- Google Chromecast topic
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Socket AM5
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Persze, nem vagyok hülye, akármennyire valaki szeretne annak beállítani...
A 2.5G portnak jelenleg csak egy Trés 2k-netnél (nem tudom ők egy dróton adják ezt, vagy 2x1Gbps) van értelme, amikor is egyszerre több eszközön elég jó sebességet lehet elérni, mondjuk 1 gigával töltök le játékot a PS-en, közben szintén 1 gigával töltök le valamit a PC-n, vagy kevesebbel egyszerre több eszközön (meg mindenféle csillivilli belső szuperhálózatoknál, ami engem nem érint/érdekel). Ki tudja később lesz e emelés a diginél is, bár gondolom ahhoz megint elég sok ONT-t kellene kiszórniuk (legalábbis azoknak, akiknek kellene a nagyobb sávszél). De itt mindig több eszközzel kell gondolkodni, nem úgy, hogy egy eszközön meglegyen a 2 Gbps, hanem, ha a fentebb írtak szerint töltök le valamit PS-en akkor a másik eszköznek is maradjon még kakaó. De persze ha lenne nagyobb net a gigásnál, akkor már wifin eleve nem lenne 1Gbps korlát, ott többet lehet kihajtani egy eszközzel is.
Azt a killert én is néztem, hogy az is AX200, de valamivel csak többet tudhat, ha drágább... mert ha nem, akkor ki veszi meg? Bár lehet, hogy tényleg csak azért drágább, mert ez "gémer".
Ennek még utána fogok nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest