- Milyen RAM-ot vegyek?
- RAM topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
a gyári firm elég gyászos wifi teljesítményt tud csak.
nem tudom, hogy ezzel a firm-el tudod e használni az újabb miwifi alkalmazást (mert nekem nem igazán sikerült párosítani vele), amiben a plugin-ek között van olyan, hogy wifi optimization. Az keresne neked vmi nem annyira zsúfolt csatornát. Egy próbát megér. Egyébként meg: [link] eléggé szájbarágós -
BPeter01
tag
Mai napon visszadugtam a régi routert (Archer C7) és meglepett, hogy mennyivel lassabb, butább mint a 3600-os, ráadásnak a kert távolabbi pontján levő okos konnektorok "elvesztek"....
Mindezt globál állapotában, de már csak órák kérdése, hogy nekem is rendesen működő routerem legyen.(ezért kellett visszacserélni, hogy addig is legyen net a családnak)
-
Rick4
félisten
Mindenfajta mókolás nélkül használom, első hónapban csak egy ip kamera volt rákötve, utána ideköltöztünk, és a gyárilag kínai AX3600 mögé került vezeték nélküli mesh módban, mióta össze lett lőve, azóta megy hiba nélkül, ip kamerák+ NVR, tv műsor streamelés, nas, 3 gép, két telefon wowifivel, és köszöni szépen, jól van.
Ja, a kínai fw-es augusztusban be lett dugva, most, mikor elköltöztünk 2 hete, akkor ki lett húzva, a kettő között se újraindítás nem kellett, (persze más miatt volt 2-3 alkalom) és egy röccenés se volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RAM topik
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest