Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
Mojito soda az valami kegyetlen finom
Szerencsére abból kapasból hármat is vettem
De így utólag egy tálca kellene
Nem energydrink, de ahhh finomEsetleg akinek kell majd vmelyik és közelben lakik pl egerszeg, annak tudok hozni, mert lehet jövő héten is megyünk
Egy valamit megfigyeltem, az osztrákok csak redbullt vesznek
Én nem szeretem, nem az íze miatt, hanem csak mint márka.
Mint az Apple cuccok, ki nem allhatom őket xD
Hiába volt monster féláron, osztrák akkor is redbullt kapta le a polcról. -
bul07
nagyúr
válasz
scope2007 #39697 üzenetére
Hát nállam nem maradnak meg a dobozok, nem állom meg hogy a légpuskámmal 30méteről ki ne jugasam őket
-
szállitó
senior tag
válasz
callmeakos #39693 üzenetére
kifogyott a rücsinyomi
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Kiszívta a nap.
Ami arrafelé nem sok van.
-
Laraxior
titán
válasz
Gyűjteményben jobb helye lesz
-
Bjørgersson
félisten
válasz
callmeakos #39689 üzenetére
Valószínűleg lecsiszolták, azért sima és fakó.
-
Laraxior
titán
válasz
callmeakos #39689 üzenetére
Jöhet a doboz.
-
Melack
veterán
Feleségem vett nekem a dm-ben bio energiaitalt. Nos, 600 Ft-ot nem ér, de ha akciós 300, annyit sem. Amúgy finom, iható, répa meg koffein meg még pár cucc van benne. De csak akkor veszek megint, ha max 200 Ft lesz. Addig is marad a Burn Zero.
-
ToBeY
nagyúr
Láttam most a tvbe hell multi reklámot
-
törölt tag
Na most sikerült a kólával a befagyásos trükköt megcsinálnom, nem akartam csak véletlenül. A szénsav meg a nyomás miatt lemegy a fagyáspontja, le lehet hűteni - pár fokra és folyékony marad, majd mikor kibontod kásássá fagy az egész. Hát most összejött.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Vettem pénteken az Aldiban ENTER-t, hát az ízén érződik, hogy a Hell gyártja, de nem annyira erőteljes az íze, szénsav kevés. 99 Ft-ot nem ért, újravenni nem fogom ez talán a 69 Ft-os kategória.
-
takacsbotond
őstag
Kólánál pl tudom, hogy a kiszerelés méretétől, illetve a palackozás típusától függően eltérőek az ízek, illetve, hogy folyamatosan változtatják az ízeket, de csak minimálisan, hogy ne unjanak rá az emberek...
Legalábbis úgy tudom, hogy a Cocánal, meg a Pepsinél így van.A Burn meg Coca termék, bár lehet ez csak a kólákra vonatkozik... -
-
takacsbotond
őstag
válasz
takacsbotond #39662 üzenetére
Ahol én veszem ott fix 120Ft...
De a legtöbb helyen 140-160Ft szokott lenni...
Tuskóba, meg madaras teszkóba meg nem járok, ott mindig drága az energy... -
ToBeY
nagyúr
válasz
Bjørgersson #39675 üzenetére
Mindig mondod,hogy kislány vagyok mert nem vagyok hajlandó moslékot inni.Ezért arra buzdítok mindenkit,hogy juttassa el hozzád az összes ihatatlan fosht.
Hátha picit megváltozik a véleményed a dolgokról. -
szállitó
senior tag
válasz
Bjørgersson #39675 üzenetére
Kiöntöttek 0,5L E Drinket csak szól hogy jó az neked
-
rsanyi18
tag
Szerintem is így van. A sima alu dobozos Adrenalin ~180-200ft-ért simán jó, most is azt iszogatom.
De a pet palackos társai tényleg az alja..
(#39671) DJ. Ru$y: Ha a mg-okat nézzük akkor tényleg, de leírtam már párszor, engem hidegen hagy, én csak az ízük miatt iszom
Mondjuk azt meg be kell vallani hogy az Adrenalin ízben nem a top kategória, de egyefene, megiszom én ezt -
james001
veterán
Nem tudja valaki a tejboltban van még Monster? Mármint az újak amik még szeptemberben jöttek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tudom hogy alapból nem egy minőségi az Adrenalin energiaital, de én azért néha napján megiszom. Vegyük úgy hogy hó végén azt a 200 Ft-ot megéri.
DE
Tegnap kipróbáltam a műanyag pet palackos adrenalint, és nem jó. Nagyon nem.
Annyira nem hogy kb dobtam ki azonnal, pedig én ilyet nem csinálok.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
A Bomba 0,75 egyelőre Tesco only, így Tescos árakról beszéljünk. Sparról fogalmam sincs, utoljára LIDL-ben is 199 Ft volt azt hiszem, mikor lejárt a bevezetési akció (Hell). Nyilván kisboltban a Bomba sem 180 Ft. Nálunk pl. az italdiszkontban 149 Ft vagy 139 Ft, de nem keverem ide, mert más beszállítótól vásárolnak stb.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
takacsbotond #39662 üzenetére
A Hell alapára 199 Ft.
Vagy a 0,5-re gondolsz? Annak 299 Ft alapára + 0,25, hogy meglegyen a 0,75, akkor pont ugyanott vagy.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
#90933760 #39659 üzenetére
Most akciós a Tacskóba a kicsi Bomba 130 körül, pont azt számolgattam, hogy most nem jó vétel, de, ha nem akciós, akkor olcsóbb ez, mint 3 kicsi. (Ilyen szempontból szerintem pont rosszkor vezették be, mert aki kicsit figyel és érzékeny az árakra, az nem veszi meg most az üvegest...)
-
törölt tag
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
james001 #39649 üzenetére
Nekem is van ismerősöm éjszakába jár csak melózni, tőle hallottam először a Walmart-os dolgot én is, még meg sem írta semmilyen oldal vagy médiában nem jött még le, aztán megírta valamelyik oldal. Gondolom ezt valaki elindítja (belsős) aztán gyorsan terjednek a hírek, eljut sofőrökhöz, azok meg ugye járnak ide-oda, és onnantól megy szerte...
(Ha lehet egy kérdésem hozzád, mint belsőshöz, nálatok központilag kikerült a Hell Cola és Multi a rendszerből? Vagy csak bizonyos áruházakban nem kapható? Ismerős azt mondta, hogy náluk nincs készleten és nem is rendelnek, de nem tudja-e, hogy Tesco rendszerben benne van-e. 3 Tescot látogatok személyesen havi szinten, illetve barátnőm 2-t az ország másik felén, és ott sincs sehol. Hátha te tudsz valamit. Köszi) Jöhet privátban is, ha gondod lehet belőle.
-
james001
veterán
Én olyat is hallottam hogy már eladták a céget csak még megvárják a karácsonyt és január-februárban viszlát. Tudod mondtam hogy én Tesco-ban dolgozom,azért jár a szóbeszéd a kollégák közt. De persze aztán a franc tudja mi van,hivatalosan még mindig nem mondtak konkrétumot.
-
ToBeY
nagyúr
Nah, vótam spárban vettem jó pár áfonyás s budget drinket,mer az jó nekem!
Akartam zerot is,de megláttam hogy az is aszpartamos így azt kihagytam inkább. -
A`rpi
addikt
válasz
james001 #39646 üzenetére
Ha veszteségesen üzemelne valójában már rég kivonult volna. Arról halvány lila fogalmunk nincs, mekkora árréssel dolgoznak "ezek".
Ha kivonul az országból jelképes dolog lesz. Kereslet a termékekre van, mivel kis túlzással más alternatíva nincsen, kicsiket már rég megölték.
-
Brazzil
csendes tag
válasz
takacsbotond #39644 üzenetére
450ft
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Csak, mert tegnap téma volt a Tesco - Walmert dolog:
"A Tesco részvényesei a dél-koreai leánycég eladása miatt jöttek össze. John Allant, a Tesco vezetőjét az ülés után arról kérdezték, napirenden van-e a közép-európai érdekeltségek (így például a szlovák vagy a magyar) eladása. Allan erre reagálva azt mondta, hogy a thaiföldi, a malajziai, az ír és a közép-európai üzlethálózatokat nem tervezik eladni."
-
Brazzil
csendes tag
válasz
takacsbotond #39640 üzenetére
Budapest Andrassy út 77
Delikátesz -
szállitó
senior tag
válasz
Bjørgersson #39635 üzenetére
Igen az a hivatalos szlovák fizetőeszköz
Szerintem 2*1,5L MTD ért nagyon jó ár a 370.-forint.
-
rsanyi18
tag
válasz
Bjørgersson #39635 üzenetére
Szerintem Japán Jen
-
szállitó
senior tag
válasz
Bjørgersson #39631 üzenetére
Itt ahova én járok csak a cigiboltban van ott 170.-
Köszi lehet ki kéne nézni párkányba... azt venni egy két finomságot
A szlovák Billa ba most akciós a 1,5 literes MTD 0,58/üveg illetve 2t kell venni multipack ba van
-
rsanyi18
tag
Annyi zero-s szar van már, már azt várom hogy mikor lesz a Zero energiaitaloknak Zero a köbön változata
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
#90933760 #39620 üzenetére
Ezt bírom. Tőled is megkérdezem, szerinted, mert egy régióban felvásárolnak egy üzletláncot nem szedik külön régióra? Dehogy lenne amerikai Monster... Ugyanazok a cuccok lennének amik a Tescoban. Attól, mert nevet vált még nagy eséllyel a dolgozókat is átvenné, a berendezéseket stb stb.
Vágyálomnak jók ezek az amerikai dolgok, de akkor ennyi erővel a Tesco brit cég, miért kell nekünk egy British Store, hogy legyen brit cuccunk, ha van Tesconk? Ne ezért nem lesz "amerikai álom".
-
törölt tag
A kivi most van harmadjára, úgyhogy az már a negyedik lenne.
Ja, most akkor jöhetne a Zero Kivi.
Nem sokáig volt ez a szponzorált Burn akkor, csodálkoztam én is. Pár hónapig ment csak.
Főleg, hogy nem használt szerkesztést, mert nincs kiírva se. Tobey szerintem igyál meg valami Zero drinket.
-
ToBeY
nagyúr
Én a helyi CBA mindig találok bőven multis hell-t,szal nem hiszem hogy megszűnt volna.
bálydövély:Lesz valami téli limited edition hell?Kiwis 3.0 verzióban,esetleg zero kiwi?
szerk: Franc se követi hogy hányadszor próbálják az emberekre sózni azt nyamvadt kiwis hell-t...
szerk2:Én általában 130-140 huf látom cba-ban hell-t.
szerk3: Kovyúr látod így kell használni a szerkesztés gombot,csak ajánlani tudom neked is.
-
törölt tag
Na, ahogy látom már újra sima Burn dobozok vannak és nem szponzoráltak.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Bjørgersson #39611 üzenetére
Azért köszi.
A Tesco már régóta nyűglődik. A Walmart is megvenné a keleti szektorban lévő Tescokat ja. De még pár másik üzletlánc is nyugi. Majd lesz valami. Nem csak a magyar részlegét, az egész keletet úgy tudom, szlovák stb.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Bjørgersson #39609 üzenetére
130-140 közt veszi a
Privátban, szerk. valami kisebb boltban veszi azt írta. Szóval el vagyok látva.Viszont a helyi tartalékom szó szerint kifogyott, 1 kartonom van, és utána kész vége. Rohadt mocskos Tesco, nem akciózza mostanában a Hellt, állítólag felment a nagyker ára.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Bjørgersson #39607 üzenetére
Barátnőm szokott hozni néha pár dobozt, ha jön, mert itt sehol nincs. De nagy tételben sajnos nem éri meg postázni.
Már, ha erre gondoltál.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #39605 üzenetére
Jajj Kovykám, látom a ríííz 980 hírnél is betaláltak, szerintem igyál meg két edrinket hogy jobban bírd.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Bjørgersson #39600 üzenetére
"csak a szar Hell, Bomba meg Monster van"
Honnan tudod milyen a szar?
Szerkesztés! Többet nem szólunk, figyelj magadra.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Egér probléma
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest