
Sianis
addikt
válasz
Calogero
üzenetére
Nem tettem még fel, várom, hogy egy kábellel rendelkező feltegye kipróbálni. Az a gond, hogy felénk nincsen senkinek sem kábele, így nem akarok kockáztatni. Szóltam egyik srácnak, hogyha neki van kábele, akkor vevő lennék rá, egyenlőre várom a válaszát.
A betűtípus, méret, tökéletesen egyezik a NAv3-ban lévő középsővel.
Közben elkészültem, aki akarja saját felelősségre kipróbálhatja.
[link]
Semmi nem lett kicserélve, csak a betűtípus. Ha kapnék kábelről visszajelzést, már rátettem volna, de így nem merem, ha működni fog, legközelebb már nem lesz ilyen gond... -
Sianis
addikt
Egy jó hír!
Csináltam egy módosított betűverziót, kiszedtem a felesleges karaktereket a kódtáblából, így igaz, hogy pl német vagy orosz felirat nem fog menni, de angol és magyar igen. Felnagyítottam a betűméretet jóval a mostani BIGSUB fölé, és még így is 1 KB-al alatta vagyok méretben, tehát valószínű, hogy ilyen megoldással lesz nagyobb betűméret.
Írtam egy levelet New Age-nek, egyenlőre várom a válaszát. -
Sianis
addikt
-
Calogero
addikt
kicsit nyomkodtam a lejátszót
Képnézegetés NAv4 BIGSUB fw esetén
CD/DVD berak amin a kép van
Kiválasztott kép betölt
Forgatás (ekkor megjelenik a kép)
A távirányitón ''Program'' gombbal be kell állítani a lapozás módját (átmenet)
Így működik a Slide Show, valamint egyessével is lehet léptetni a képeket (előre-hátra)
Ha a lapozás módja (átmenet) ''nincs''re van állítva akkor van gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)