Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Tessék akkor. Kulonszedtem a bontatlan Monstereim. Még vannak úton is, ugyhogy nem teljes a kép.
-
szállitó
senior tag
válasz
callmeakos #37194 üzenetére
A sör is energiaital annyi kalória van benne hogy energiaital pocakot is növeszthetsz tőle
-
Laraxior
titán
Úgy éreztem, hogy ebben a melegben nem olyan jó az edrink, találtam helyette egy kis söröcskét
Vettem is egy ilyet meg egy olyat
-
james001
veterán
válasz
Bjørgersson #37174 üzenetére
Igen egy meleg lány vagyok
Más ízben nem próbáltam de szerintem borzalom a normál,pedig én tényleg csak a legrosszabb italokat öntöm ki (pl. Silver Power),ezt nem tudtam legyűrni. -
shinku
csendes tag
válasz
takacsbotond #37166 üzenetére
A lila crazywolf mellett középtájon mi az a feketés dobozú ital 1,48-ért? Thx.
-
ECHO2235
aktív tag
a sima dr. pepper marcipános cola konkrétan
és krva finom.
Vasemberes Dr. Pepper meg már van egy ideje, pl Ázsia Centerbe. eddig 3 féle van meg amit hazánkban én megtaláltam. ha mindenigaz hamarosan lesz Thor-os is -
rsanyi18
tag
válasz
Bjørgersson #37167 üzenetére
Mindenki másnak érzi.. én talán még marcipánosnak is mondanám.
Egy a lényeg, finom -
takacsbotond
őstag
[ Módosította: radi8tor ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nézegetem egy ideje, hogy Dr.Pepper.
De az nem egy sima kóla? Vagy az is edrink? -
CoDWaW07
őstag
válasz
callmeakos #37156 üzenetére
Haha
Most nézem a hűtulütőt: a 300 forintos cuccra 7600 ft elvileg a posta
Viszon pl ez egy egész sorozat, csakhát ki akar 7+7k-t költeni rájuk
-
CoDWaW07
őstag
válasz
callmeakos #37154 üzenetére
Parancsolj
Megveszed tőlem?
Amugy vazze, lehet nem is lenne hülyeség ebayről.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
EnergyCoke #37150 üzenetére
....
Én szívesen begyűjteném mind a 7-et, de egyenlőre nem tudni semmit.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Bjørgersson #37141 üzenetére
Azt hittem a link mögött valami programozó
(banda)faj lesz. -
Bjørgersson
félisten
-
Laraxior
titán
Meglett a testvérke is
-
rbalint88
addikt
válasz
#20749568 #37131 üzenetére
lehetőleg x-durance-t vegyél, mert abban van plusz ásványi só meg miegyéb, ilyen időben jól jön. És ne felejtsd el, hogy a koffein pluszban megköti a vizet, úgyhogy igyál mellé koffeinmentes cuccot, a legjobb a sima mentes ásványvíz.
btw nem tudom milyen útra mész, hogy 10+ órát kell vezetned, de szerintem jobb megoldás kiállni pihenni fáradtság esetén és egy-két órával később érkezni, mint nem megérkezni... -
rsanyi18
tag
válasz
Bjørgersson #37132 üzenetére
"Kedves FÁÜ
Kérlek, léccccii legyen mónten gyú minden bótba mer a Kóvi az energiaitalos topikbó asztat mondta hogy legyen és ezért lécccci legyen mer az finom a mónten gyú.
Köszönettel Sanyi."Ezt így küldhetem nekik e-mali-be?
-
rsanyi18
tag
válasz
Bjørgersson #37129 üzenetére
A vaniliás Coca-t már így is minden sarkon lehet kapni, bár igaz hogy csak szürkeimportosan, de jobb mint a semmi
A MtD meg van már, csak a FÁÜ-t kéne cseszegetni hogy szorják el rendesen minden boltba -
Ventur@
senior tag
válasz
#20749568 #37119 üzenetére
Csumpa!
Csak saját tapasztalatot tudok írni (bár nem vezettem még soha 1x órát egyhuzamban, de az idei Le Mans-t végigkövettem és éjszakára kellett az éberség
):
Szerintem bármelyik Hell Strong, az emelt koffeintartalom miatt. Vagy Monsterek, az meg a mennyisége miatt (500 ml). De ha tudsz szerezni, akkor valami import taurinos cucc az ajánlott. Legalábbis engem a taurin tartalmúak jobban ébren tartanak, mint bármelyik hazai koffeines csoda. Pl.: Rockstarból amit találsz - szerintem - bármelyik simán rendben van. Ebből is inkább az 500-as kiszerelést keresd. Árban ezek olyan 400-tól a franc tudja meddig kaphatóak. Határ a csillagos ég
. De, ha olyan 4-500 körül tudsz szerezni 500 ml-est, akkor az jó árnak számít.
Vagy import Monsterek (bár ezek húzósabbak árban), de ebben Laraxior tudna segíteni, mert a hazai Monster lexikon
.
...és kb. ennyi, amit én tudok ajánlani
.
Azért 10x órát egyhuzamban nem vezetnék le. Nem biztos, hogy van bármelyik e-drink is, amelyik tud annyira stimulálni, hogy kibírd. De ez csak a személyes véleményem
.
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz
#20749568 #37119 üzenetére
A strong Hellekben 38,5mg/100ml koffein van 32/100 helyett, viszont csak 250ml-esek. Az 500ml-esekben 32mg/100ml van, de ugye kétszer annyit iszol meg belőle, úgyhogy valamivel erősebbek. Valamint vannak az import cuccok a koffein mellett taurinnal, amik ténylegesen felpörgetnek. Én a helyedben valami ilyet keresnék, pl. Rockstar, feltéve, hogy kapható a városodban.
-
Ventur@
senior tag
válasz
EnergyCoke #37114 üzenetére
Mindenhol csak Black Widow-os Dr Pepper Cherry van? Eddig én is csak ezt találtam, pedig jó volna egy Vasember, Thor és Amerika Kapitányt beszerezni
.
-
CoDWaW07
őstag
Tényleg, a Bosszúállókos Dr. Peppert lehet már rendesen kapni? és hol?
-
EnergyCoke
tag
Nyílt a környékünkön nemrég egy italbolt. Min 30km-es körzetben ez az egyetlen hely ahol nem csak sima Dr Peppert kapni.
Képminőség: 4K HDehogyis pocsék
Ilyen:[link]
Vanilliás cola,fanta ananász,alma és a dr pepperek finomak. Viszont a bio italt hánytatónak a zöld cannabist meg 10dkg cukor lenyelése után ajánlom csak olyan savanyú.
-
szállitó
senior tag
válasz
Bjørgersson #37104 üzenetére
Én se lelkesedem az izéért ha lehet kihagyom az ujjakat még nem kóstoltam, mivel legtöbbször a sarki tacskó expresszben vásárolok így az ottaniak fogynak gazdagságos light és a héten a Bombik mert az akciós abból a 500+C a legnagyobb kedvenc
-
szállitó
senior tag
válasz
Bjørgersson #37096 üzenetére
a light ot.
És lemaradt a HELL Abból pedig a red grape és a kiwi a kedvenc de mostanában nem nagyon volt akciózva így nem is ittam...
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest