- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Sziasztok.
Adott ez a router. Pár hete a TV-m elkezdte eldobálni a kapcsolatot. Lecsatlakozik, majd vissza. Közben addig megszakad a Netflix, HBO max, stb. Nagyon idegesítő. Gyári legfrissebb firmware van rajta. Próbáltam, hogy kikapcsoltam a smart connectet. Mind 2.4 és 5Ghz-en is ugyanezt csinálja. Egyéb telefonon, laptopon nem érzékelem ezt a jelenséget. Min állíthatnék? Fix ip-t adni neki? Vagy a wireless chanellt fixre állítani? Ha igen melyiket? Vagy ez full random, hogy adott helyen (panel lakás) melyik a leg életképesebb? Válaszokat/ötleteket előre is köszi!
mod - Fehérvár közelében nincs vki aki feldobná nekem a kínai firmwaret?
-
Tom5
addikt
Sziasztok.
Az mitől van, hogy ez a gyász router random időközönként teljesen eldobja magát. Csak a restart segit. Most legutóbb tegnap is meg ma is. Globál verzio semmi mókolás. Előző Linksys router a 8 éve alatt sose csinált ilyent....
-
Tom5
addikt
A Globál ruternél is használjam a topikba linkelt MiHome appot?
Ha igen akkor Kínai régió ha jól értem? Vagy mindegy. -
Tom5
addikt
Köszönöm srácok.
Elkezdem használni aztán majd dobja.
-
Tom5
addikt
Utánaolvastam itt a dolgoknak. De most komolyan a Golbal ennyire gáz? Tehát out of box majd adatokat küldözget, meg pingel meg mittudom én micsoda? Meg herélt Mi home, gyenge wifi, etc?
Van aki minden fajta féle mókolás nélkül tudja/tudta/meri használni? Mert elbizonytalanodtam.... -
Tom5
addikt
Összegezve, h jól értem e a dolgokat.
DHGate-es akkor global. Én már egyéb cuccok miatt használom a play áruházból telepített Mi Home-ot. Ez esetben rakjam fel a topikban ajánlottat? Kíváncsi leszek mit mutat a panelban. Egy Linksys EA6300 nál csak jobb stock.(ha nem akkor buktam 23K-t ennyi még belefér) CN-re alakításba még nem mélyedtem bele. Láttam itt a leírást, nem vagyok az a telefon rootolos típus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest