- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnellsmith
senior tag
-
The DJ
addikt
Hát akkor hozzád képest én még nagyon kezdő vagyok a fogyasztás terén
Abban viszont teljesen igazad van, hogy lassan már az egészséges szót is törölni lehetne a szótárból
Helyette használhatjuk bátran a káros és a kevésbé káros kifejezéseket.
Az biztos, hogy engem is felpörget és ez jó, mert általában mikor megyünk hétvégén valahova társasággal akkor én vezetek és mivel nem ihatok, ezért ennél maradtam, de hatásos, úgyhogy a továbbiakban is vásárolni fogom eme nedűt
Hetente 1x-2x néhány doboz. Viszont olvasgattam, hogy van aki a Hell-re és egyéb márkákra esküszik, azokat is ki fogom próbálni, hátha találok valami szimpatikusat.
-
Mawyx
őstag
Go is majdnem szokásos körülmények között (itthon, gép előtt, szokásos forgós székemben) elfogyasztva. A múltkori Adrenalin olyan rossz élmény volt, hogy a teljesen szokásos helyzetet (reggel fogmos után álmosan, saját szobában, gép előtt, forgós székben
) nem mertem bevállalni. Nem tudom mihez hasonlít az íze, de rossz nagyon
pedig a doboza szép.
Nagyon fontos, hogy mindig ugyanolyan körülmények között igyuk meg, amiket össze akarunk hasonlítani, mert nekem vhogy más íze van otthon a dolgoknak, más a suliban, nem mindegy, hogy sietve bedobom vagy lassan eszek-iszok vmit, nem mindegy, hogy éhes-szomjas vagyok vagy csak úgy fogyasztom. -
darnellsmith
senior tag
sikerült össze ismerkednem/barátkoznom a (nagy gyűjtő szenvedélyemnek köszönhetően, 690 doboz...
) a red bull magyar kommunikációs manager-ével. Meghívott bulls vs lions-ra, amikor augusztusba besenyei repkedett + f1es kocsik száguldoztak a lánchídon, air race-re vip jegyekkel mentem a tesómmal, kivittek tökölre élőbe megnézni az air race-es es gépeket, meg ilyen "apróságok". Aztán Ő küldte nekem, red bullos minivel hozta két csaj pestről gondolom hozzám győrbe, + 10 doboz red bullt bele, pont annyi fér be, mázlista vagyok?
-
Mawyx
őstag
Ez tuti nagyon
Mennyire jók ezek a nem gázos hűtők, hanem ezek a termoelektromos kompresszor nélküli kishűtők? Ha abból indulok ki, hogy az autós szivargyújtős hűtők is ilyenek, akkor sajnos semmit se érnek. Ez a még akár esetleg 20fokos különbségre is képes (abból jó, ha a felét tudja valójában), ez elég gagyi. Kocsiban van 60fok, a jó esetben 40fokos ital hát khmBár szobába raknám... Pl ezt néztem ki.
-
Mawyx
őstag
De most, 1 vagy 2 hete volt ez, 4es fólia 750ft, vmi januári akció.
Ma ittam egy Hell-t a suliban, ízlett így elsőre, de nem hiteles, mert szomjas voltam és álmos és minden bajom volt, akármilyen löttyöt felszívtam volna
Az itthonit még nem ittam meg, de ha ízlik, akkor sietni kell, mert asszem a metróban 99ft, de gyorsan meg is nézem a prospektusukat neten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest