Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Köszi a tippet, ezt még megnézem majd. Bár a SIM az nagy valószínűséggel le van tiltva, tehát inaktív, ilyenkor nem tudom, hogy egyáltalán bármi kezdhető e vele. Egy próbát azért megér, köszi!
Örülnénk, ha visszakerühetne a tulajdonosához. Egy gyakorlatilag teljesen új, karcmentes készülékről van szó. Megfuttattuk már egy pár Facebookos "találtam" csoportban, de nem jelentkezett senki. Nehezíti a dolgot, hogy én csak helyi csoportokba tudtam felrakni, ám jó eséllyel nem is helyi az illető, mert egy szállásadó kollégium mellett volt találva a telefon, ahol pont abban az időszakban egy rendezvény miatt több tíz vagy akár száz (vidéki) gyereket és szüleiket szállásoltak el.
Egyébként nem most volt találva a telefon, csak most kértek meg engem, hogy foglalkozzak vele ismét. Már nyár eleje óta várt a gazdájára az említett szállásadó portáján, most szóltak, hogy még mindig ott van, nem jelentkeztek érte, meg is lepett a dolog. De ők sem akarják már tovább tárolgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest