Hirdetés
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
koshmar #49999 üzenetére
Nem gondolnám,szerintem az amcsik megadják a lehetőséget,hogy ha hülye vagy akkor halj is meg.
Cukorról nem találtam infót,de gondolom az is dupla...CAFFEINE CONTENT
120 mg/12 oz. can
160 mg/16 oz. can
240 mg/24 oz. “Mega” can
320 mg/32 oz. BFCés itt is challange amiben 10éves forma srácok versenyeznek,hogy ki tudja előbb lenyomni a BFC-t.
-
koshmar
addikt
Redditen találtam, ismét egy kis izé
&rew láttál-e már ilyet?[link] 473 ml- 946 ml
Gondolom a jobbost ilyen öngyilkos csomagokba szoktákl rakni.
-
ToBeY
nagyúr
Ez aldis zero málnás még mindig rohadt jó
kicsit bánom hogy nem vettem többet.
-
szekra
Topikgazda
Kokuszos redbull tenyleg olyan jo? Mozgatja a fantaziam, lehet meg kene kostolni...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
nagysandor79 #49989 üzenetére
A kólás a legihatóbb közülük, azt hiszem az a piros, esküszöm finom kóla íze van. A többi nekem nem ízlett.
-
nagysandor79
aktív tag
tegnap végre találtam skybaby-t 200ft-ért két félét vettem. a zöld. számomra ihatatlan keserű.semmi íze.nincs benne bubi. a másikat majd később iszom meg.
-
törölt tag
válasz
ECHO2235 #49983 üzenetére
igen, a regi nitrous-nak volt a sarga es a narancssarga dobozosa is, azokat nagyon szerettem. es anno meg ezek is csavaros kupakkal jottek. kicsit azert valtozott a zold is, a maxx mar nem annyira 'szaraz' mint az eredeti superdry volt.
oriic: kell kell
egyebkent rettento erdekes volt, tv-ben meg kepeken latni a Nagy Falat v eloben csattogni rajta (foleg a nem karbantartott reszeken) azert nagyon vagany.
-
Darebo
csendes tag
Jó lehet, ha van idő nézelődni is közben.
-
Darebo
csendes tag
Köszi, akkor nem csoda, kb a legjobb helyen él.
-
-
ToBeY
nagyúr
Aldiban 99ft az eneriágs/sportital ami olyan mit a zeroeper.
Vettem is jó párat belőle.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
koshmar #49951 üzenetére
Ez nagyon sok mindentől függ.kipihentség/érzelmi állapot/fittség/egészségi állapot....
Nekem is volt hogy megittam sima energiást,és nagyon felpörgetett.
De volt amikor olyan kómás voltam (2 óra alvás után utaztam egy napot) ,hogy bármit ittam kávé-energiaital-kávé-energiaital és semmi,de azért szívem vert mint állat,viszont olyan álmos voltam,hogy állva el tudtam volna aludni -
tipuka
addikt
válasz
ECHO2235 #49947 üzenetére
míg jártam edzeni, az edzés előttiben 300mg és 400mg koffein volt (hot blood és black blood, hátha valaki ismeri), amit ittam, de nem minden nap, csak heti 4x, az jó volt, attól nagyon jót éreztem mindig, bár egy idő után a 300mg-os már nem hatott úgy, mint az elején.
plusz még a reggeli adagom is 160mg legalább.
hiányolom is a jó pörgést, de hosszútávon így se úgy se használhattam volna, csak ritkán néha néha -
ECHO2235
aktív tag
nekem jó pár évvel ezelőtt a reggel, dél körül és délután 1-1-1 azaz 3 monster csúszott le és akkor még talán nem a kih*rélt verziók voltak. akkor attól pl nem volt semmi bajom de volt már hogy egy 710es monstertől kivoltam vagy betett a 240mg-os Rockstar. helyzet és szervezet függő, ettől függetlenül az már masszívan nem tesz jót
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ha szereted a keserűt és a limeot, akkor a Bitter, ahogy ECHO írta, igazából eddig csak azt és a Zerot ittam meg, túl sok az újdonság (még mindig a román piákat kóstolom), a Zero az kuka, annak ellenére, hogy talán ezt is a HELL tölti (a dobozt a QualityPack gyártja az tuti), holnap kóstolom meg a Classicot pont, aztán majd egyszer jön a negyedik is.
Doboza szép ennyi. Ennyi pénzért én veszek HELL-t, arról nem beszélve, hogy, ha nem akciós, akkor 249 Ft a SPAR-ban.
-
Timyyy
őstag
Holnaptól kapható a SkyBaby a sparokban, 16. oldal alja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- OLED TV topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest