- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
knoxhu
senior tag
Először is Sziasztok!
Nem gondolta, hogy a kérdésem ekkora lavinát fog elindítani, de nem baj, így legalább jött mindenféle vélemény.
Sajnos nem voltam túl konkrét az első hozzászólásomban, a kutyás hámot kizárólag mintának linkeltem, hogy hasonlóval szeretnék videókat rögzíteni. Lényegében arról lenne szó, hogy egy adott trükköt az én- és a kutya szemszögéből is felvennék. Nem gondolom, hogy ehhez nekem egy 130 ezres GoPro-ra lenne szükségem, mivel ezek a videók csak hobbi célra készülnének, a saját szórakoztatásomra. Ennek okán néztem valami olcsóbb alternatíva után, hogy az tud e használható minőséget produkálni.
Számomra a hangfelvétel minősége nem lényeges, inkább a kép minősége, színösszeállítása és stabilitása lenne fontos. Továbbá köszönöm, a link ajánlásokat, nem igazán ismerem ezeket az oldalakat, többnyire eBayen szoktam vásárolni, de ha vásárlásra kerül a sor akkor jól fog jönni.
A most leírtak alapján, a célra amire nekem kell, mit gondoltok tulajok, megfelelne a kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest