Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekete Fény
tag
Várj ez még csak a kezdet ahány gépem volt annyit is húztam szinte teljesen széjjel P1-mostanáig.Novemberbe veszek rendes hűttőt hozzá mert bár a ház hűttése kiváló (Aero cool ExtremEngine T3 hangos de kiválóan hűtt) de a proci gyári hűttője nem bírna többet
.Mikor megvettem az új hűttőt és tényleg tudom rendes húzni remélhetőleg nagy eredményt tudok elérni.Ám addig ez a plafon.Szinte mindenki akinek ilyen procija(3800x2) és egy M2N32-SLIdeluxe alaplapja van simán meghúzza eddig
.A nagy dolog ha úgy húzod meg hogy kiemelkedj magasan az átlagtól legalábbis ez az én véleményem.Jelen esetben pontszám és időben eggyaránt.mindenki eggyetért velem??

Új hozzászólás Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Mikor megvettem az új hűttőt és tényleg tudom rendes húzni remélhetőleg nagy eredményt tudok elérni.Ám addig ez a plafon.Szinte mindenki akinek ilyen procija(3800x2) és egy M2N32-SLIdeluxe alaplapja van simán meghúzza eddig