Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csajééé
csendes tag
Énis szeretem ezeket a löttyöket.
-
adalbert1
veterán
Valamelyik nap ittunk pár Tesco Value energiaitalt. Az árához képest (ha jól emlékszem 95 Ft) egész jó, a régi Tesco-s energiaitalhoz viszonyítva meg fényévekkel jobb.
-
nygma
addikt
Üdv.
Kobra nevezetű energiaitalról mik a vélemények/tapasztalatok?
-
máyköl
veterán
A tesco-ban le van árazva a red bull!!! Pontos árra nem emlékszem de 300 alatt van.
-
No-kia
addikt
hello! haverral gépezés közben mi is szoktunk iszogatni, most a 150ft-s adrenalin xxl a best buy, erre felé abból 2 egymás után elég..hogy is mondjam húzós
nah eg a szintén 15-es másfél literes kobra bár az adrenail után nem vmi finom(pláne egyszerre mind a másfél)
-
bacsis
Közösségépítő
de jó hogy van ilyen topic is
én is nagy energia ivó vagyok, és gyűjtöm a dobozaikat, persze csak a 250ml-es alu dobozost és mindegyik fajtából van 1 doboz, van vagy 30fajta már,
szerintem alig van köztük íz különbség.
Viszont a sexxx kitűnik közülük mert az nem tutti frutti ízű hanem akácmézes citromos vagy milyen és tényleg érezni a mézz aromáját -
máyköl
veterán
Jájj. Ittam ma reggel egy pohárral, délelőtt egy xl-t, délután még 2 adrenalint, és itthon még egy pár kortyot. Tényleg nem a legjobb. Kicsit furcsa érzés.... érzed,hogy belül nincs minden renben.
-
darnellsmith
senior tag
sajnos nem iszok minden nap, mivel önálló keresetem nincs, csak nyáron ha melózok, meg zsebpénz de az sokszor egyébb cuccokra kell
persze ha van itthon akkor iszok minden nap, nagy átlagba heti 3 fogy kb, néha több néha kevesebb, pontosan nem tudom megmondani.
tavaly az air race-ről amikor jöttünk el vagy 10-12 doboz red bullt elhoztunk, media jegy rullz -
ToBeY
nagyúr
Auchan-ba 4db red bull 899, burn 239, watt 99, vpower 109, big energy 159
-
ToBeY
nagyúr
Vettema egy Go Fast energiaitalt remélem jó lesz mert a Burn és Red Bull is olcsóbb tőle
-
máyköl
veterán
Most ez a cola enrgiaital a divat? Már a bomba is kezdi.
[link]
De ez csak sima cola!!
-
máyköl
veterán
válasz
darnellsmith #1081 üzenetére
Hetente kb. hány db. red bull kerül a gyűjteményedbe? Minden nap iszol?
-
Mawyx
őstag
Szedd ki időben, főleg az üvges Bombát, különben tényleg bombaként viselkedik, aztán lehet takarítani
.
Múltkor megleptem magam egy karton üveges Bombával, mondom oké, drága, de le van ejtve, megérdemlem... valami borzasztó íze van, nem hittem, hogy van különbség a dobozos meg az üveges között, de van
.
-
máyköl
veterán
Ma is tervezek venni 2-t.A Burn az epres vagy málnás?
darnellsmith: Próbáld meg. Iszol egy Xl-t és egyből rá egy Red bull-t. Szerintem nem fogsz te se sok különbséget érezni, szinte ugyanaz a 2.
És ha az energiaitalt tárolni akarom akkor mélyhűtőbe tegyem,hogy jó hideg legyen?
Nem fog megfagyni??? -
máyköl
veterán
válasz
darnellsmith #1074 üzenetére
így már rémlik...
-
darnellsmith
senior tag
Red Bull Air Race bővebben itt augusztus 20.-án lesz Budapesten
-
máyköl
veterán
válasz
darnellsmith #1072 üzenetére
bocsi, de azmi, (mármint az air ace)
-
darnellsmith
senior tag
előző héten 1280ért vettem a 4es red bull packot a tescoba, most megint egy ezres, azért nem mindegy, jól fognak jönni, főleg hogy egész héten éjszaka melózok
ja és kevesebb mint egy hónap múlvaAir Race
-
bbazsy
őstag
volt már, h sparban 199 a bomba?
-
AMD Power
titán
Holnap kelleni fog. Ma ünneplem a kocsi vásárlást. Szép leszek holnap.
-
sexxx drink
újonc
válasz
Krissz1984 #1026 üzenetére
Maj reméljük több helyen is kapható lesz! Amúgy te melyik boltban találtál SEXXX-et?
-
sexxx drink
újonc
Szia! Van benne taurin sőt több minden van benne mint a Red-bull-ban! Sztem 1000x jobb mint a Red-bull nem unalmas teljesen új és hát a designe!
Sztem nagyszerű! Nem tudom te merre laksz de Veszprém környékén tuti találsz valahol! És a balaton küröl is van! Igyátok!
(Jah és igazi akácmézes)
-
dragonfx
veterán
Megittaam péntek estétől szombat hajnalig>>4 nagy redbullt, 3 nagybombát, és 3 burn...cirka 3 liter energydrink...fu vazzee nagyon odabxxa az ember fejét
-
máyköl
veterán
Így néz ki:
ÉS itt egy érdekes oldal, elvileg magyarország legnagyobb gyűjteménye: [link]
-
máyköl
veterán
Éppen most iszok egy "Get Up" energiaitalt. 32mp. koffein van benne, 100Ft. volt. Fúúúújjjjj de rossz
-
máyköl
veterán
válasz
darnellsmith #1055 üzenetére
Korod mennyi?
-
Mawyx
őstag
válasz
darnellsmith #1040 üzenetére
Sajnos az nincs
. Ezt egy kocsma felújításánál szereztem
lejárt a szerződésük Bombáékkal. Micsoda mázli
.
-
törölt tag
ma kaptam egy felliteres dobozos Adrenalin (XXL)-t. egyben kicsit sok volt
es kb a harmadik decitol lehet igazan erezni a mindenfele mellekizeket
asszem nem veletlen h altalaban 250ml-s kiszerelesben adjak ezeket a sz@rokat
-
dragonfx
veterán
válasz
darnellsmith #1049 üzenetére
én nem számolom hány energy drinket ittam az elmúlt 5 évben kb.mert lehet kiderülne nem tok addig számolni...
..vagy kiderülne hogy meg kellett volna már halnom
-
máyköl
veterán
Amilyen energiaitalokat én ittam eddig:
- Red Bull ( rohadt jó)
- Burn (rohadt jó)
- Bomba( finom)
- V-power ( pocsék)
- Blue Bear ( finom)
- Adrenalin (finom)
- Xl( pocsék)
- Booster ( finom)
- Tiger ( finom)
- Big energy ( rohadt pocsék)
- Watt( finom)
- Go ( pocsék)
- Fitt energy ( finom)
osztályzataim:
1. rohadt jó
2. finom
3. pocsék
4. rohadt pocsék
Ezek az én véleményeim, nem akartam senkit sem megbántani aki pl. a Big energy-t szereti.
-
máyköl
veterán
Mi értelme van annak h gyűjtitek a dobozokat?
-
dragonfx
veterán
válasz
darnellsmith #1043 üzenetére
na eza fanatizmus
-
concret_hp
addikt
lidlbe vettem 79ér vmi energy drinket hát ritka sz@r volt, igaz egy ideje nem iszok ilyeneket
-
darnellsmith
senior tag
válasz
dragonfx #1042 üzenetére
kólásból ittam egyet, meg mégegy van a hűtőbe. szerintem full olyan íze van mint amilyen régen volt haribo kólás gumicukor, szerintem finom.
üvegesekből: jobbról nézve:
a 2 legszélső: thai föld - ebay
3.: malajzia - ebay
4.: németország - ebay ( a szavatossága 1995ben lejártmondjuk nem mintha meg akartam volna inni
)
5.: győr vidéki buszpályaudvar, üvegtigris szerű lakókocsi büfé, szerintem egész győrbe csak ott lehet kapni nagy ritkán -
dragonfx
veterán
válasz
darnellsmith #1041 üzenetére
üveges redbull honnan mega kicsi extra?
a kólásat próbáltad már??megyünk buliba 2 bomba már itt figyel
..meg amit még veszek kell kísérőa finlandiához....
-
darnellsmith
senior tag
kollekció1
kollekció2
akinek esetleg van olyan red bull ami nekem nincs, az please szóljon -
Adam944994
újonc
Egyébként, nem tudjátok van e olyan üzklet ami kimondottan a energiaitalokkal foglalkozik?
-
Adam944994
újonc
Hali!
Sztetek amugy az energiaital ártalmas?
Mert sztem igen, de nembaj, annál jobbAmugy most kezdtem el gyüjteni a dobozokat, még csak kb. 15 van:S
Nektek?
Adam
-
törölt tag
mai szornyuseg: poker energy
honlap
szoval kemeny a cucc. bunrossz, sima pitbull-utanzat, de a rosszabbak kozul. -
Diego!
senior tag
válasz
Chesterfield #1034 üzenetére
Nem, most így hirtelen nem.
-
Diego!
senior tag
válasz
Chesterfield #1032 üzenetére
Nem a burn az piros.
-
Diego!
senior tag
válasz
Chesterfield #1030 üzenetére
Hát a burn.
-
Chesterfield
őstag
Tudtok olyan energiaitalt mondani, ami nem sárga színű?(mármint a lötyi benne
)
-
-User-
csendes tag
válasz
#25954560 #1027 üzenetére
A tantra is energiaital, mert ugyanúgy van benne koffein meg taurin csak még megturbózták egy kis ginzenggel ami külföldön szokás, bár ebben az esetben jóval kisebb adaggal. A legnagyobb ginzengtartamú M.O-n a GoFast. A Sexx-ben pedig ha jól tudom csak taurin nincsen, de most úgyis egy olyat szeretnék beszerezni. Nem tudja valaki hogy hol kapható?
A RETRO-24 nevű áruházban rengeteg energiaital fajta kapható, talán több mint 10. Én a múltor a fél literes dobozos (XXL-es) adrenalint 135 forintért vettem
-
törölt tag
válasz
Krissz1984 #1026 üzenetére
az nem annyira energiautal, nem? olyasmi, mint a tantra
-
N4r4ncs
aktív tag
nekem legjobban az UP ízlik,aztán a bomba. A többi nemigazán jön be,már mindegyiket kipróbáltam.Viszont az Adrenalin üzemben már jártam.Ott van a kunság közepén egy kis falucska legszélén.
-
darnellsmith
senior tag
tegnap ill ma éjjel elég sok energia italt pakoltam az egyik nagy boltba árufeltöltőként, szívesen iszogattam volna meló közbe, jó hogy mindig viszek magammal egy behűtött red bullt és a szünetbe betolom
-
Gergello
addikt
Próbáltam már pár fajtát, volt ilyen is olyan is. Olyan nincs esetleg aminek nem tutti-frutti íze van? Egy kicsit más ízű mint az átlag?
-
ToBeY
nagyúr
Most ittam egy ilyen Blue Bear-t fu de rosz volt
-
lorcsi
veterán
a spárban 12-től a 6os pakk blue bear 447 lesz
-
dragonfx
veterán
válasz
darnellsmith #1009 üzenetére
matchba láttama westendbe.
kell nekem is gyüjteménybe
-
darnellsmith
senior tag
mi egy helyről tudtunk pesten a montevideó utcában lévő katapult étteremről hogy van. ládaderbikor úgyis mentünk hát benéztünk, volna ha nyitva lett volna. nyitvatartás nem volt kiírva, de persze kintről pont lehetett látni hogy van amiért jöttünk volna... aztán go haza győr másnap tesó go villány de előbb felhívta a katapultot mondták hogy nyitva van akkor go fel pestre red bullt megvesz majd go villány
-
Eagl3
veterán
válasz
darnellsmith #1009 üzenetére
Én eddig egyedül Pesten egy autókereskedés büféjében láttam csak ilyen kólás redbull-t. Már bánom, h. nem kóstoltam meg
-
darnellsmith
senior tag
Tesómnak végre sikerült venni red bull simply cola-t, hát nem volt egyszerű feladat az biztos, de megvan, akkor már 10 féle red bull-om van
-
dragonfx
veterán
26 db-os már a gyűjteményem, reggel lesz egy hell iváaszat.
-
Mawyx
őstag
válasz
darnellsmith #1006 üzenetére
Utálok naponta rohangálni kis boltokba, iszonyat drága úgy, kiteszkózni messzire meg egyrészt sok idő, másrész úgy már az is drága lenne.
-
vettem kobrát a közeli reálban, ma nem szándékozom aludni
volt két fajta is, amiről itt még nem volt szó, az egyik kerozin, a másik nemtommi. majd legközelebb bepróbálom. -
darnellsmith
senior tag
-
ML320
senior tag
válasz
darnellsmith #1000 üzenetére
Tetkóra nem gondoltál? Tudod, körbe szalagként felkarra, szép kék csík, benne a RedBull emblémával (Az XL-nek ilyen szempontból talán jobb egy kicsit a kialakítása)? Vagy a hátadra, jobbról-balról egy-egy bikuci?
Kolléga 2 óra alatt legurított 4db XL-t. Nemsokára vibrációs döngőlőként bérbeadjuk valahova
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest