- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Milyen egeret válasszak?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
superxaba
tag
válasz
bnorci71 #636 üzenetére
...akkor nem értem.
eredetileg *.srt-ben volt meg a felirat.
ugyanolyan névre mentettem windows-ban, mint ami a filmé voltmajd kiirtam, de nem látta.
nem volt ott a listán, amelyiken a film és a subtitle gomb megnyomásakor sem adott lehetséges opciót.
majd commanderben átneveztem *.sub-ra. ugyanez történt.
Subtitle Workshopban (2.15), dolgoztam át frame-s *.sub-ra, illetve *.srt-re, eredmény szintén siralmas.
eredeti gyári firmware-m van fent a játékoson.
mi lehet a guzmi?
megoldható-e fw frissites nelkul? -
Tangerine
senior tag
-
Tangerine
senior tag
-
SzlobiG
félisten
válasz
bnorci71 #584 üzenetére
Értem, elolvasom mindenképp. Egy olyan kérdésem lenne, hogy az ''átlag'' DVD fílmeknek elég a DTS+Dolby Digital ugye? Nem kell vagy 5 fajtát tudnia.
Én idáig DVD filmbe DTS+Dolby Digital hangzással találkoztam. Jah és akkor ha van a lejátszón 5.1-es dekóder akkor Pl az én Jazz J9929-es hangfalcuccom is szólna 5.1-be ugye? Jah még valami ilyen 5.1-es hangfalrendszert hol lehet kapni valami komolyabbat? Mer néztem ha hazi-mozi.hu-n ha erősítővel venném akkor kb 200E-be kerülne az meg nagyon sok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ZIDOO médialejátszók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Thrustmaster T300 RS GT Edition + Thrustmaster TH8S Shifter
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest