Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Blaise
veterán
British Store-ba érkeztek amerikai Monsterek.
-
ECHO2235
aktív tag
Lehet keresni
(nem saját kép)
najó és egy kis hír csepegtetés, de semmit sem készpénznek venni.
Szóval mint már volt róla szó, mintha valami megindult volna a monsternél, ami így is van. Bár a coca colától nem váltak külön, azonban kicsit önállóabban fognak tevékenykedni. a hír nem 100% de jó esélyek vannak arra. hogy jövőre 2 új Monster érkezzen hozzánk, melyből az egyik a barackos rehab lehet, a másik még kérdéses.
Az Ultra Sunrise tényleg volt idénre tervezve, azonban valami felsőbb ízteszten megakadt és visszadobták.
ezek mellett jövőre új burn íz / ízek is jöhetnek.
DE! mint írtam ez nem fix, cocástól az infó, egyenlőre ilyen komolyabb tervek vannak. -
Ventur@
senior tag
Nézzétek csak mire akadtam:
Lehet csak nekem újak, de eddig csak egyféle Rise-t láttam, az pedig a fekete dobozos volt. A kék az kékszőlős, a lila meg valami pitahaya ízesítésű (sárkánygyümölcs). Ízre kicsit hajaz a Hell mangósra, de kissé csereszényesebb beütésű az íze. Nagyon finom egyébként
. Mivel az a lila strong elnevezést kapott, így a koffein tartalma 38.4 mg. 170 pénz volt, szóval kellemes árfekvésű.
Holnap melóba meg megkóstoljuk a kékszőlőset
.
Ja és még egy: [kép] Ez meg egy isteni ital. Szeretem a Mountain Dew-kat, de ez az eddigiek közül, amit ittam, messze a legfinomabb. Vödörrel tudnám inni....ha nem lenne olyan drága
. Természetesen Tej és Pékárús szerzemény
.
-
DarkChild
senior tag
Az összefoglaló listában nem látom, szóval rákérdezek: nem tudjátok véletlenül, hogy a fehér dobozos Monsternek (Zero Ultra) milyen íze van? A dobozra ugye nincs ráírva
Köszönet előre is! -
koshmar
addikt
Vett valaki monstanában epres Wattot? Megváltozott a doboz kinézete, a desing ugyanaz, viszont az érdes felület helyett most szinte rikítóan fényes.
-
szekra
Topikgazda
Mangos monsta' nagyon finom!!!
-
ToBeY
nagyúr
Most egy ilyen Firebird Cranberry-t iszom.egész kellemes az íze (mondjuk lehet,hogy 0,7jurót nem érte meg)
-
HUTCHDB
nagyúr
Üdv Hölgyek/Urak!
Két kérdésem lenne energiaitallal kapcsolatban:
1.) Jövedéki termék-e az energiaital?
2.) Van-e bármilyen mennyiségi korlátozás egy külföldi magánszemély (ukrán) Magyarországról történő kivitelére? -
ToBeY
nagyúr
válasz
wertigo1984 #47640 üzenetére
Én Párkányban a Billában láttam RB és Hell-t is.
-
wertigo1984
őstag
Megvolt a pihenesunk, es a vadaszatom.
Volt TIGER energiaital tobbfele valtozatban, de asszem azokat lattam itthon pesten, igy azokbol nem hoztam. A 4 Tyson lengyelbol van, a tobbi a csehektol. Monsterek es Red Bullok ugyanazok mint itthon, illetve Monsterbol a Rehabot es az Assaultot nem lattam sehol, pedig sok boltba bementunk vasarolni.
Hellt sem lattam egyik orszagban sem. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Lecsúszott a Mango Loco, nekünk ízlett. Köze nincs a Hell mangójához. Érezni rajta a 16% gyümölcslevet, leginkább talán a régi Burn Juiced-hez tudnám hasonlítani ízre, de annál azért finomabb.
Szerintem, ha tehetném azért 1-2 hetente lecsúszna 1-1, de, ha olyan helyen élnék valószínűleg minden napra jutna valami más.
Köszi még egyszer &rew!
-
X@b3e
addikt
-
ToBeY
nagyúr
Valaki esetleg nem tudja,hogy Billa kártyát hogyan lehet igényelni,szerezni,venni mit tudom én?!
Hétvégén Esztergomban megyek majd,és van némi esély hogy hazafelé beugorjak billába (mivel csak 2-3km onnan) -
albert8
veterán
Romániában milyen dobozok vannak mostanában ami itthon nincs? Volt valaki mostanában?
-
szekra
Topikgazda
7 napja tiszta vagyok..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest