- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Egy ideje már nem olvastam a forumot, most átfutottam és senki nem találkozott 23N típussal, ami gyetrán kezeli az ellenfényt. Valaki linkelt is egy Eu-s Gearbest modellt, 83$ ért, de ha kicsit bele túrok a kérdésekbe akkor látszik, hogy mindenhol teljesen random módon küldik ki. (legalább is mindenhol ezt állítják)
Tehát lényegtelen hogy 20 vagy 40$ extrát fizetek rá, nem garantálják hogy "egészséges" szériát kapok. Ez tényleg ekkora orosz rulett, vagy csak pont én szívtam meg, és nem minden 4. modell hibás?
Question:
Wich Hardware Version is in stock (EU)? Z23 L / A or S?
Reply:
Hi Jan,
Thank you very much for your inquiry. The item is generally shipped out with a version at random due to variable stock levels.Question:
if I buy in EU werehouse I can be specified in the Order I want the white version model z23l ? thank you
Reply:
Hi Severine, it is support EU warehouse. The item is generally shipped out with a version at random due to variable stock levels. Thank you for your inquiry.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Black & Decker töltőt keresek
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest