Hirdetés
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Érdekess lenne ha bevizsálatatna valaki pár olcsóbb és pár drágább energiaitalt, mi a különbség köztük az áron kívűl
-
malwy
senior tag
Valaki desztiláljon le pár energiaitalt
Milyen trutyik-sók-cuccok maradnak utána?
-
AMD Power
titán
Nekem még mindig a XL és a Auchan-s Big Energy a kedvencem. Most is vettem egy jó BE-t.
-
Boci_83
őstag
Azért nem annyira rajongok, nálam most a sokat fogyó a Planet Energy. 99 Ft a Pennyben.
Napi 2-3 leszalad alaphangon. Pedig nem a legjobb ezek az olcsó energia italok, legtöbb a koffeinből van benne, vitamin nem sok jut. Igy is 150+ a vérnyomásom.
-
darnellsmith
senior tag
hm
mi 19. én reggel fél10 fele indultunk győrből, kb egy óra alatt oda értünk ahol az m1-es és az m7es találkozik, na onnan 5 kilómétert kb 3.5 óra alatt lehetett haladni, marha nagy káosz volt, meg egész pesten.
20. án inkább lent hagytuk a mélygarázsba az autót és gyalog mentünk megnézni a versenyt, majd lehet rakok fel pár képet ha érdekel vkit, tökölre is sikerült kimenni, lefényképezni az összes repülőt és pilótát. Besenyeivel dedikáltattam egy red bullos dobozt meg vittem egy fényképet amin vele vagyok még tavalyról aztis aláírta, + közös fotót is csináltunk, nagyon kedves volt ismét. -
XSiGma
aktív tag
válasz
darnellsmith #1191 üzenetére
én megprobáltam ott lenni,de már 3. éve hagyomány hogy mindig a végére érünk ki
-
darnellsmith
senior tag
red bull air race-en nem volt senki? pedig nem kicsit volt jó
-
ToBeY
nagyúr
Ittam most egy NRG nevű italt fú de szar volt
-
Kephamos
addikt
válasz
Madn!ght #1181 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe: Nyíregyháza. Egész sűrűn szoktunk találkozókat tartani. Mindig jó bulik szoktak lenni.
-
eddie17
addikt
Lenyomtam reggel egy Hell-t, utána így délelőtt, olyan jót szunyókáltam, hogy az hihetetlen.
-
AMD Power
titán
Tegnap borozás után most jól fog esni egy Buldozer.
-
Forestal
tag
Mióta nem vagyok úgy eleresztve kipróbáltam sok mindent (Red Bull után)
nagyon kellemeset csalódtam a BLUE BEAR italban. Azóta volt hogy 99-ért is sikerült venni a Spar-ban. Amúgy olyan 150 Ft körül van.
Nagyban hasonlít az íze és hatása is a nagynevűre -
AMD Power
titán
Jó ez a Big Energy edzés előtt.
Vettem még + 3db Buldózert 69ft/db a biztonság kedvérét.
-
eddie17
addikt
Múlthét hétvégén a Kunmadarasi Extrém Hétvégén volt jó akció, 2 Adrenalin volt 250 forint, nem tudom mennyit lehet boltban, de 125 forintnál biztos drágább. Íze nem volt rossz, a hétvége alatt lenyomtam vagy 7-et, bajom nem lett tőle(mondjuk szerintem immunis vagyok az ilyen dolgokra, engem még a tömény kávé sem pörget fel...)
Ferrarer: Legfeljebb elszállsz
-
SPAR-ban a literes kiszerelésű blue bear energiaital 299 Ft
-
Ferrarer
tag
Aldis " flying power " vélemény?
Meg merjem inni -
ToBeY
nagyúr
Voltam ma 2 cba is,de ez a Kerozin energiaital nem volt sehol se
-
Madn!ght
addikt
máyköl, Diego:
Ismeros hozta nagykerből. (asszem alfiker)Az ize nem a szokványos energiaitalra hasonlit, és nincs szetédesitoszerezve/cukrozva, mint a 100 forintos lottyok. Nekem izlett.
-
-Nemtom-
őstag
cba-ba lehet kapni kerozint. Néha akciós, akkor csak 80 huf
és tényleg hasonlít a burn-re, csak vizesebb...
-
máyköl
veterán
1-2-őt biztos vennék...
-
Madn!ght
addikt
Az imént fogyasztottam el egy számomra eddig ismeretlen energiaitalt, a neve Kerozin
Piros színű maga az ital, és meglepően finom. (a Burn-re emlékeztet) 100 magyar forintért még hagyján...
-
Madn!ght
addikt
Osztom a véleményed.
Jut eszembe, van még egy érdekes energiaital élményem.
Mikor suliba jártam, egyik reggel migrénes fejfájásra keltem, gondoltam beveszek egy fél algopyrint. Udítő hiányában, a csapvizet meg nem igazán szeretem () gondoltam beveszem az éjjeliszekrényemen lévő energiaitallal. (ha jol emlexem a Lidlben kapható Tiger volt)
A fejfájásom rovid idon belul kiszunt, viszont lett egy kis mellékhatása is.
Egyszeruen mindenen rohogni kezdtem, es nem birtam visszatartani. Mar a padtarsam szolt hogy viselkedjek, mert kipenderitenek. Nagyon jo kedvem volt kb 2 órán keresztül. Nemtom hogy van-e osszefugges a lotty és a gyogyszer egyuttes fogyasztása közt, vagy csak a véletlen műve, viszont érdekes élmény volt.
Ja, és azóta sem próbáltam ezt a "kombót"... -
ádyz
addikt
Bocsánatot kérek, de csak a Red Bull-on olvastam el, hogy mit tartalmaz.
Ne akartam senkit félrevezetni, sajanálom.
-
Madn!ght
addikt
Van a bombaban is taurin (400mg/ml), sőt még a tesco gazdaságosban is. (legalábbis a ráírtak szerint)
Én személy szerint mikor éjszaka dolgoztam volt hogy 5-6 redbullt is megittam. Melegben, munka közben nem tűnt fel semmi mellékhatás. (éberebb lettem volna, pulzusnövekedés)
Egy idő után arra lettem figyelmes, hogy ha éjjel aludtam is (otthon), reggel a saját szívverésemre ébredtem, olyan intenzitással lüktetett. Mértem egy pulzusszámot 120-130 körüli volt. Mindez 8 óra alvás után...
Akkor megfogadtam, hogy nem iszok többet, max buliban 1-et.Méreg a javából... kis teszt
-
Tom5
addikt
2L kóla energiaitalnak minősül?!
Csak, hogy bírjam az éjszakai műszakot... -
máyköl
veterán
Bibby, már megelőzött.
-
ádyz
addikt
-
concret_hp
addikt
mostanában vettem pár lidl-s ilyen miujságot, talán tiger vagy mi a a neve, nem kicsit szénsavas
de egyébként egész jó sztem.
-
ádyz
addikt
Ma ittam egy Hell nevezetű drinket. Nem rossz, de a Red Bull-t és a Bomba-t vagy a Burn-t nem tudja megverni.
-
máyköl
veterán
Ma ittam Big energy-t. jól esett nagyon.
-
darnellsmith
senior tag
én stílszerűen vettem egy tálca (24 doboz) red bullt a nyaralásra, egy hétig elég lesz a Bátyámnak meg nekem remélhetőleg
-
ngabor2
nagyúr
vettem egy másfél literes kobra nevű akármit. megittam belőle egy pohárral... aztán úgy döntöttem, hogy megy a lefolyóba. borzalmasan rossz. monnyuk 175ft-ért mit vár az ember
meg vettem egy literes T5 nevű másik borzalmat... egy fokkal jobb, de messze van az olcsóbb, iható minőségű cuccoktól.
-
Mawyx
őstag
Rátaláltam egy Planet nevű lötyire, nagyon finom
. Pennyben vettem, de nem ismertem, így csak 1 dobozzal vettem. Ilyenkor persze bejön a dolog, bezzeg amikor egy kartonnal vesz az ember...
-
Kephamos
addikt
Én a Plusban kaphatót ittam. Asszem egy 100-asba került. Este 10-kor 1, hajnali 2-kor 1, 4-kor 1, 7:30-kor 2 és 8-tól mehetett a vizsga. 10:30-kor pedig már alvás, de minimum másnap reggelig
-
máyköl
veterán
válasz
darnellsmith #1121 üzenetére
Azt tudjuk.
Nálam meg a burn-t nem.
-
XSiGma
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #1119 üzenetére
nekem teljesen mindegy mi,az íze akkor is hulladék...
-
XSiGma
aktív tag
tegnap volt szerencsém a kolás redbullhoz,de valami hihetetlen szar az íze.olyan mint a kolás gumicukor vagy nyaloka....
-
dragonfx
veterán
Szereztem 2 uj fajtát balcsiról>>bulldozer és hype elnevezésűeket.
-
máyköl
veterán
válasz
darnellsmith #1110 üzenetére
sejtettem, hogy téged érdekel a dolog. :d
-
máyköl
veterán
A WATT-ok közül van a sima fekete, a barna, a zöld meg még valamelyik. A sima WATT 100 az auchanba a többi 170.
Az auchanba a burn most csak 240Ft.!!!!
-
aXXon
őstag
Ha valakit érdekel, ha vesz tőlem 2 tálca Red Bullt (48 darab) 248ft/darab áron, akkor adok mellé ajándékba egy literes Jagert.
-
törölt tag
Auchan- WAITT+ cukormentes.Nem rossz de fél óra mulva akkorát sziesztátam tőlle délután...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- OLED TV topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gitáros topic
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest