Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Új hellt akarok, trafikban is voltam, ott sincs
-
szekra
Topikgazda
Na már valaki Ultra citront is talalt, tettek fel kepet.
-
Timyyy
őstag
Tescoban ugye elvileg kiárusítottak csomó itókát, le is pakolták a polcokat a napokban, majd átpakoltak kb ugyanakkora kínálatot a szemközti állványokra... szóval nem értem
Az új HELL-t hol lehet venni? Spar tesco kilőve, néztem...
Ja, és még új motyó is jött az ajkaiba, legalábbis én még nem láttam:
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Bkv Videos #48975 üzenetére
Hmm 385-é limonádé csodás,
Majd ha beakciózzák kipróbálom.
-
james001
veterán
válasz
Bkv Videos #48975 üzenetére
Bezzeg Mixxd még mindig nincs
-
Bkv Videos
csendes tag
Budapest, Fogarasi úti Tescoban találtam: https://photos.app.goo.gl/Kdi2z4AmdcWm4X8I3
Ja és ez magyar nem úgy mint a peach rehab. -
X@b3e
addikt
válasz
UbeRsKillz #48962 üzenetére
Váárós !
-
Laraxior
titán
válasz
Nálunk miért nincs ilyen? -
rsanyi20
tag
válasz
na ez már tetszik
ha találok egyet, feltétlenül kiprobálom
-
Melack
veterán
Bp XIII Csanády utca Spar, van osztrák monster
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Két nyári Hell íz?
- Meggy - lime
- Fehér barackHa igazak a pletykák.
-
rsanyi20
tag
válasz
ECHO2235 #48942 üzenetére
Kecskeméten Nagykőrösi úti Spàrban van Barackos Monster, vettem 8db-ot, 3 maradt, de elvileg még töltik majd a polcot, azt mondták, úgyhkgy ha valakinek közel van érdemes benéznie szerintem.
Ma màr nem bontok, de holnap megízlelem
Szerk: Bocsi ECHO, nem válasznak akartam írni -
ECHO2235
aktív tag
én nekem elsőre tűnt nagyon gyenge eresztésnek
majd mikor másodjára ittam és bontás előtt felràztam akkor már sokkal jobb volt xD -
ToBeY
nagyúr
Második nekifutásra most már biztos vagyok benne,hogy ez a barackos rehab nem az én italom lesz...
Van az ízében valami ami a 100ft ice tea-ra emlékeztet (talán az édesítőszer).
Azért majd a full magyart kipróbálom lehet. -
törölt tag
válasz
Ventur@ #48932 üzenetére
Pf, mégis mi más lenne, zero... Jelent meg egyáltalán az elmúlt két évben valami ami cukros volt rendesen?
Én már Lidl Freeway jegesteát is vettem, Nestea kopi és egész jók, nincs édesítő, rendes cukor (mármint kukorica), de nem 10-11g csak 7, szóval nagyon pozitív. És nem kell érte kifizetni annyi Birodalmi kvótát se, mint egy márkásért. Persze ezekben is van édesítőszeres, szóval csak óvatosan. -
törölt tag
válasz
callmeakos #48933 üzenetére
en felek
szerintem rettenetesek az uborkas eitalok
-
Ventur@
senior tag
válasz
ECHO2235 #48934 üzenetére
Flakonra az van írva, hogy citrom és uborka ízű energiamentes szénsavas üdítőital. Szóval a Sprite citromos íze + uborka. 0.03% uborka kivonat van benne. Halványan érezni benne az uborka ízt, de mégis sokkal jobb, mint a Bomba Uborka. Ez a Sprite még szoba hőmérsékleten is teljesen rendben van. Már a másodikat csavarom le ma és egyre jobban bejön
.
-
CoDWaW07
őstag
Szerintem az alap, hogy ha külföldi akkor taurinos, csak szerény hazánkban divat olyan adókat behozni ami miatt az energiaitalokat ki kell herélni ha nem akarja az ember hogy a duplája legyen az ára
Amúgy finom ez az új Rehab, kíváncsi leszek hogy az itthoni mennyire lesz más. Sima Rehabnál például érezhetően kevésbé citromos az itthoni, míg az amerikai érezhetően savanyúbb, az angol is de az kevésbé.
-
Ventur@
senior tag
Nem találtam róla itt hírt, de megjelent a Sprite Zero uborka ízű üdítő idehaza is
(magyar Sprite, nem átcimkézett import cucc) . Ma vettem egyet és már félig túl vagyok rajta. Azt kell hogy mondjam: maximálisan pozitív csalódás
. Egy pici hibája van, de ez is csak pici, hogy mivel Zero, így érezhető az energiaszegénység benne.
Viszont az íze teljesen rendben van. Nyitás után erős uborka illat, ami elsőre megdöbbentő volt, de kortyolás és lenyelés után már citrus íz és kevéssé domináns uborka. Köröket ver a Bomba Uborkára
.
Szerintem teljesen vállalható üdítő
.
-
ToBeY
nagyúr
Hát nem rossz ez a peach reahb,de talán green rehab jobb lett volna.Picit 100ft-os tesco gazdaságos barackos jeges tea feelingje van (nekem)
-
ToBeY
nagyúr
Azt ugye vágjátok,hogy ez a matricázott sparos rehab taurinos?!
-
ToBeY
nagyúr
Nah,én is beszereztem a barackos Rehabot,holnap majd megkóstolom.
-
tipuka
addikt
kedves srácok, csütörtökön megyek pestre, a nyugati és a keleti körül fogok mozogni, elnézek a bs-be valószínűleg, illetve tej és pékárúban van valami most, amiért érdemes elcammognom? vagy máshova, ahol lerak a közelben viliga/troli/busz akármi kevés átszállással?
nem igazán szoktam pestre menni, azért kérdezlek titeket. köszi előre is
-
Laraxior
titán
válasz
BigShockFana #48919 üzenetére
Azt a dobozt már kibasztam, de van még 5 másik.
-
ToBeY
nagyúr
Off de ma vettem/ittam Lipton Vörösáfonya-eper zöld tea-t és iszonyúan bejött az íze,kb mint epres rágó vagy sütemény!
-
rsanyi20
tag
Nagykőrösi illetve a Kecskeméti Tescokban is ki van téve a Barackos Rehab és az Ultra Citron cimkéje, ismerősöm szerint aki ott dolgozik kb 2-3 hét maximum míg megjöhet az üzletekbe, mert akkor rakják ki a cimkékett mikor már benne van a rendszerbe a termék, és ahogy benne van onnantol kezdve automatikusan rendelik őket. Mondjuk furcsa, mert én úgy tudtam Spar Only lesz egy ideig, meg hogy a Mixxd jön elöszőr, már nem igazán értek semmit
Sajnos új Rehabot viszont még mindig nem találtam Sparban -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
CoDWaW07 #48910 üzenetére
Csak Osztrák van egyelőre a piacon. Matricázott a vonalkódja és a leírása is.
Én ma kaptam egy fényképet egy másik FB csoport tagjától, elvileg egy Tescoban is kint van a Peach címkéje készlethiánnyal valamint a Monster U C (gyanítom az Ultra Citron rövidítése) szintén készlethiánnyal.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Finom a Peach, olyan barack íze van ami egy teának nincs, nagyon komoly. Viszont sajnos nekem bántja valamiért a szájpadlásomat, nem tudom mi van benne, ami ilyet tud, de semelyik másik drink nem okozott még hasonlót sem ez előtt.
-
koshmar
addikt
Lidli-féle cantaloupe-ra most is sokáig kell várni?
Valami belsős info?
-
Blaise
veterán
Bp-n melyik Spar/Intersparban van ilyen új Monster Rehab?
-
Timyyy
őstag
Glamour napok vannak mától, van egy Mülleres kupon, ami a teljes árukészletre (az akciósra is) ad 20% kedvezményt a végösszegből. Hazajött velem 1-2 Redbull.
-
james001
veterán
Mixxd jönne inkább előbb,olyat még nem ittam
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alkoholista nevelde
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest