Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisho
senior tag
Nem szükséges feltenni előtte a V1-et, de ártani nem fog. Viszont vigyázz, a NAV3A-val sokaknak volt bekapcsolási problémája. Nekem csak közvetlenül a fw-frissítés után csinálta, azóta egyszer sem. (Ez a probléma abból áll, hogy a kijelzőn ottmarad a ''loading'' felirat és nem reagál semmire. Az esetek többségében egy párperces áramtalanítástól helyrejött a játékos, viszont volt akinek úgy sem!!)
-
badamoa
tag
Én 1 hónapja vettem a TESCO-ban volt akciós az utód Yamada 6500X
Szerintem méltó utódja a 6700-s nak. Vannak pro és Kontra vélemények rólla. Szerintem Nem előrelépés, nem hátralépés. Ez van. Alapból picit kényelmesebb. meg szebb is a dizánj. Szerintem hozzányulni nem kell. Nézzd meg a neten, én ajánlom. Alapból benne van minden, nem kell firmware csodákat keresgetni. Nálam minden ment még vele. Divx-es felirattal volt gondom egy forrásból, de arra nem jöttem rá miért nem szerette. Valószinüleg zavarta hogy a felirat file végére valaki beleírt egy HTML kódot (minek?) Nos az nem ment, de nem derítettem ki az okot. A felirat file meg a mozifile neve természetesen azonosnak kell lennie. Nos ez régen nem így íródott midíg - itt gáz lehet, de ezt igy csinálták meg. Egyébként szerintem kiváló, főleg az ára. 19000 Ft (akciósan 15000 Ft) -
Jamana
csendes tag
Sziasztok!
Mai nap megvettem a 6700 DVD játékost
. Örömmel olvasgattam végig előtte a topic-ot, mert amit szeretnék vele elérni, azt meg lehet vele új firmware feltöltésével.
Egy kérdés, ami eddig nem volt tiszta:
két külön lezárt CD-t kell írnom az Official V1-re és a NewAge V3-ra?
És valahol azt vettem ki, hogy esetleg a NewAge V3-felrakása előtt nem is kell a
Official V1.
Ebben kérek felvilágosítást valakitől?!
Köszönöm -
marcee
addikt
Nekem egy ilyen 6700-ason van és elégedett vagyok vele, de kellene vennem egy újat ajándékba, hasonló áron (20-25e). DivX és CD-Audio lejátszás fontos, ebből a szempontból 6700+GeniusHT-5.1 nekem bejött. Érdemes ezt venni, vagy van már jobb alternatíva?
-
Calogero
addikt
En most ezt neztem ki magamnak Bővebben: link
Nem is olyan draga (39900+afa)
Ismeri valaki ezen gyarto termekeit?
Megeri megvenni? -
DewRee
csendes tag
Remek
a lemezen csak DTS hang van, de abból legalább többféle, ááá.
És semmilyen más mód sincs rá? Csak ha külsős dekódert szerzek (ami persze nekem nincs) ? -
DewRee
csendes tag
Nekem az lenne a kérdésem (szintén 6700 tulaj vagyok, ezzel a fw-el: mtk6700v2hun.ISO) hogy van egy DVD-m amin DTS hang van, berakom, menüben van hang, film alatt nincs.
Pedig ezt írják ugye a gépről, idézem:
''Audio Dolby Digital, MPEG, PCM, DTS-kompatíbilis''
Na hogy ez hogy lehet, és hogyan lehetne megoldani? -
kisho
senior tag
Egy FAQ a játékosról: Bővebben: link
-
steve5555
csendes tag
nah ujjab broblema neroval nem toom kiirni a new age v3 B részét se a v1 et ami kell a v3 B hez nah most mit csináljak??????????
-
juanboy
csendes tag
Sziasztok!
Valszeg már ki lett vesézve, amit kérdezni szeretnék, ha így van, sorry előre is...
Firmware-t szeretnék frissíteni. Most New Age 2-es van fent, azt hiszem az, amelyik jól kódolja a packed bitstream-et de nem jó a sub kezelése, talán ez az A verzió.
Mire érdemes frissítenem:
- official V4, vagy
- New Age V3
?
És melyiket hogy tegyem meg?
Köszi! -
steve5555
csendes tag
kár -
steve5555
csendes tag
Jah meg Calogero ha van mikrofonod meg van TS -ed (Team Speak) feljöhetnél serverre azt megdumálhatnánk valamikor! TS server ip: marvin.harmless.hu ha nincs TS ed de mikid van akkor: www.goteamspeak.com innen le tood szedni a TS client-st ha netán feljönnél keresd nyomit !

-
steve5555
csendes tag
Tehát akkor B verzi legyen ! hmm kicsit kasu vook ehez a bitstream hoz
de megoldjuk akkor ha felbaxom a Fw v3 B-t akkor az nem lesz hogy ami eddig ment utánna már nem megy ugyi? -
Calogero
addikt
Ha mar visszaolvastal akkor a linkeket is osszegyujthetted volna....
Innen letoltod Bővebben: link a V1 hivatalos fw-t.
Kapsz egy zip filet amiben van egy ISO file, s azt kiirod egy CD-RW lemezre.
1. Tedd fel a hivatalos V1 firmwaret (Lemez berak, ezutan kijon egy ablak (fekete keretben) Itt nyomsz egy Entert/Play-t. Ezutan a jatekos kiadja a lemezt. Kiveszed a lemezt, DE UTANA NE NYULJAL SEMMIHEZ, MEG A TALCAT SE ZARD BE. Ha kesz a frissites a talca bezarul magatol es ujraindul a jatekos)
2. Preferences setup menuben Reset to defaults menuponttal allitsd vissza a gyari alapertekeket
3. Frissits a New Age V3 firmware-re az Readme.txt -ben leirtak alapjan
(ugyan az a menet mint a V1 eseten nem irom le megint)
Ha tokeletes SUB felirat kezelest akarsz akkor ''B'', ha azt akarod xvid packed bitstream kodolasu filmek ne akadjanak akkor ''A'' fw kell
Az ''A'' es ''B'' eseten is lejatsza az Xvideket.
Csak azok a filmek amelyikben van bitstream kodolas azok akadni fognak ha a ''B'' fw van fent, de ez orvosolhato.
Az xvid packed bitstream kiszedheto MPEG4Modifier progival minoseg romlas nelkul par perc alatt Bővebben: link
Ui. ''A'' eseten elofordul nehany elhalas ha a jatekos sokaig van standby allapotban.
Megoldas kb 10-15 perce huzd ki a konnektorbol.
Jelenseg levan irva a kovetkezo hozzaszollasban Bővebben: link
Ha meg tobb info kell a lejatszorol vagy ha fw gondod van vagy hibat eszleltel a fw-ben akkor itt jelezd Bővebben: link
[Szerkesztve] -
steve5555
csendes tag
nah szal akor linekt meg mindent ide hogy legyen egy faxa DVD lejaccom

-
steve5555
csendes tag
ghi most olvastam el hoyg errol mar volt téma de nem baj
maj meg 1x ujjra lesz mert kasu vook hozzá akkor most Fw v1 et is tegyem fel bótos csáko nekem aszonta azt ne mert az a gyari az rajta van akkor most felbaxom FW v3 b -t azt faxa lesz minden? hmmm meg aszonta hogy szünetmentes táprol frissitsem mert elbaszodhat ha aramkimaradas van de hat 30 mp alatt eleg kicsi az eséjj erre szal segitsetek kicsit nekem ujj vook még a dvd fW zésben most akkor mit hogy csináljak??? -
steve5555
csendes tag
Hellotok én megvettem eme csod aszerkentyüt szerintem nagyon faxa is
nah most van hozzá az az ujj New Age v3 as Firmware és abbol is van A meg B verzio meiket érdemes felraknom??
Type A firmware:
+ xvid packed bitstream
- NTSC SUB bug
- partial ID3V1 TAG display ('COMMENT' tag is missing)
- during avi playback the setup menu can disappear
Type B firmware:
- no xvid packed bitstream
+ no NTSC SUB bug
+ full ID3V1 TAG display
ezt irják rolluk hát nem toom ha a B-t rakom fel akkor nem took maj jaccani vele Xvid et? mert az nem jóó ám hát nem toom nah ebben kérném segitségeteket ezt a www.yamada.hu rol szedtem le ezt a 2 firemware-t mongi@citromail.hu ra PLS válaszoljatok aki toodna ebben segiteni !
Ezt meg a readme ben irjak !
leave on default
Type A firmware:
Maximum numbers of characters: 255
Type B firmware:
Maximum numbers of characters: 255
===============================================================================
Mod:
+ OSD Languages:
English few corrections by Alexander Maxim
Hungarian by New Age
Czech by LukaS & lakyljuk
Romanian by Alexander Maxim
French by PixiesII
Portuguese by Redcat
Greek by Kronos911
Slovenian by Mirkuma
+ Corrected official firmware bugs:
+ no more initial single elapsed time display with mpeg4 files
+ common mediatek bug: current folder indicator screwed up if you
step into multi level folders and back
+ removed ZOOM indicator in the DVD-VIDEO playback
+ 42 character bug fixed: subtitles will be loaded if filenames are too long (respect to Gufiak for finding subtitle loader routines)
+ Fixed MicroDVD subtitle bug in ''Type A'' firmware: missing first charater in 2nd, 3rd etc lines (Thanks to jj_arg)
* Bugfix:
* fixed OSD font flickering
* fixed Type A SUB subtitles maximum subtitle length was 64 characters
+ New setup menu: (only the additional features)
General Setup:
+ JPEG Preview in filebrowser
On (Filenames and the highlight bar are shorter)
Off
+ Filebrowser text colors
+ Outline color
+ Text color
Preference Setup:
+ DVD Audio | Preferred DVD Audio Language
+ DVD Subtitle | Preferred DVD Subtitle Language
+ DVD Menu | Preferred DVD Menu Language
Mpeg4 Subtitle Setup:
+ Mpeg4 Subtitle Colors
+ Mpeg4 Subtitle Background Color
+ Mpeg4 subtitle background transparency
Transparent
50% transparent
Non transparent
+ Mpeg4 Subtitle Outline Color
+ Mpeg4 Subtitle Text Color
+ Mpeg4 Subtitle Font
+ Font 1
+ Font 2
+ Font 3
+ Mpeg4 Subtitle Horizontal Align
+ Left
+ Center
+ Right
+ Mpeg4 Subtitle Vertical Align
+ From Top
+ From Bottom
+ Mpeg4 Subtitle Word Wrap
+ Mpeg4 Subtitle Reformat
+ Mpeg4 Subtitle Line Spacing (pixel)
+ 0..64
+ Mpeg4 Subtitle Window
+ Left
+ Top (300+...)
+ Width (500+...)
+ Height
+ Two types of firmware
+ Type A: official V4 8032 + official V1 ARM
+ xvid packed bitstream
- NTSC SUB bug
- partial ID3V1 TAG display ('COMMENT' tag is missing)
- during avi playback the setup menu can disappear
+ Type B: official V4 8032 + official V4 ARM
- no xvid packed bitstream (actually better than NAv2)
+ no NTSC SUB bug
+ full ID3V1 TAG display
+ MP3 TAG Info display (ID3V1)
+ MPEG4 Subtitles:
+ All setup menu options apply immediately even during mpeg4 playback
+ 255 (Type A & B) character/subtitle
+ Code page support: 1250-1258
+ Real word wrap: subtitle text will be wrapped to fit into subtitle window
+ Reformat mpeg4 subtitles: remove linebreaks and word wrap joined lines
+ Filter out SRT special tags like <font> <i> and remove X1, Y1, X2, Y2 coordinate texts
+ JPEG:
+ Jpeg preview can be turned on/off
+ No automatic jpeg slideshow -> have to press NEXT, PREV button
(slideshow can be accessed in the Kodak mode)
+ File browser:
+ Full width file browser
+ Full Windows Code Page 1250-1258 support
+ Longer current folder name display (40 chars)
+ Selectable filename text colors
+ New fonts (OSD, File browser, Mpeg4 subtitles)
+ MUTE, VOL OSD messages are moved to the top of the screen
+ Pressing Search(Goto) button you will only get the GOTO message (Select removed)
+ Player will remember volume level if you turn off
+ New default slideshow transition effect: None
+ DVD-VIDEO playback: partially removed UOP (thanks to Gufiak)
+ Design by Laca
PLS segitsetek meiket tegyem fel A vagy B???
mongi@citromail.hu
THX meg 1x -
Misha
csendes tag
Azt én is láttam a yamada leírásában h az ogg hangfileokat hibátlanul viszi, a hang része megy is a filmeknek csak a kép iszonyat lassú. Próbáltam átkódolni aviba, de nem tökéletes úgyse sajnos, bár sokkal folyamatosabb. igaz eddig csak open video conv.rel és riverpast video cleanerrel próbáltam.
-
Misha
csendes tag
Melyik firmwarerel lehet .ogm videófájlok lejátszására bírni ezeket a 6700asokat? nekem a new age v3a van, de az nem képek az ogmekkel megbírkózni..
-
gLes
őstag
Na frissítettem B-re, még azóta nemigen kapcsoltam be, de majd este filmnézés, szal meglássuk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gLes
őstag
-
-
gLes
őstag
Helló!
NewAge v3a firmware van fent és az a gondom, hogy indításkor lefagy a lejátszó. Bekapcsolom, kirakja a háttérképernyőjét, elől a kijelzőjén megjelenik, hogy LOADING, de a TV-n már nem, és hiába nyomkodok neki bármit, ha a távkapcsolóval megpróbálom kikapcsolni, akkor kiírja elől, hogy OFF, de nem csinál semmit. Ilyenkor az a megoldás, hogy kihúzom egy fél percre a konnektorból, aztán bekapcsolom és úgy műxik, de amikor újra bekapcsolom, megint ezt csinálja
Nemrég óta van meg, szal nem tudom, hogy gyári firmware-rel csinálta-e, a NewAge firmware-rel se csinálta talán mindig. Szerintetek mi a megoldás? Volt másnak is ilyen gondja?
(Most lusta vok átolvasni ezt meg a volt speier-es fórumot
) Tegyem föl a hivatalos v4-et? 
Előre is köszi!
Üdv:
gLes
Lehet, hogy felteszem a B-t mer minek nekem packed bitstream?
[Szerkesztve] -
joezi
csendes tag
válasz
Calogero
üzenetére
Köszönöm szépen!
Nem írtam a zoom-os nem veszi le a piktogrammot problémát, de olvasom, hogy ez is megoldódik így.
A hang a játékoson azt csinálja, hogy elcsúszik, aztán visszatekerek 2 mp-et, és akkor megint viszonylag jó, aztán egyre jobban csúszik, de tökéletesnek egy pillanatra se tökéletes. Egyébként igen a video Divx3 Low-Motion kódolású... Az egyik filmnél 25.05 fps, a másiknál 24.99!
Megpróbálom a virtualdubbal ujra tömöríteni.
Más: Valaki írta, hogy a távirányító kisszögben működik! Nekem is így kezdte, de most ha az ablakon kilövök, akkor is megcsinálja a játékos, én sem értem... -
Calogero
addikt
Csak is a New Age fele fw-t abbol is a v3-at
Innen letoltheted: Bővebben: link
Frissítés lépései:
1. Tedd fel a hivatalos V1 firmwaret
2. Preferences setup menuben Reset to defaults menuponttal allitsd vissza a gyari alapertekeket
3. Frissits a New Age V3 firmware-re az Readme.txt -ben leirtak alapjan
Ket fele FW van ''A'' es ''B''
''A''
+ xvid packed bitstream
- NTSC SUB hiba (25 fps filmeknel jol jelenik meg a .sub felirat.)
- részleges ID3V1 TAG ('COMMENT' tag nincs)
- avi lejatszas kozben setup menu nem jelenik meg
''B''
- nincs xvid packed bitstream
+ nincs NTSC SUB hiba
+ teljes ID3V1 TAG
+ avi lejatszas kozben van setup menu
A felirat megjelenes mindaket fw eseten ugyanaz
Ha tokeletes SUB felirat kezelest akarsz akkor ''B'', ha azt akarod xvid packed bitstream kodolasu filmek ne akadjanak akkor ''A'' fw kell
En a ''B''-t tettem fel 2 okbol is.
1 eleg sok filmem van kiriva sub felirattal cd-re, nincs kedvem atirni oket
2 rejtelyes Standby utani halal nem volt a ''B'' fw eseten (''A'' esten is csak kettorol tudok, de nem kockaztattam, mert nincs kabelem hozza)
Az xvid packed bitstream kiszedheto MPEG4Modifier progival minoseg romlas nelkul par perc alatt Bővebben: link
Hang elcsuszassal csak a divx3 kodolasu filmnel talakoztam de azt egyik fw sem javitja.
Valamint a rosszul kodolt a filmekkel van gond, pl.T-BOY krealmanyokkal volt ilyen gondom (24.99fps)
Esetleg a hangelcsuszas javithato Virtualdubmod progival
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
joezi
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen fw-t tegyek fel, ha ezeket a dolgokat szeretném megoldani:
- Van néhány avi, ami szaggat! Gondolom ez a packed bitstream probléma...
- Van olyan avi is, ami pc-n jó, de a játékoson elmegy a hang a képtől!
- A feliratoknál fekete háttér legyen, jók legyenek az ékezetes betűk, és a hossz.
- Legyen magyar menü
Előre is köszi mindenkinek! -
Rencsi
csendes tag
Visszaküldtem tegnap mert azt mondták tegnap a telefonban. A költség az enyém oda/vissza.
Erre ma reggel felhivtak ha úgy gondolom küldenek le egy futárt cserekészülékkel.
-
Rencsi
csendes tag
Sziasztok
Megjott a lejatszom de nem 100%-os
Meg a gyari allapotaban van de nem tudom kikapcsolni.
Standby allapotba kuldom ki is irja hogy off, es utana egybol Hellozik is, ujraindul
Mit rontottam el?
Sot a talca alja hozza er a vazhoz kinyitas/bezar-kor
Ez mar a masodik Yami ami gagyi
Y6600 utan ujabb szivas
Az E-boltbol rendeltem futarral... Ilyenkor mi a teendo? Hoyan tudom ervenyesiteni a garit Kuldjem vissza postan? A postakoltcseg kie?
A papir szerint a telephelyen ervenyesitheto a garancia, de amire en felutazok pestre tobbe fog kerulni az ut mint amennyit er ez a vacak.... -
marcee
addikt
válasz
Destroyer
üzenetére
(Én írtam, hogy néztem rajta Kapitány és Katonát, szóval van egy jó meg egy rossz hírem.
A rossz, hogy nincs benne DTS decder, ha dts hangot szeretnél, ahhoz a digitális kimenetre kellene dts dekoderes erősítőt kötni. Ilyen a geniusban sincs. A jóhír, hogy én padlót fogtam a dolby digital 5.1-es hangjától is
Bár lehet, hogy ez neked nem annyira jó hír, mint nekem.) -
Destroyer
csendes tag
Hi Mindenki
Olvasgattam a fórumot nekem is Genius SW-5.1 HT van és érdekelne tudja -e a lejátszó a DTS valaki éppen a Kaptitány és katonát nézte úgy emlékszem abban van agol 5.1 DTS ha megnézné és megosztaná velem megköszönném -
kisho
senior tag
válasz
Vukocska
üzenetére
NAv3-hoz is fel kell a v1-et ha ''szuz'' a gep?
Nem szükséges, de baj szvsz nem lesz belőle, viszont akárhogy is csinálod, számolj azzal az esetleges jelenséggel amit feljebb írtam. Én a V1-re tettem egy béta NAV3 A-t és akkor ''halt meg'', aztán magától helyrejött miután áramtalanítva lett egy időre. -
Vukocska
tag
Meg van a lejatszo (remelem nem bantam meg)
Elso velemenyek:
Nekem egy Tankcsapda szoveg jut rola az eszembe ha ranezek
''A kivul szar is lehet belul jo''
Menyaszonom szerint olyan mint a chokito ''Ronda es finom''
Tenleg eleg fura foleg a kijelzoje a 6600 utan (annak nagyobb van)
Mind1 kulos nezopont kerdese
Meg mindig a gyari fw van rajta.
Ide kapcsolodna egy kerdesem
NAv3-hoz is fel kell a v1-et ha ''szuz'' a gep? (A masik forumot olvasva az kiderult hogy NAv2re fel lehet tenni)
Nem akarom hogy ido elott elhalaljon a jatekos.
Tenleg gondjai vannak a divx3 kodolasu filmeimmel meg azokkal az Xvidekkel amit en kodoltam magamnak
A 6600 gyonyoruen vitte oket. -
<Adamsky>
nagyúr
Nekem sem volt eseménytelen a frissítés NewAge v3A-ra.
Biztos ami biztos alapon def.-re állítottam a NewAge v2A-t, majd ''frissítettem'' a gyári v1-re. Ezután gyári beállítok betöltése, majd a NewAge v3A feltöltése következett. A v3A frissítése alatt (miután kiadta a CD-t, amit én ki is vettem) kicsi magára hagytam a játékost. Mikor visszaértem a ''Loading'' képernyő fogadott. A távirányító meg se moccant, a tálcát még a készülékről sem tudtam kinyitni. Na, gondoltam majd jön a kábelezés...
Kétszer még megpróbáltam a kikapcsolás után rögtön nyitni a tácát, de semmi. Kb. 10 perc után újra próbálkoztam, és kinyilt. Be is tettem egy filmet, amit minden gond nélkül vitt. A Setup képernyő tanulsága szerint a v3A van fönn, úgyhogy most úgy néz ki (Kop, kopp) hogy minden rendben van. Azért rendesen rám hozta a frászt a kis Yami. 
-
kisho
senior tag
Elvileg nincs szükség más firmwaret feltenni. Viszont még a beta tesztelésekor elég furcsa jelenséget tapasztaltam. A frissítés után nem volt hajlandó elindulni. (ráadásul úgy csináltam ahogy korábban javasolták; v1, defaults, stb...) Csinálhattam bármit is de semmi, csak hello-zott a player és beadta a hátteret. Aztán miután állt egy napot áramtalanítva és megpróbáltam csak úgy poénból beindítani bekapcsolt azzal a firmmel amit legutóbb tettem fel. New Age is csak ennyit tudott mondani erre:
''Hát megb*szhatják a mediateknél. Már kezdtem örülni, hogy senkinek sem
jelentkezik ez a hiba, ráadásul nem véletlenül nem írtam, hogy nem kell
official V1-re tenni.
Az a gáz, hogy akinek egyszer elhalt a játkosa ilyen módon annak utána
nincs az az isten, hogy mégegyszer meghaljon. (szóval random jelenség
még mindig
''.
Azóta már tettem fel egy újabb beta firmet és most a final A van fent de ezeknek a frissítése rendben lezajlott. Szóval azért a biztonság kedvéért jó ha van a közelbe kábel.
[Szerkesztve] -
kisho
senior tag
Na emberek, lehet örülni: New Age V3 Bővebben: link

Az igazán nagy újítás benne a felirat újratördelése, ami szerintem elég jó lett.
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
6600-ot mar nem gyarjtak, valamivel jobb tole a 6700.
A tescoban 6500x-et lehet kapni ami nem MTK-s hanem Zoran chipes.
A harom jatekos kozul tudasban a 6500x a legjobb, de nagyon elcsesztek benne azt hogy nagyon valogatos az irott lemezekkel. Zsakbamacska a megvetele.
6500x lejatszot csak az vagyen akinek van turelme vagy kolel lakik a bolthoz ahol vette, mert elofordulhat hogy csak az 5-dik lejatszo lesz teljesen hibatlan. (De lehet hogy szerencsed van es kapasbol jo lesz)
[Szerkesztve] -
efge
aktív tag
a tescoban most melyiket lehet kapni? az ujsagban 6600/6500 szerepel. az elado meg nem tudta megmondani (kiirva 6600 van)
melyik a jobb? -
kisho
senior tag
A napokban talán kész lesz az új firmware. Hétfőn kaptunk tesztverziót NA-tól.

-
peti81
csendes tag
Sziasztok ! Én voltam az akinek akadt a dvd és nem valami jól játszotta le a divx es filmeket de amióta felraktam a New Age v 2 B frissítést azóta semmi bajom a lejátszóval nagyon megvagyok vele elégedve és bízom benne hogy ezek a nagyszerű emberek akik a frissítéseket csinálják még sok ilyen okos dolgokat fognak csinálni köszönöm New Age és rmélem mihamarabb megjelenik a a V3 nagyon elégedett vagyok Sziasztok!
-
Calogero
addikt
Megmondja neked az MPEG4 Modifier: Bővebben: link
Ha szukseges ezzel eltudod tavolitani is a PB-t a filmbol.
Jovohet kornyekere talan megjelenik a Nav3. Allitolag B reszben sokat javult a PB tamogatas, de meg nem az igazi (nem akadozik annyira)
En varnek vele hogy aki mar feltette mit mond majd.
De ha surgos a fw csere en az A-t tennem fel
Miert is?
A tamogatja a PB-t (manapsag egyre tobb ilyen kodolasu film van)
SUB-ot egy pillanatok alatt at lehet alakitani SRT-vel a DirectSub segitsegevel megfelelo betumerethez tordelve.
(Nekem amugyis tobb srt-m van)
255 karatker limit -
Shim
őstag
honnan tudom, hogy egy filmem Packet Bitstreames? (el kéne döntenem A vagy B-re frissítsek)
-
marcee
addikt
Nem is kellett volna olyan sokat visszaolvasni. Bővebben: link
Vagy csak rákerestél volna a ''genius'' szóra a ''fórumtémában'' -
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 6700-át. Csak először meg szeretném tudni, hogy egy Genius 5.1-es szettre rá lehet-e kötni úgy, hogy szóljon minden csatorna? -
erdop1
csendes tag
huuhh ez a kábeles dologhoz annyira nem nagyon értek, annyira meg biztos nem hogy összerakjak egy ilyet.
Te esetleg eladnál ilyet készen?? Mennyiért?? Te ujraélesztettél már vele játékost??
FW frissités ugy ahogy leirva. hivatalos fw fel, fel is ment minden okés, NAv2 berak, másol, upgr, fekete halál. Már pontosan nem emlékszem melyiket tettem fel az A-t vagy B-t... -
kisho
senior tag
Szerintem csak épp rosszalkodik a szerverük. Korábban felvettem ott a kapcsolatot én is az egyik ''kábeles'' emberkével aki ezt írta:
''Nem az MtzRemaker kell hozzá hanem a MtkTool v1.29 ezt és a rajot a mellékletben küldöm.
A programhoz egy jó leírást találsz, Who tollából a következő linken ITT: http://forum.mpeg4-players.info/index.php?showtopic=412
A telefonok adatkábele általában nem működik rendesen a játékosokkal, ha vissza olvasol a Yamada 6600-as topikban, ott nagyon sokat problémáztak egy időben ezzel.
A kapcsolási rajzhoz csak annyit, hogy minden xx232 IC jó aminek a tápfeszültsége 3V alatt kezdődik.
Én a ICL232CPE-t használom, annak a kondi értékét a gyár 1uF-ben adja meg, erre én 4.7uF-ot használok és ezzel tökéletesen működik már 100 éve.
A rajzon szereplő MAX3232 egy kisáramú áramkör, neki elég a 0.1uF is.''
Itt van a kapcsolási rajz: Bővebben: link.
szerk: Ja és érdekelne, hogy csináltad a firmware frissítést, hogy így jártál. Ahogy le volt írva?
[Szerkesztve] -
erdop1
csendes tag
Szevasztok!
Volna egy kis bibi.... fw frissités következtében a kis player beadta a kulcsot.
Nem bírom elérni a NA-s oldalt, igy tőletek kérek segítséget!!
Honnan lehetne szerezni jutányos áron olyan csoda (ujraélesztő) kábelt. És milyen progik kellenek az ujraélesztéshez.
Köszi -
-
kisho
senior tag
válasz
csigafej
üzenetére
Próbáld meg itt: Bővebben: link, hátha tudnak segíteni.
-
csigafej
tag
Hello mindenkinek! Lenne egy pár kérdésem Yamada 6500x-ről és mivel nem találtam róla fórumot, ha nem nagy gond itt tenném fel. Tegnap vettem egyet, próbálgattam és a Ritek dvd lemezeket nem viszi, vagy ha elindul akkor be-be szaggat, Divix3-as film szintúgy akadozik rajta, ja és valami oknál fogva egy 2cd-s film első cd-jének a feliratát nem tölti be a másodikhoz meg betölti pedig ugyanaz a kiterjesztés (gépen jó a felirat)(és dvd-n van a film). Amúgy jó kis lejátszó
, de ha valaki tud valami építőjellegűt hozzászólni, akkor azt megköszönném. további jó időtöltést
[Szerkesztve] -
peti81
csendes tag
melyik frissítést javaslod lehet hogy az a baj hogy még a gyári van rajta de előtte ezeket a filmeket rendesen vitte
-
peti81
csendes tag
V1 gyári
szerinted ez lehet az oka a dvd csak akkor akadt miután az akadás után raktam be a lejátszóba kikapcs nélkul közvetlenül amúgy rendesen műkszik -
peti81
csendes tag
de csak akkor kapcsol ki magától ha lefagyott a divx nél és én megpróbálom nyomkodni a stoppot és az ejectet
-
peti81
csendes tag
helló mindenkinek én egy hete vásároltam egy yamada 6700 ast és az a gondom vele hogy néha amikor divx es filmet rakok bele álltalában a 11. másodpercnél megáll és nem játsza tovább és néha nem adja ki ilyenkor a cd-t van úgy hogy kikapcsol és csak a készenléti világít ekkor kikapcsolom kihúzom a falból várok egy kicsit visszadugom rakok bele DVD-t és néha azt sem olvassa be nem tudom mi lehet a baja
remélem tudtok nekem segíteni hogy mitévő legyek várom a segítséget hogy mit csináljak
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Korábban kérdeztem, hogy jó lesz-e a 6700-ashoz a Genius SW-5.1 HT CD-t hallgatni az összes hangszórón. Ha valakit érdekelne, jelentem jó lett! Marha jó kis páros ez. Belenéztem a Kapitány és Katona egyik csatajelenetébe, hát... nagyon ott van. Azthiszem ennél drágább cuccot nem lett volna érdemes venni a ''családunk füléhez.'' Értem ezt úgy, hogy én nem vagyok valami hatalmas vájtfülő, de a szüleim nagy zenekedvelők és a hallásuk is jó, és még ők is el vannak puffanva.
Szóval nélam mindkét eszköz jelesre vizsgázott és együtt is nagyszerűek. -
Calogero
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
A Philipsbe ugyanaz a a MTk chip van ugyanazt a ficsurokat tudja csak jobb minosegben es dragabban
Béta teszter kerestetik
Sajnos a kezdeti lelkesedés abbahagyott tisztelet a két kivételnek.
Két emberrel tesztelni szinte lehetetlen. Többek között ezért is lassú a fejlesztés.
Szóval akinek van kábele vagy bátor (én tesztelem a fw-t mielőtt elküldöm mélben) és szeretne bétát tesztelni (nem csak használatból áll hanem kérdésekre kell válaszolni stb).
Legyen szíves PÜ-ben keressen meg.
üdv,
NA
Itt lehet nala jelenkezni Privatban Bővebben: link
Kabel kell hozza.....Hogy ha hibas a fw ujra tud eleszteni a lejatszot. -
kisho
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Ezt találtam: Bővebben: link
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Calogero
üzenetére
''Ha nem lenne mar meg a Yamadam akkor talan inkabb a Philips.''
Lehet, hogy jobb minőségű a Philips, de szvsz. a NewAge féle fw. miatt verhetetlen a kategóriába. Emlékszem mikor először láttam a sógor 6600-asát gyári fw., akkor azt mondtam magamban, hogy na én ilyet se veszek. Aztán egy-két hónap után láttam NewAge-el
. No Comment...
Egyébként láttam én már méregdrága Philips Machline (remélem jól írom) DVD olvasót tönkremenni. -
kisho
senior tag
válasz
Calogero
üzenetére
Na igen, szvsz is jobb minőség a philips mint a yamada. Másnak is zörgött 1-2 lemezzel? Egy 6600-al foglalkozó oldalon találtam meg a megoldást: Bővebben: link A 6700 is hasonló belülről.
-
Lockstock
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Örömmel olvasgattam végig előtte a topic-ot, mert amit szeretnék vele elérni, azt meg lehet vele új firmware feltöltésével.
a lemezen csak DTS hang van, de abból legalább többféle, ááá.

Követed a Readme utasításait?

kár
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A rossz, hogy nincs benne DTS decder, ha dts hangot szeretnél, ahhoz a digitális kimenetre kellene dts dekoderes erősítőt kötni. Ilyen a geniusban sincs. A jóhír, hogy én padlót fogtam a dolby digital 5.1-es hangjától is

. No Comment...