- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vízpart, vakáció és hardverek
- RAM topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- OLED monitor topik
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
ktommy91 #2409 üzenetére
Az túlzás, hogy semmit nem ad, de maga a teszt (közel térben) nem azt vizsgálta, hogy ezek között mekkora a különbség. OWRT szempontjából nincs különbség az AX6 és az AX3600 között, ha lesz támogatás az egyikhez, lesz a másikhoz is (tök egyforma a kettő). Nálam van SSH AX6-on is, bár én TTL-sorossal csináltam, nem tudom az ismert exploitok valamelyike működik-e rajta, az xqrepack biztosan működik, mert kipróbáltam
-
dchard
veterán
válasz
ktommy91 #2398 üzenetére
Miért ne lehetne? A két említett routerben ugyanaz a rádió van, és a teszt nem is mutat ki érzékelhető különbséget. 50-100megabit ebben a kategóriában szinte semmi, az adódhat a környezetből, vagy a mérést végző személy pozíciójából is (az emberi test különösen ezen a frekvencián nagyon reflektív rádiós szempntból). Az AX3600 nagyobb kimenő teljesítménye (kínaisítás után) nyilván nem tud megjelenni egy ilyen tesztben, mert itt nem elsősorban a lefedettséget vizsgáták, már amennyire látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest