- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Na meglett a DVD-rendszer és ez mellett döntöttünk: Bővebben: link Amit eltudok mondani iszonyatosan szép hangzása van és nagyon szól.
-
bnorci71
addikt
-
Tangerine
senior tag
Úgy néz ki én is vettem egy ilyen kütyüt, azaz azt hiszem ilyet vettem az e-boltban.
Egyvalamit nem értek, Yamadaként vettem, de az van ráírva a dobozára, hogy ''Chili'' Powered by Yamada. A készülék is úgy néz ki mint itt Bővebben: link csak a Yamada helyett Chili van ráírva. Ha bekapcsolom, akkor viszont Yamada-ként jelentkezik be. Most akkor ez Chili vagy Yamada? Rá merjem tölteni a Yamada firmware frissítését? -
Sancii
csendes tag
T. dvx-6700 tulajok, gondoltam megosztom veletek örömömet, sikerült gyártanom egy müködő flashelő kábel a cucchoz, tehát, frissítsetek ti is bátran, ha valakinek firmware problémája akad az keressen bátran engemet.
Elméletileg működik minden MTK chipes cuccal is. -
Petyka3
aktív tag
Itt:Bővebben: link
De ha idemész: Bővebben: link többet is megtudhatsz az esetlegesen kiválasztott ketyeréről.
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
De ha Bővebben: link én ilyen hangfalrendszert szeretnék akkor nincs szükségem 5.1-es kimenettel rendelkező DVD lejátszóra mivel ez dekódolja a DTS-t is. Vagy talán tévedek?
-
Petyka3
aktív tag
Amit kinéztél elméletileg van benne dts+dd dekóder.Aktív-dekóder nélküli- hangfalszettel szólni fog.Azért én azt a dts dekódert kipróbálnám a helyedben,hogy nehogy csak 2 csatornán szóljon...Elképzelésem sincsen,miért tudja a pana ilyen olcsón adni a dekóderes lejátszóját-hacsak nem azért,mert az új formátumok miatt szórja ki a kifutó tipusokat.
-
bnorci71
addikt
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az ''átlag'' DVD fílmeknek elég a DTS+Dolby Digital ugye?
Szerintem aminv an térhatású hang azon 5.1 mindig van DTS meg extra de a bizt másolatokról is le szokták hagyni
Jah és akkor ha van a lejátszón 5.1-es dekóder akkor Pl az én Jazz J9929-es hangfalcuccom is szólna 5.1-be ugye?
szerintem igen
a hangfalhoz nem tudok érdemben nyilatkozni abba nem vagyok otthon én péntekre várom a Geniusom de az 27E huf gondolom te komolyabbat akarsz
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
válasz
bnorci71 #584 üzenetére
Értem, elolvasom mindenképp. Egy olyan kérdésem lenne, hogy az ''átlag'' DVD fílmeknek elég a DTS+Dolby Digital ugye? Nem kell vagy 5 fajtát tudnia.
Én idáig DVD filmbe DTS+Dolby Digital hangzással találkoztam. Jah és akkor ha van a lejátszón 5.1-es dekóder akkor Pl az én Jazz J9929-es hangfalcuccom is szólna 5.1-be ugye? Jah még valami ilyen 5.1-es hangfalrendszert hol lehet kapni valami komolyabbat? Mer néztem ha hazi-mozi.hu-n ha erősítővel venném akkor kb 200E-be kerülne az meg nagyon sok.
[Szerkesztve] -
bnorci71
addikt
Hali
A dvd játékos beépített dekoderétől függ milyen hang formátumokat támogat ha van benne dekoder akkor az 5,1hangot mindig támogatja, a DTS formátumot vagy igen vagy nem /amit te kinéztél az támogatja a DTS-t is/ tehát elég hozzá egy dekoder nélküli aktiv hangcucc
Ha a dvd játékos nem rendelkezik dekoderrel akkor kell ezt a feladatott a hangcuccnak elvégezni
Ajánlom vásárlás előtt ezen oldal /pdf doksi/ 8-oldaltól elolvasását
Bővebben: link
ha valamit érthetetlenül irtam azoldal elolvasása szerintem érthetővé teszi
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
Hali. Nem találtam olyan topicot ahol meg tudnám kérdezni amit szeretnék szal itt teszem meg.
Tehát DVD lejátszó vásárlása előtt állok és valaki mondja el ha a DVD lejátszón van 5.1-es kimenet akkor én veszek egy sima 5.1-es hangfalrendszert amihez csak erősítő van akkor az fog szólni rendesen 5.1-be meg DTS-be? Itt jön az ellentetje ha nincs rajta 5.1 csak analóg és nem támogatja a DTS-t akkor nekem olyan hangfalrendszert kell vennem hozzá amihez DTS dekóder is van ugye? Amúgy én Bővebben: link ezt néztem ki 32K-ért már kapni és ebbe 5.1 DTS+ Dolby Digital dekóder van.
-
bnorci71
addikt
vagy pl itt miskolcon véletlen találtam én meg ebolt-ból rendeltem áááááááááááá
Bővebben: link -
Petyka3
aktív tag
Pl.Innen: Bővebben: link
-
gyga
senior tag
skacok. nem tudja valaki hogy borsodban hol találok 6700-as palyát? meszebbről nem akarok vásárolni.
-
bnorci71
addikt
hali
na ma felraktam NAv3b-t simán ment
eddig nem írta senki lehet csak nálam volt ilyen de eredeti fw NA fw-vel is a következőt tapasztaltam: a tv képen megjelenő ikonok /gyors tekerés ,kiválasztott nyelv stb/ csak dvd lejátszáskor látszódtak divx-nél nem ezen az segített hogy a bemeneti módot av-ról rgb-re állítottam és igy még a képminőség is jobb
Amit eddig beleltettem dvd-cd lemezt mindent megevettegy két film feliratával van csak gond de az valószínü csak újra kell szerkeszteni a direktsub-bal
szerintem jó döntés volt ez a játékos -
Tangerine
senior tag
Szerintetek melyik jobb, ez a 6700-as, vagy az újabb 6500x ?
Kéne venni egyet anyóséknak, de nem tudom melyiket, és hol. Anyámak 6500x-et vettem jó fél éve, de nem volt eddig vele semmi gubanc.
Most viszont nem tudom hol vehetnék 6500x-et, mert ahogy néztem, a neten csak 6700-ast láttam árulni. -
<Adamsky>
nagyúr
Náluk Bővebben: link szokott lenni. Azt sajna nem tudom, hogy hétvégén nyitva vannak-e.
-
Rezuhu
aktív tag
Hi
Köszi a segítséget!
Bár nem jártam szerencsével, mert éppen kifogyott nekik -
meoindil
aktív tag
MagiCompot próbáld meg, az árlistájukban szerepel, de azért érdemes előtte telefonon érdeklődni. Szerintem.
Rezuhu
aktív tag
Hello Mindenki!
Valaki meg tudná mondani, hogy ma, szombaton, Pesten melyik hagyományos /nem neten rendelős/ üzletben tudnék venni egy 6700-est?
Előre is köszi -
bnorci71
addikt
na megjött mostmár én is a 6700 tulajok népes táborát bővítem
a genius 5.1 viszont csak 1-2 hét mulva lesz meg
-
SAMYka
senior tag
Jut eszembe: ha már hamarosan vásárolni kell az a kérdés áll fent, hogy hol tegyem meg. Ezt a gyöngyszemet felénk nem lehet kapni tehát a megoldás futár. Honan ajánlanátok?
Bővebben: link Ehez mit szólnátok?
[Szerkesztve] -
SAMYka
senior tag
Ha minden jól megy akkor egy ilyen játékos tulajdonosa leszek én is hamarosan. De nem akarom elkiabálni ezért ezt is csak halkan mondtam
-
picilaji
csendes tag
Hello!
Találkozott már vki azzal a problémával hogy a hátsó és a center hangszórók nem szólnak? Már a játékosból sem jön semmi elvileg mert fejhallgatóval próbáltam.
Kell/lehet állítani vmit a setupjában? plz help THX -
kisho
senior tag
A feliratoknál stimmelnie kell a kiterjesztésnek, azaz a SUB formátumú feliratnak a kiterjesztése is az kell hogy legyen, SRT esetében szintén. Esetleg próbáld megnyitni subtitle workshoppal és újra elmenteni subrip formátumba. Ha nem frissítettél a lejátszón firmwaret akkor valószínűleg V1-es firmed van. A New Age firmek kiírják a menübe a verziószámot.
szerk.: az, hogy milyen kéne már jópárszor ki lett tárgyalva ebben a topicban.
[Szerkesztve] -
t1
veterán
Hali!
Nekem is van Yamada dvx 6700-es lejátszom és lenne egy két kérdésem:
Vannak olyan filmek (Mr. és Mrs. Smith; Fehérzaj; F4) nem jácca hozzá a feliratot
pedig kipróbáltam a srt-be és sub ba is... Mi lehet a gond??
Meg néha amikor bekapcsolom beszokott fagyni (simán megnyomom a készüléken az opent és írja hogy opening de nem csinál semmit) mi lehet a gond?
Honnét tudhatom meg mien firmware van rajta? és mien kéne hozzá?
[Szerkesztve] -
bnorci71
addikt
Hali
Közeljövőbe beruháznék egy ilyen játékosba+Genius HT 5.1-be az érdekelne, hogy a két készölék távirányitói nem akadnak e egymással illetve thomson tv-vel /tip: 28dp42e 72cm 100Hz 3éves tipus/ -
kisho
senior tag
Ha van kedve (és hozzáértése) valakinek a weblapszerkesztéshez, szerintem összedobhatnánk, egy a lejátszó számára dedikált honlapot. Ilyesmire gondoltam: Bővebben: link. Én sajnos nem értek annyira (szinte semennyire) az ilyesmihez, de az oldalra töltendő anyagok nagy részében (firmwarek, doksik, faq-k, stb...) tudnék segíteni.
-
avap
csendes tag
Még lenne egy kérdésem, lehet hogy butaság de még kezdő vagyok!Hogyan kell beállítani az alap beállításat frsissités előtt ''Reset to defaults''?Hol van ez az opció, vagy mit kell csinálnom a játékossal?
-
AlBundy
aktív tag
#2097-es hozzászólásban található kollégát keresd, a postban minden le van írva részletesen.
kisho
senior tag
Itt nem tudom, van-e valakinek, de ezen a fórumon több emberkének is van: Bővebben: link
-
avap
csendes tag
Köszi! Még az lenne a kérdésem honnan tudnék szerezni egy ''újraélesztő'' kábelt?
-
avap
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem egy vadi új 6700-re fel lehet e rakni a New Age V3B firmwaret? -
dzsbp
csendes tag
Nna, tegnap este vettem mínuszos újraírhatót, azt szerette... az is Tdk.
Mondjuk nem volt sok időm vacakolni vele, mert elvitte az időt a hangfalakkal vacakolás..
Szóval csak egy divx-es filmet írtam ki, így nem írtam teljesen tele a lemezt, ezzel egyelőre jó. Kipróbálom, hogy mi van, ha teleírom. Meg még próbálkozok más beállításokkal is írni.
A másik, a Genius-os kérdésem is megoldódott. Addig állítgattam a 3D hangzás beállításokat, és addig kábeleztem, míg jó nem lett. Mondjuk szerintem bug-os a NA 2a, mert egy párszor nem úgy adta vissza a hangszórók beállítása menüt, mint kellett volna...:// Mindegy, a lényeg, hogy szépen szól, és remélhetőleg így is marad.. -
dzsbp
csendes tag
He-he..
Azért annál trükkösebb voltam, mint hogy egy lemezen múljon minden..
Próbáltam Tdk-t, Sony-t, és FujiFilm-et is...
Boltban ugyanolyan Sony-t raktak be, azzal ment...
Veszek ma este egy mínuszos rw-t, aztán kipróbálom, hogy hogyan szereti a kicsike...
Lassabban írni?..:/
Megpróbálom majd azt is, köszi! -
dzsbp
csendes tag
Én is DAO-ban írom, lezárom, nem multisession...://
Azt hittem, más is találkozott már ezzel a hibával...
De ezek szerint nem kell számítanom rá, hogy ha valakitől kapok mínuszos lemezt, nem fogja lejátszani, mert csak nálam van gond...
Már csak arra kell rájönnöm, hogy mi...
Nero Burning Rom-ot használok, alap beállítással, és egy Samsung TS-H552B-vel karcolok...
Oké, azért köszi a segítséget!!..
Geniusos kérdésemmel kapcsolatban ötlet?..
[Szerkesztve] -
dzsbp
csendes tag
Az üzletben (ahol vettem, és ahova később visszavittem) kipróbálták az általam írt mínuszos dvd-t origi yama 6700-esen v1-el, nem ment, aztán felrakta rá a srác a NAv3a-t, azzal sem ment. Más dvd-player meg lejátssza a mínuszos dvd-imet...
Mivel írsz? Vagy milyen beállítással? Arra gondoltam, veszek egy mínuszos rw-t is, aztán addig próbálom, míg jó nem lesz...:// -
dzsbp
csendes tag
Új játékos vagyok
, és amennyire tudtam, átolvastam a több, mint 500 hozzászólást...
Viszont nem találtam a két égető problémámra választ.. hátha tudtok segíteni..
- szóval az első, hogy a pluszos DVD-ket szépen játssza a játékosom, de a mínuszosokat nem...Kipróbáltuk a szervízben, ott (nyilván) más íróval írt mínuszost szépen vitte. Viszont amit én írtam, és nem vitte a yami, azt vitte a húgom Pandája símán. Mi lehet a gond, hogyan kellene megírni a mínuszost?..
(Kicsit bosszantó azért, mert a filmjeim fele ebben van.. szg-en meg megy símán..)
- másik gondom, hogy Genius 5.1 HT-m van, és akármit csinálok, a basszus nem szólal meg Divx (Xvid) alatt.....Gyári film DVD-t nézve a Dolby-nál viszont szépen szól. Hogyan kell beállítani, hogy tömörített filmnél is legyen mély hang?
Vagy az lenne a megoldás, amit Sianis írt le 523-as hozzászólásban?...
Előre is köszi a válaszokat!!..
Ui.: Ja, NewAge v2a van rajta...
[Szerkesztve] -
vili13
őstag
Sziasztok!
Hogy kell kiírni DVD-re egy 2GB-nál nagyobb mpeg fájlt, hogy rendesen lejátssza a 6700 (gyári fw.-vel)?
A probléma az, hogy a Nero 2GB-nál nagyobbat csak UDF-ben hajlandó írni (ebben akár igaza is lehet), viszont a Yamada ebből lejátszik 1GB-ot, és leáll... Van erre értelmesebb megoldás az mpeg feldarabolásánál, esetleg megoldja ezt egy fw. frissítés? -
Calogero
addikt
-
Vukocska
tag
válasz
kíváncsi #532 üzenetére
Mindenkeppen 6700
MX-105 nem eppen tamogatott fw ugyileg valamint nagyon keves embernek van.
6700+NewAge fele fw sokkal de sokkal jobb valasztas.
Bővebben: link
Hasonlitsd ossze a kettot
[Szerkesztve] -
kisho
senior tag
válasz
kíváncsi #530 üzenetére
Ezt találtam róla: Bővebben: link. Tényleges tapasztalata szerintem nem sok embernek van. A 6700-as yamadára semmiképp nincs keret? (az már legalább bizonyított)
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Bocs, hogy itt kérdezem de nem akartam topikot nyitni.
Holnap 9990 Ft lesz a yamada mx-105. Szerintetek megéri?
Ez lenne az Bővebben: link ajándékba lenne és kíváncsi vagyok rá mennyire jó.
Köszi előre is -
xtmod
senior tag
válasz
Calogero #527 üzenetére
nem túl sok, mondjuk nekem a fa jobban bejön. az előbbi hiba persze nem minden cd-nél van, most pl. az asszony meg a sógornőm néz egy filmet, ami csak sztereo, de ennél szol az összes. lehet, hogy csak ott jön elő, ahol túl sok az adatvesztés. pl. a nemo nyomában, 1 cd-s, ott zsennyeg, de a karib tenger kalózai, 2 cd-s. szól mindegyik. a kaptár2 ugyan 1 cd-s nálam, de jobb minőségű, mint a némo, és ennél is szól mind. a fene se ismeri ki.
-
Calogero
addikt
Nalam is hasonloan viselkedett a prologic a yami+genius parossal.
De megoldottam
Lecsereltem egy ilyenre: Bővebben: link
Most a Yami digitalis kimenetet hasznalom, igy van DTS hangom is. -
Sianis
addikt
Adj rá hangerőt! Nem fog hiányozni semmi hátulról!
Amúgy nem hiszem, hogy volna megoldás ligthban.
Amit tudok javasolni, és fog is működni. Veszel 2 db RCA elosztót( RCA -> 2 RCA). Ezeket bedugod a két frontoldali kimenetbe a YAMADA-n. Ezután veszel 4 db RCA kábelt. Kettőt bedugsz az egyik elosztóba, és egyik kébelt viszed az erősítő AC3 részén a megfelelő oldali front bemenetbe, a másikat pedig az erősítő 2 channeles részébe. Így nem kell dugdosni a hangot, viszont DivX-nél használod a 2 channes hnagzást, míg DVD-nél AC3-at és minden hangszóró mindíg szólni fog. Sok szerencsét, remélem, hogy ez az amire gondoltál. -
xtmod
senior tag
nekem is ilyen rendszerem van hozzá. meg lehet azt valahogy oldani, hogy a két hátsó hangfal is szóljon, mikor divx-et játszom le? most is szól valamennyire, de ez csak inkább ciripelés, zsennyegés
prologic 2 alatt, pro logic, és auto módban is ezt csinálja. van valami megoldás erre?
-
gabee jr
tag
Távirányító téma:
Valakinél hozzászólásában olvastam, hogy nagyon gyengén találja meg a játékos a távirányítójának hatósugát... Háát, van igaza. Nekem már olyan 3-4 m-ről csak akkor veszi a jelet, ha pontosan az arcárairányítom a kapcsolót. Ott is lenyomva fullra, a kis fekete gombot. Előtte Samsung DVD-m volt, ott a lejátszó volt buta viszont még Bivalyb asznádról is vette a jeleket..
Mindenki küszködik hasonló gondokkal ? -
Sianis
addikt
Ami nekem képi dolgoknál nagyon bevált:
-S-video a kimenet, ez bedugom egy általam kissé hackelt SCART átalakítóba, és ez megy be a TV-be. Tökéletes kép, semmi hiba.
- Hang anyag egy Genius Home Theatre...elég jól szól, a beállításokra is rájöttem, de ma kimérem a késleltetést is, hogy tökéletes legyen a hangzás. -
Calogero
addikt
En is a ''B''-t hasznalom a 6700-en mar lassan 3-4 honapja, nem lesz vele gondod az tuti.
Az ''A'' a kevert fw, azzal szotak gondok lenni (stand by bug).
Ha sokaig stand by ba van a gep nem biztos hogy ujra be lehet kapcsolni.
Ezert inkabb a ''B''-t valasztottam es inkabb kiszedem a filmekbol a PB-t. -
Sianis
addikt
válasz
Calogero #511 üzenetére
Elég rituális volt a dolog!
Megcsináltam sok mindent, csak most elég sok mindent beállítottam már nem akartam resetelni. Megnéztem jópár filemet, DVD-t is, meg DivX-et is, és minden tökéletes, szóval bizotsan jó, ha nem akkor visszafrissítem v1-re, majd ismét fel, de úgy látom nem lesz vele semmi probléma.
-
headhunter
addikt
válasz
gabee jr #509 üzenetére
Szia!
Használd sokág hibamentesen!
Sok jó movie-t nézz rajta, itt egy javaslat kezdetnek: Bővebben: link
Üdv.: headhunter -
Calogero
addikt
Muszaki boltokban, Tescoban, Coraban lehet kapni hozza tisztito lemezt, amin van egy pici kefe a lemezen. Nekem van 1, de meg nem mertem egyik lejatszoba se beletenni mert csak audio meg pc (csak a cd-romba mertem belerakani a DVD-iroba nem) van feltuntetve a leirasan. 45 perc unalmas zene van rajta meg reklam. Hifi cdjet faszan megtakaritotta, szep szurke lett a feher kefe, azota mindent olvas.
-
Calogero
addikt
Nekem van 6600-am is es 6700 is
Mindket lejatszo NA fele FW-el uzemel.
Eleg sok fw frissitest csinaltam foleg a 6600 eseten
6600 eseten most keszul a NAv16 (en vegig probaltam mindet, 1-15ig)
A Frissites mindig igy zajlott nalam.
1. Reset to Default
2. Frissites menet
3. Konnektorbol ki/be (igy 100% hogy minden szemet kikerul a memoriabol)
4. Reset to Default.
5. Beallitas
Volt amikor a 4-es lepes kimaradt de akkor film lejatszasnal gondok voltak (szeteset kep..stb)
Lehet hogy mukodik a 6700 reset nelkul is, de nem sok ido, es nem vesztel vele semmit, sot..... -
Sianis
addikt
válasz
gabee jr #509 üzenetére
Hali!
Én nem emlékszem, hogy nyomtam-e 3x defult reset-et, de működik, többször volt ki bekapcsolva azóta, és még mindíg van hello.Jah és a beállítások is működnek, szóval lehet, hogy bizonyos játékosokon okozhatott ez gondot? Monjuk én először v1-re aztán NAv3B-re frissítettem.
-
gabee jr
tag
válasz
headhunter #498 üzenetére
Tegnap megjött a játékosom. A fórum alapján leírtak szerint sikerült frissíteni a firmet.
Semmiféle gubanc nem volt, monnyuk pontosan követtem a leírásokat. Az egész művelet kb. 10 sec-be telt. A régi főképernyő a frissítés után szépen átváltott a NewAge-féle YAMADA 6700 kép+logo kombinációra. Ott reset még 3x, és szépen beállítgattam mindent. A villásdugót ki se húztam, nem vót rá szükség.
Amúgy manufactured date: 2005.marc.
Én azt hiányoltam, hogy míg a pc-knél legalább egy kis folyamatjelző jelzi a biosfrissítés menetét, (hátralévő idejét) addig itt semmi, és az a rövid idő a legnehezebb. Először azt se tudtam, hogy a frissítés előtti pillanatokban lenyomtam-e jól a PLAY gombot, mert nem jelzett semmit erre vonatkozólag, csak egyszer betöltötte a NA féle v3b firmet.
Nah ennyi, aki előtte van, még ne féljen megcsinálni. Megéri..! Bravo NA! -
Sianis
addikt
válasz
Calogero #507 üzenetére
Értem már!
Szóval egy jó kis fordítási probléma miatt lett (lejátszóból) játékos.Ez jó ez, tetszik!
Amúgy életem egyik nagyon jó vására volt ez a cuccos.
Kérdés: Mivel érdemes pucolni egy koszos DVD lejátszót? Ez nem játékos csak lejátszó, de nagyon szaggat és némelyik lemezt, amit a játékos eszik, ő nem akarja, ezért koszra gyanakszom... -
Calogero
addikt
Azthiszem a Yamada 5520 magyar nyelvu hasznalati utasitasbol maradt fent a ''jatekos'' megnevezes.
Ime az emlitett olvasni valo Bővebben: link
Ha egy jot akarsz nevetni olvasd vegig.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Sziasztok!
Miért is játékos a játékos? Sajnos a honlapjukon nem elérhető a válasz, én viszont kíváncsi lennék rá! Köszike... -
Sianis
addikt
válasz
headhunter #498 üzenetére
Szia!
köszi a segítséget, hihetetlen gyorsan ment a dolog NAV3B-re. Feliratos filmeket én nem nagyon nézek, csak ha muszály, de általában szinkronosok előnyben. Nagyon jól kicsinosított firm ez, tényleg mindent tud mi kellhet. Megyek is megnézem, hogy mennyi XVid-em van és elkezdem őket átkonvertálni... -
headhunter
addikt
Igen, azt raktam fel, de még nem teszteltem a rövid idejű felirat megjelenítést.
A 2. Yamada DVX-6700-est 10 napja vettem, mert az első a viharban tönkre ment és nem javították meg,pénz vissza és másik boltban vettem meg a 2.-at. Erre tettem fel a javított firmware-t, elsőnek a NAV3A-t ami Stand-by bugos és utána a NAV3B-t, ami már a Packed Bitstreamet nem játsza le(Ez megoldható az előbbi hozzászólásomban leírtak szerint!), de más hibája legalább nincs. Majd megnézem a feliratos filmjeim, hogy mennek ezzel a ''javított'' firmware-rel.
Üdv.: headhunter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest